Звездни компромати - Юни'22

• 287 347
  • 2 711
  •   1
Отговори
# 1 035
Добавям още какво коментира Златка за Благо
Скрит текст:

# 1 036
Гледах вчера Лена и гостуването й при Лора Крумова. Направи ми впечатление, че доста се е надула след случката. Щели да търсят медиите, които публикували записа от камерите и го приемала като поредната провокация. За Солун каза, че не искали да пътуват 8ч с кола (?!?!) и затова избрали големия самолет, понеже "с малкия летял президента".  На въпроса на Лора какво би казал Киро, Лена се усмихна под мустак и каза да си го питат него.

# 1 037
То това е най-сладкото на властта и най-дрогиращото. Не и се пътувало с кола до Солун и хоп,се качва на държавния самолет,тоест безплатен и винаги готов да излети. Laughing За такива привилегии са готови на всичко...

# 1 038
Да не се дуе, че е на най- проветривото място. И хората едва ли ще я запомнят с кой знае какво повече от..." Оная, на която ѝ бъркаха под полата".

# 1 039
София Солун 8 часа с кола?
Че с каква кола ще пътуват

Последна редакция: пн, 13 юни 2022, 11:35 от MG18

# 1 040
Сега заслужава да се качи на кола с журналистически кортеж и вярно 8 часа да я тътрят до Солун...
Да я питам дали следващ път ще говори такива глупости

# 1 041
София Солун 8 часа с кола?
Че с каква коша ще пътуват
4 часа отиване и 4 часа връщане  Simple Smile . Изгледах интевюто. Определено повече би ми харесала, ако бяха отишли до Солун с кола. Извинението ѝ беше, че не трябва да разхищават времето си в път, щом държавата им е в криза. Колко ли решения са взели в наша полза при спестеното време за транспорт? Що не се бяха отказали И от вечерята в гръцкия ресторант пак по тази причина и си бяха купили по един гирос за хапване на крак....
Ще ме изтрият, нали?

# 1 042
Как щяла да пътува Лена до Солун с кола, докато държавата е в криза. Тая държава нея чака….
Ами, пътуваш с лаптопа на коляно и телефона в ръцете, както много други хора.  Колата я кара шофьора, както при доста по-малко хора.
В гръцкия ресторант сигурно много работа са свършили за кризата в държавата.
Не отрече записа, не каза, че е монтаж и т.н. 
(Вчера ми попадна инфо, че било Air BNB, защото има кутийка за ключове, до вратата.)

# 1 043
Какво каза за записа?

# 1 044
  • Glasgow
🤣🤣🤣

# 1 045
Тая е голяма смешка! Божеее, ко доживяхме да ни управлява!!!

# 1 046
Това ли е Ленчето? Много перверзна муцка, сега разбирам коментарите Joy

# 1 047
  • Glasgow
Другата е Миа Калифа😈

# 1 048
Охохохо! Аз ги взех за един човек Satisfied Топ, топ попадение, определено!
Мия я знам Sweat Smile Добре се е докарала Ленчето, заслужени са коментарите. То щеше да е срамно да няма Smiley

# 1 049
Chris Evans на 41. Чрд!
Скрит текст:

Mary-Kate Olsen на 36. Чрд!
Скрит текст:

Ashley Olsen на 36. Чрд!
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт