Звездни компромати - Юни'22

• 287 207
  • 2 711
  •   1
Отговори
# 225
Пилинцата ме потресоха и мен...главно с претенции, а с дом сбирщина от готови модули от Практикер.
То претенции, претенции...ама...доста се посмях.

# 226
  • София
Гейовете не ходят с рокли, Дейзи 🙂
Травестити / кросдресъри го правят, но съвсем не е задължително да има корелация между ориентацията им и удоволствието от обличането на дрехи, предназначени за другия пол.

# 227
Някой може ли да ми каже как се казват пилитатата в инста?

ТВ - то ми работи без звук, та преди малко мернах Мила Роберт, та Ваня Щ. баба ли ще става или Мила е преяла, щото май готвеше нещо?

# 228
  • Glasgow
Скрит текст:
Джони Деп вчера. Мина ми едно заглавие след изявите му в Англия "Johny Depp- drunken pub singer" 😅

# 229
В потрес съм от пилетата и аз....

А за другия баща, не го съдете така, не знаем каква им е историята. Щом ходят семейно на това "изживяване" и момченцето скача с кеф, може и момичето да е искало, ама реално като увисне там да се сдуха и разстрои.
Аз, например, бих била същата, ще искам да го направя, ама само като увисна там и ще ми се разтрепери всичко и никога няма да се пусна. Но точно преди този момент ще съм супер надъхана - скачааааам! Ама друг път. Трябваше ми определен брой години да разбера, че адреналин от този тип не е за мен и няма какво да се бутам барабар Петко с мъжете. А тя е още малка и може да й се иска.

# 230
А тези Пилита нали живеят в Монако, как са участвали в СЖ?

# 231
Ричард Гиър празнува рождения ден на баща си. Някакви  стотина години само..Bowtie
https://www.instagram.com/p/CeKVbblu22K/?utm_source=ig_embed& … a649-620132f7a59b

# 232

Е, прибрали са се за предаването. Чак ми става неудобно като ги гледам, милите. 🫤

# 233
  • Sofia
Снимано е май преди 2-3год 🤔 преди ковид

# 234
  • София

Е, прибрали са се за предаването. Чак ми става неудобно като ги гледам, милите. 🫤

Аз доколкото помня, те работят сезонно там през лятото - явно тя е рецепционистка по хотелите, той шофьор на ВИП трансфери. Имам спомени, че тя е с добър френски. Божкеее, какви неща помня, а не мога да си предам навреме курсовите за магистратурата, щото нямам време да чета. 🤣🤣🤣

# 235
Давид Ганди

Скрит текст:

Тайра Банкс

Скрит текст:

Ема Робъртс

Скрит текст:

# 236

Тайра Банкс

Скрит текст:

Супер глезен!

# 237

Тайра Банкс

Скрит текст:

Супер глезен!

И гъзе Joy Кимката колко кинти се е изръсила за такова. А и не само тя, де....

# 238
Абе нещо и "умната" двойка не ме изкефиха, с изключение на децата им.
Той се прави на велик философ и разбирач, тя следи кое е скъсано, колко е евтино обзавеждането, рови дрехите по гардеробите, разпитва шофьорът, бусът на кого е - ми то се вижда от самолет, че пилинцата са пълно кукуриго!
Ако си толкова интелигентен и над нещата, както претендират те, махни с ръка и ги остави да си живеят в измисления балон, не ги следи и не менторствай. Поне така мисля аз.

# 239
Снимано е май преди 2-3год 🤔 преди ковид

Не, нови епизоди са.
Като слушах тази "пилка", направо ми идваше да й джасна един здрав тиган по кухата лейка, че да слезе от "небето със звездичките" и да се осъзнае малко. Иначе, тя поне не се рови из гащите на мъжа, това й признавам. Аууу, а холната маса... хвана ме ортикарията направо от тая кочина по нея. Гурме кухнята им от риба, руска салата и вино е  истински "топ ъф дъ топ"!

Общи условия

Активация на акаунт