Звездни компромати - Юни'22

• 287 217
  • 2 711
  •   1
Отговори
# 465
  • софия
Аааа, сигме, не така! Не та-ка Stuck Out Tongue Знам за болница Надежда Stuck Out Tongue Closed Eyes Ама може да има много причини за посещение там.

# 466
Ангел Енчев с новата му . Обикалят из Италия , веднага щом ковид мерките отпаднаха

Бившата му жена Теди Велинова чукна 44 🙂

Навремето много виждахме Велинова и Енчев в един ресторант. Малко ми беше станало мъчно за жената - очевидно беше супер стресирана и измъчена в желание да му угоди, а той изглеждаше злобен, все размахваше чаша с вино и се държеше доста злобно с нея.

# 467
  • Пловдив
Кой пита за Гери Дончева...?
https://life.dir.bg/shou/geri-doncheva-pregrashta-tigar-v-efir
С част от гостите в предаването си...
Скрит текст:

# 468
Това са кабинетите за проследяване на бременност. За друго не приемат там. А записването за ЖК в болницата започва от 12г.с.

Друг вариант е да е правила инвитро и да я следят по от рано, но е съмнително.

Иначе там е и залата за изписване на бебетата, та може да са чакали за изписване на бебче, но ми се струва, че момичето, което качи снимката писа, че са имали час за лекар.

# 469
Е стига де, Благо е много харизматичен мъж, има си чар и излъчване. Подържа се, грижи се за себе си, сигурно има и хубаво отношение към жените си
Остави, остави красавец неземен! С тези харизматични зъби кастанети.

# 470
На мен ми се струва, че някъде мернах опровержение за Златкината бременност, ама аз и за Тоца не вярвам още, та ще видим. Може да имаме нови попълнения, заченати или родени по широките пътища по света и у нас 😄

# 471
Е, айде сега за друго не приемали там.

Може пък момчето да е чакало да му издадат медицинско за работа от този кабинет! Bowtie Stuck Out Tongue Winking Eye

# 472
В едно предаване, Теди Велинова обясняваше, че мъжа и когато забележи, че вече са започнали да се показват бръчки взимал иглата и се затваряли в бянята да не гледат децата.
Тва ако не е тормоз. Тя пък може да го е тормозила по друг начин, никога не са ми изглеждали хармонично семейство.
Тази новата ми е много позната, ще се напъна да се сетя от къде.

# 473
А какво се прави с тая игла?
Гери Дончева- новата Роси Кирилова ли е?

# 474
Ботокс.
Той разправяше и за първата си жена Милена, че като и види плисето на челото и му става лошо. Боцка я веднага.
Енчев си е пълен психопат за мен.

# 475
Хич не се сетих за ботокса.

# 476
  • София
Да бе, това с иглата в банята да го е казала в предаване?!

Симона Загорова с баща си
Скрит текст:

Моника Белучи
Скрит текст:

Натали Трифонова
Скрит текст:

Божана Кацарова
Скрит текст:

Помните ли изпълнителката на Barbie Girl - Lene?
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 07 юни 2022, 16:23 от kukumiavka

# 477
  • До морето
Енчев за първата си жена беше казал, че докато тя спи в леглото, той до нея мислено прекроявал лицето й и си представял какво ще стане. Товаа в общо интервю в Ева, преди години.

# 478
На мен ми се струва, че някъде мернах опровержение за Златкината бременност, ама аз и за Тоца не вярвам още, та ще видим. Може да имаме нови попълнения, заченати или родени по широките пътища по света и у нас 😄

А не, нея я видях лично с голямо коремче на една конференция по детска ортопедия в Интерхотел Сандански. :Д

# 479
Ким К.

Скрит текст:

Тейлър Суифт

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт