Звездни компромати - Юни'22

• 287 285
  • 2 711
  •   1
Отговори
# 150
Третият брат Богданоф направо.

# 151
Ох, тази Тоци... ама като гледам, добре си хапват. С Венета Райкова могат да ходят заедно по кръчми - ще превъртят инстаграма с кадри на салати и мезета

# 152
Ох, тази Тоци... ама като гледам, добре си хапват. С Венета Райкова могат да ходят заедно по кръчми - ще превъртят инстаграма с кадри на салати и мезета

Наистина голямо ядене. И облизаните чинии снима.

# 153
  • Viena
Божана,едвам я познах.

# 154
Антония

Скрит текст:

На Антония устата е с размера на носа на мъжа й 😬🤪
Сигурно хаби по две червила седмично, до дъно. То с тази площ...

# 155
Божана,едвам я познах.
Скрит текст:
    [/list]
    [/quote]

Ама тя на сторитата хич не изглежда така.

С този бретон е като някоя лелка, в комбинация и с двойната брадичка и честото подпухването, което има.

Скрит текст:

Др Присадашка и дъщеря.
    Красива е докторката.

Последна редакция: пт, 03 юни 2022, 11:49 от alethea

# 156
    По ръката на Божана това истински татуировки ли са? Или някое дете си е играло да я рисува?

# 157
    На Тоцка бюстът е умопомрачителен. Поне гнойната пъпка да си беше стиснала.
    https://www.instagram.com/stories/antonia_petrova_batinkova/2851 … 4936268286/?hl=en

аз я видях април на живо и е бременна доста

# 158
    Антония наистина ли се мисли за красива с този вид ? Rolling Eyes

# 159
    Тоца е вече като ламята Спаска с тази уста. А тези чинии са меко казано гнусни.
    Не съм върла фенка на ДжонитУ, но се радвам, че спечели делото. Адвокатката му е много готина.
    Скрит текст:

Последна редакция: пт, 03 юни 2022, 12:19 от #Frozen#

# 160
    • София
    Тоци обаче е герой! Не спря да пътува по доста горещи дестинации и не спря да яде мазните омлети. Да си бременна на над 30 градуса не е най-приятното нещо, а придружено с ядене на мазньочи направо е подвиг.

# 161
    • Варна
    Антония наистина ли се мисли за красива с този вид ? Rolling Eyes
    Честно казано и аз се зачудих. На третата снимка... Просто изглежда ужасно, като пребита. Не мога да повярвам, че някой би пуснал доброволно подобни свои снимки в мрежата.

# 162
    Ама то това са филтри, едва ли изглежда така.
    Вижда се колко яко е замазана.

# 163
    • Варна
    Добре де, ама са отвратителни. Въпросът ми си остава - кой би се пуснал така в мрежата? Освен ако не е с ясната идея какви реакции ще предизвика. Но защо са ѝ подобни реакции?

# 164
    Няма лоша реклама. С какво друго да провокира, като иначе е безкрайно безинтересна. Пък тя се храни и живее за хорското одумване

Общи условия

Активация на акаунт