Звездни компромати - Юни'22

• 286 387
  • 2 711
  •   1
Отговори
# 2 580
  • Пловдив
Дара кога успя да спи с гаджето на Маги Джанаварова и да хване тоя.
не е точно отговор, ама... Simple Smile
На първата фотография двамата с него стоят на мост над преминаващата през града река Лимат, като той я е притеглил към себе си, поставяйки ръцете си на кръста ѝ. От нея се разбира, че сега е с Ервин Иванов - доктор по фармакология, развиващ бизнес за преработване на индустриален коноп в съседна Румъния, който е с почти десет години по-голям от нея.

Всъщност той далеч не е непознат на светските среди, тъй като преди няколко години имаше дълга връзка с внучката на покойния Тодор Колев - Теодора. В даден момент дори се твърдеше, че двамата имат намерението да минат под венчилото, но впоследствие актрисата сложи край на отношенията им, обяснявайки, че той не одобрявал някои аспекти на професионалните ѝ ангажименти, като интимността, която понякога им се налагало да демонстрират с колегите ѝ пред камера, влизайки в роля. В едно от интервютата си, дадено в онзи период, тя казва, че проблемите им започнали, когато заживели под един покрив, понеже между тях се появило непоносимо напрежение, което ескалирало, когато била избрана за д-р Войнова в сериала "Откраднат живот". Вместо да се зарадва на успеха ѝ, по нейни думи той изпаднал в ревност.

# 2 581
Риск от тироидни С-клетъчни тумори
Панкреатит
Бъбречна недостатъчност
Усложнения на диабетната ретинопатия

Само част от възможните екстри  към “магическото” отслабване……

Свежа Йорданка Христова:

# 2 582
  • Glasgow
https://fb.watch/dXYpGxjy0E/ Кубрат Пулев с "обръщение " към противник🤣умирам, как може да е толкова примитивен

# 2 583
много ме радва Данчето - свежа, нормална, слънчева! ;личи ѝ, че се радва на живота, а аз такива хора най-много харсвам.
не пластмасови кухи киборги.

# 2 584
  • София
Не харесвам Йорданка Христова от момента, в който демонстрира надменно самочувствие при моя молба да подари картичка с автограф на луд неин фен-американец.

С две думи- във ФБ се запознах с един американец от Калифорния, който си мечтае някой ден да посети България, тъй като учителката му по английски в училище е била от Хасково и е разказвала на децата колко прекрасна страна е България.
Та тоя американец е започнал сам да се интересува от всичко българско, да учи сам езика ни, да слуша музиката ни и да си мечтае да види на живо страната ни. Така е открил и песните на Йорданка Христова, в които се е влюбил, като знае всичките текстове наизуст, вкл. какво означават.
Мечтата му беше да има истински неин автограф и по тоя повод аз започнах да търся начин да се сдобия с такава картичка от Йорданка Христова, надписана специално за него. Исках да му я изпратя по пощата като подарък за рождения му ден.

Е, тук вече ударих на камък. Писах на Йорданка Христова във всички възможни социални мрежи, в които тя имаше профил. Отговор- йок.
Опитите ми да получа отговор от нея и заветния автограф явно не срещаха интересите и.
След като не успях по тоя начин, намерих връзки с хора, които пряко я познават, като ги помолих тя да надпише картичка за най-големия и фен, за да мога да му я изпратя в Америка.
Оттам получих отговор, че Йорданка Христова е много заета, за да се занимава с персонални автографи, затова ако искам- мога да се свържа с нейния импресарио, който да ми даде картичка с нейния подпис-тип масовка, минала на печат на цветен принтер.

Свързах се с импресариото, той с отегчение изслуша историята за американеца-фен и ми каза, че не може да занимаваме Йорданка Христова с такива неща, защото тя била много заета и нямала време да обръща персонално внимание на всеки неин фен.
В крайна сметка получих картичка с подпис, но не надписана персонално за американеца, изпратих му я и човекът беше много щастлив.
Но все пак оттогава не тая същите топли чувства към Й.Христова.

А американецът си е сложил картичката в рамка и всеки ден продължава да слуша песните и и да ги пее на български.

# 2 585
Трябвало е да кажеш на Йорданка, че за кубинец търсиш автограф...

# 2 586
Йорданка Христова е типичен пример за успяла комсомолка. Все пак всички знаят с кого се е сродила. Вероятно и цял живот е завиждала на Лили Иванова.
Във Вип Брадър ми остави впечатлението на дребнава и сприхава жена. Редовно имаше скандали с Камелия Воче и Евгени Минчев, който пък веднъж ѝ затвори устата с: “млъкни, комунистическа певицо долнаJoy Joy Joy

# 2 587
По принцип я харесвам. У мен също остави горчив вкус след журирането си в Мюзик Айдъл, където поради  лични несимпатии срина самочувствието на една участничка от малко балканско градче, обяснявайки ѝ да си ходи при учениците. Участничката не заслужаваше подобно арогантно отношение и неприязън.

А, и още един подобен момент. Тя пее на някаква халтурка, едно дете с огромен букет стои пред нея доста време. Тя не му обръща внимание. Но го вижда добре. След доста време го попита какво желае, защо стои така, то, милото, глътнало граматиката мълчи. Много грубо му каза, като се сетело защо е дошло, да каже. В този момент някой от публиката започна пререкания с нея по нейното отношение. Гроозно беше.

Опитвам се да намеря видеото.

Последна редакция: ср, 29 юни 2022, 15:46 от curly sue

# 2 588
  • Glasgow
Аз имам тук фен на футболния ни отбор от 94', бил е на 16г тогава, но още помни всички имена, мачове, резултати. Търсих различни начини да събера подписи върху оригинална фланелка от 94 и засега се събират някакви. Дистанционно друг човек ми прави услуга, т като познава повечето, двама пък са родом от селата на майка ми и баща ми. Като исках съвет от въпросния дето сега ми събира как е най удачно, дали ако пратя тениска с обратна поща ще е обидно, той каза- как ще е обидно, дори ще им стане готино, някои от тях никой не ги помни.  Неговият съвет беше да е вратарската тениска, т като истинския герой на това световно бил Михайлов, но не успях такава тениска да намеря (аз бях тийн и помня еуфорията, но не и много детайли, те все бяха през нощта мачовете).

# 2 589
Хуанита е сестрата на Деми Ловато или се бъркам?

# 2 590
  • Glasgow
Хуанита е сестрата на Деми Ловато или се бъркам?
не се бъркаш

# 2 591
Сравнително често виждах Йорданка Христова из квартала - по улици, в магазини, във фризьорски салон, - и впечатленията ми са само положителни. Много съм изненадана от прочетеното, нямам впечатлението, че се надува. На ум ми идва обяснението, че може би профилите не ги поддържа тя - обикновено е така, - а въпросният импресарио или някой друг надолу в хранителната верига.

# 2 592
Глория ,дъщеря и внучка

# 2 593
  • Варна
Е, чантата за какво е и тя изнесена на преден план на снимката Laughing

# 2 594
Глория, дъжеря, внучка и чантичка. Joy

Общи условия

Активация на акаунт