Звездни компромати - Юни'22

• 287 239
  • 2 711
  •   1
Отговори
# 210
Защото е гей.

# 211

Той ги подноси от миналата година и понеже доста време го следвах във ФБ съм пряк свидетел какви обиди и хейт отнасяше в коментарите. Но помня, че обясняваше, че има от Мароко и ги носят мъже и тн.
Скрит текст:

# 212
Диона нали щеше да се жени, беше се сгодила. Малко след това започна да й личи, че е бременна 🤰 Но не спря да ходи по участия. Явно е загубила детето, на никого дано не се случва, а онзи годеника я е напуснал... Много гадна история

Последна редакция: пт, 03 юни 2022, 22:58 от Little heart

# 213
Пилинцата от Монако се гледат през компютъра и от лобито на хотела за да ползват безплатен интернет. Пуснаха стори за да приканват феновете да включат БТВ за да ги гледат. Щяло да има и втора част, не думай.

# 214
ох кой дявол ме накара да пусна телевизора тази вечер не знам.

На този абсолютно нищо не му разбирах като говори.

# 215
  • Glasgow
Евгени защо не е на юбилея , нали е лорд😅

# 216
  • На морето!
Пиленцата ми приличат на Батинкови.

Там поне Ивайло е в час, само Антония е изчаткала. Гледам, че пак е заляла Инстаграм със снимки - този път от Гърция.

При пиленцата и двамата не са в ред.
Е, как ще е в час тати Бати? Това, че е част от миманса в Шоуто на Тоца, без главна роля, не го прави адекватен, прави го смешен. Сякаш трупането на кила компенсира олекването му като мъж.

ПилИтата се шегуват, нали? Не може да са толкова тъпи.
Иначе другият мъж вече се разделил с жена си и е с нова любов, в темата на предаването и снимки има.

# 217
Пилитата са някакви много странни птици, как са се намерили, господ е събирач. Хем глупави, хем много суетни, по детски наивни, на моменти не в час изглеждат.
Зорът на мъжагата от другото семейство, обаче, да просвещава Пилинка в българският бит и култура, както и намилането на жена му, че видиш ли, баш безпаричието сплотява семейството - също ми дойдоха в повече.
Много ме хвана яд на "готиния", като видях дъщеря му как се разтрепери и разплака от страх. 🤐

Последна редакция: сб, 04 юни 2022, 09:49 от Tess d`Urberville

# 218
ПИлИтата яко ги хапят кучетата! Така нв съм се смяла от много време! С тоя диван от 2002, с тези треси от Кроки, с туй екипчи с камилско копито, и с претенции за скъпотУ и за лукс?!!? Тия не са на център грам! Ам празните бутилки от Моета за чий ги събират?! Това ко е Боби Манекена, аз съм Жаки Евнанджвлиста, ако да нямам 160 см.
То бива да си откачен и да нямаш престава къде се намираш щ, ма чак толкова ?!. Нина искала да се чувства красива?! МаКак?! Аз чак толкова големи майстори хирурзи не познавам! То сичко е за смяна и най вече софтуера в картуните им.
А тоя Боби не можв да каже сложно изречение, голяма мъка да го слушаш😅🤪🤪🤪🤪🤪🤪
ММ за сефтв ги видя- вика тия са майтапа нали? Актьори ли са 🤪😅😅😅🤭🤭🤭🤭

# 219
  • софия
Женското пили има странен глас и интонация. Постоянно леко се кикоти.

# 220
Женското пили има странен глас и интонация. Постоянно леко се кикоти.
И прилича на травестит в лицето.

# 221
И аз си ги причиних тия пилета. Само 10 мин, макар че съм ужасно любопитна, но не можах повече, признавам си. Ужасна работа, грам мозък. Аз лукс в техния живот не видях, да не говорим, че повече лукс имаше в другото семейство. Не ги знам как са в инстаграм, дали изкарват пари от него, 100% не, но с тази си известност биха могли Joy

# 222
Не съм ги гледала, и не им знам много битието, обаче съм останала с впечатление, че се занимават с пласиране на момичета в определени среди с цел развлечение... Не знам защо така

# 223
И аз за първи път ги виждам и съм в потрес. Не разбрах с какво се занимават, май не споменаха нищо "официално".

# 224
Бести хапва с нож и вилица! Е, наобратно ги държи, но ще го научат.

Общи условия

Активация на акаунт