Звездни компромати - Юни'22

• 288 996
  • 2 711
  •   1
Отговори
# 1 545
Андреа я видях наскоро - в тялото е супер наистина. Няма фотошоп, но в лицето има какво да се желае.

# 1 546
Мария е 1.50, колко да е плашещо слаба? Стегната е, има мускулен тонус, личи си че тренира. Според мен изглежда много добре. Единствено не ми харесват гърдите й, но аз по принцип не харесвам голям бюст, особено на дребна жена, особено изкуствен такъв.

# 1 547
Андреа я видях наскоро - в тялото е супер наистина. Няма фотошоп, но в лицето има какво да се желае.

Как да няма фотошоп? Доста по-пълна е отколкото се прави.

Мария много я харесвам, но наистина последните месеци е ужасно слаба, така не й отива.

# 1 548
Мария е несъразмерно слаба, спрямо останалите пропорции на тялото ѝ. Повече я харесвах преди.

# 1 549
Аз много харесвам слаби жени, но Мария е като дете, ако махнем силикона. Никак не ми изглежда женствена.

# 1 550
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Четох, че известния футболист от близкото минало Михаел Балак
имал нова приятелка. Шокиращото е, че момичето е било гадже преди
това със сина му, който умира. Той на 45 години, гаджето на 21год.
Като футболист много му симпатизирах, но това вече е мега гнусно за
мойте "остарели и неактуални" виждания.

# 1 551
И аз харесвам слаби тела, но тована Славена Вътова ми е изключително грозно. Друг пример на слаба жена в която няма нищо красиво. МНого диети, много тренировки и на края това. ТО явно с нейните физически дадености няма и какво повече да с получи.

# 1 552
  • На морето!
На мен тялото на Славена Вътова ми харесва много, има много хубави крака.
Марчето ми е като малка ромка, стегната за сватба, не мога да я харесам.

# 1 553
На Славена тялото наживо е уау.

# 1 554
Изобщо не е пълна Андреа. Нека да коментираме само ако сме наясно. На Андреа тялото е чудесно в момента. В лице обаче, нещата не са като на снимките.

# 1 555
Четох, че известния футболист от близкото минало Михаел Балак
имал нова приятелка. Шокиращото е, че момичето е било гадже преди
това със сина му, който умира. Той на 45 години, гаджето на 21год.
Като футболист много му симпатизирах, но това вече е мега гнусно за
мойте "остарели и неактуални" виждания.
Била е близка приятелка на сина му, не гадже, което не прави разликата в годините им по-малко шокираща.

# 1 556
Не съм казала, че е дебела, но е по-пълна на живо, отколкото на снимките. На снимките си прави тънички краченца и ръчички, а лицето с фейс апп, нереално просто.

За Балак, да, била е просто приятелка на сина му.
Еми няма лошо, той е младолик.

# 1 557
Ехе, тука колко големи шлемове има- майки, щерки, бащи, синове сичко е тюрлю гювеч, нищо ново под слънецето. А разлики 20 години си е ок за Шугър дедита. То дедитата иди яла, но напоследък много зрели, че и попрезрели дами си хващат лъвчета, набори на синовете им, което е много нелепо… Деси певицата, чак роди от такъв МладеШ и сега страда…. ами кво се очаква от 22-3 годишно лапе?!
Да оди после да коментира разни подробности с другите деца. Мерси съм аз…🤭😅

# 1 558
На Славена тялото наживо е уау.
[/quote

Аз я видях преди около два три месеца, беше уау наистина. Сега обаче май се е спинджила твърде много.

# 1 559
Калина Крумова е на 37, синът и на 20.
Не ставаше за водеща, много грешки допускаше, беше мъка да я слушаш.
А Турбото никога няма да заличи гадното усещане, когато в началото на телевизионната си кариера се разхождаше със синята престилка и огромните очила и симулираше секс със плюшено мече. Честно казано ми приличаше на психично болен.
Ами той си е доста самовлюбен, егоцентричен, циничен до вулгарен. Алфа мъжкар от балкански тип. Доста неприятна за мен двойка. Но щом се обичат - нека са щастливи! Simple Smile
Моите впечатления са за по- скоро комплексиран балкански субект, но пък нека са си влюбени, то и Блатка и Златко бяха влюбени и Марчето и тя мине не мине се влюби, изобщо то това любовта е временно състояние при доста селебритита, та ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт