Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 123 - юни 2022)

• 98 787
  • 1 291
  •   1
Отговори
# 975
  • София
Напоследък никъде не играя. Гледам да пестя за ваканцията.

Има ли игра с перилен препарат, че трябва да взимам?

# 976
Да, на коколино

# 977
  • София
Току що получих смс от Ная,че печеля продуктов пакет🙄🤔😏.Най-вероятно съм резерва.
И аз получих. Изпратих им снимка на касовата бележка и данни за доставка. Явно е имало некоректни регистрации.

# 978
...и на Ариел.

# 979
Днес ми пристигнаха чашите от Шуменско и ел четка на орал б. Чуден ден 😘😘😘

# 980
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Майка ми е спечелила от Ная днес, но не е разбрала на кой имейл трябва да изпрати бележката. Някой може ли да помогне?

# 981
# 982
# 983
Дойдоха чашите от Шуменско на мъжо, а моите не. Той ги спечели две - три седмици след мен. Много странно.

# 984
  • Сливен
Охо..значи има надежда за Ная..Доста некоректни явно има.Тъкмо вчера разчиствах бележките и се чудих,дали да ги изхвърля. Grinning

# 985
  • София
Ами те и Ная са некоректни. Аз нямах смс, а съм в списъка. Едвам ги накарах да проверят, с някаква флегма говорих по телефона. Първо им писах, но не отговориха. В крайна сметка си изпратих данните. Дано ми изпратят наградата.

# 986
От технополис са писали в страницата си под коментар ---Здравейте, на всички печеливши е изпратен имейл с информация. Ако смятате, че сте сред спечелилите, можете да ни пишете чрез лично съобщение, за да проверим дали имейлът Ви е сред изтеглените. Възможно е някои имейли да попаднат в папка Спам на пощата, затова молим да проверите добре.

# 987
От технополис са писали в страницата си под коментар ---Здравейте, на всички печеливши е изпратен имейл с информация. Ако смятате, че сте сред спечелилите, можете да ни пишете чрез лично съобщение, за да проверим дали имейлът Ви е сред изтеглените. Възможно е някои имейли да попаднат в папка Спам на пощата, затова молим да проверите добре.

Извинявам се,че Ви занимавам,но нямам фейсбук,от който да пиша на Технополис,а има подобен на мейла ми. Възможно ли е,да ги попитате от мое име? Писах им в сайта,ама там даже не знаят за постовете във Фейсбук явно хахахах😐

# 988
# 989
Игра на Айко-Ст.Загора с покупка за 50лв:
https://aiko-bg.com/tombola?utm_source=Facebook&utm_medium=p … BErZOZpdxx93Mvt5c

Общи условия

Активация на акаунт