Звездни компромати - Юни'22

• 287 263
  • 2 711
  •   1
Отговори
# 165

Др Присадашка и дъщеря.
Красива е докторката.

Докторката е добре, но като гледам крачката на дъщерята и се ужасявам. Дали наистина е така или си ги е изпилила с някоя програмка. Те са колкото ръчичка на 3 годишно.

# 166
По ръката на Божана това истински татуировки ли са? Или някое дете си е играло да я рисува?
Истински са. На мен ми харесват, както и стила й на обличане, коса, но самата тя е от най-противните хора в инстаграм. Шумна, груба, постоянно нещо вика, блъска, тряска.... като някоя комбайнерка е. По тази причина спрях и да я следвам, че ме заболява главата.

# 167
  • Sofia
Присадашка е доста пипната в лице.
В Черешката едвам говореше от скованост в устни,бузи и т.н.
Дъщерята на колко години е?

# 168
Тоца ако април е била много бременна, както написа някой, да не вземе да роди нейде по гръцките острови…Венера излиза от вълните😝

# 169
Нали й е второ, тя не тренира. Вероятно изглежда много бременна още от 4-5 месец.
Аз лично не вярвам да роди преди септември. Или поне края на август. Joy

# 170
От чисто любопитство - този перманентен грим като Антония наистина ли е перманентен? Какво става след време, ако решиш, че не се харесваш, не се маха изобщо?

Една от снимките доста я беше замазала, не знам какво е целяла. Също и не знам какво атрактивно има в снимането на чинии по принцип...

Дъщерята на тази докторка е много стряскаща, дано а е добре момичето и да не се касае за някое хранително разтройство.

Хари и Меган на мен ми харесват, изглеждат в добра кондиция и настроение.

# 171
И аз залагам на края на август. А що се отнася до снимките.... много лоша работа, после ще каже аз родих и никой не разбра, че съм бременна Joy

# 172
Присадашка въобще не изглеждаше така в Черешката.

# 173
  • Sofia
Дъщерята била на 15год. 🤔
Минижуп,гол пъп,токчета...мани,мани 🙄 с мама трябва на сестри да се докарат...

Последна редакция: пт, 03 юни 2022, 14:35 от Doli

# 174
Да се запиша с Бест-чо, който не страда от безапетитие
https://www.instagram.com/tv/CeQjiN7AkVS/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Имам някакво чувство, че с толкова много внимание и превъзнасяне, Бест ще стане един разлигавен и изискващ човек, но дано не съм права.
Аз ако изглеждам така, няма да се пусна по социалните мрежи, явно на госпожа Батинкова грам не ѝ дреме.
Скрит текст:

# 175
  • Sofia
И падналото на стола парченце как си го хапна 🤣

# 176
Да се запиша с Бест-чо, който не страда от безапетитие
https://www.instagram.com/tv/CeQjiN7AkVS/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Имам някакво чувство, че с толкова много внимание и превъзнасяне, Бест ще стане един разлигавен и изискващ човек, но дано не съм права.
Аз ако изглеждам така, няма да се пусна по социалните мрежи, явно на госпожа Батинкова грам не ѝ дреме.
Скрит текст:
Жална им майка на тия острови, дано не се преместят   на някъде.  Това  в кръга на шегата. Жива и здрава да е мадам, още дълго да ни забавлява така .

# 177
Шайло Джоли-Пит е започнала да се занимава активно с танци. Определено има талант.

# 178
Бела Хадид ❤

# 179
Тоца от кога се прекръсти на Ния? Май беше след втората сватба. Явно ще ражда в лодката. Установих, че празната замазана чиния е на тати Бати, поне кракът му го издава, апетитът-тоже!
Тези моделки Хадид са едни от най-грозните, които съм виждала, пък нека са слаби.

Общи условия

Активация на акаунт