Звездни компромати - Юни'22

• 287 221
  • 2 711
  •   1
Отговори
# 450
На мен ми изглеждат щастливи Енчев и изгора.
Докато беше с онази скумрия Велинова нито веднъж не видях някой от тях двамата да изглежда спокоен и доволен от живота. Въпреки безспирните им напъни за матчи- матчи тоалети, режисиранит декори и натегнати усмивки.

# 451
  • Варна
Благодаря за темата! Hug

Алекс скоро не беше ли споделила, че си е купила кола?

Точно така, при това споделя, че този разход бил непредвиден, но Даниел си искал обратно семейното Субару, което било негово и тя ползвала след развода.
Въпроснато Субару не е на Даниел а на баща му, който го е дал да возят Габриел за да е в по-сигурен автомобил. Къщата в ‘нам си къв Хил също е на родителите му, за това Александра държеше да има свой дом и я разбирам.

# 452
За къщата и аз така знам.
За Субарото в един влог каза нещо от сорта на "Даниел си я поиска обратно и бях принудена да си купя кола, беше непланиран разход."
Този австралопитек има ли нещо негово въобще?

# 453
Той затова е такъв лежерен търтей, щото мама и тате осигуряват хляба и маслото. И вика - давам 170 лв. издръжка, но Александра може и без тези пари, тя печели много.

# 454
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Александра трябва да черпи, че се оттърва от Петканов. И двамата не са цвете за мирисане, но тя все пак работи здравата, амбициозна е и не лежи на родителски кълки. Ако онзи си е поискал колата и се хвали с тази "велика, огромна" издръжка  то тогава всичките му претенции за култура и образованост отекоха в канала. Ким Кардашиян и Кание Уест от Али експрес е тяхната.

# 455
Роклята на Прианка е като телчето ми за чинии..

Последна редакция: вт, 07 юни 2022, 14:37 от AglayaDreams

# 456
Приянка е като излязла от индийски сериал.

Никол Ш. нещо хич не ми харесва в лице в последно време. Хем е така да се каже леко поостаряла в сравнение с преди, хем секси снимчици уж, но физиономията й е малко като на ромска девойка.

Ирина Ш. все ми е като излязла от Матрицата, никаква женственост.

Как пък от един месец ходят с Благо и се татуират? С какво толкова ги запленява? 🤣

# 457
Е стига де, Благо е много харизматичен мъж, има си чар и излъчване. Подържа се, грижи се за себе си, сигурно има и хубаво отношение към жените си

# 458
Цитат на: **Sisi** link=topic=1451111.msg44875326#msg44875326 date=
Как пък от един месец ходят с Благо и се татуират? С какво толкова ги запленява? 🤣
Ами ха де, и ние това се чудим 😆
Мен изобщо не ме учудва, че разни Христина, Есмер, Куини-Алис и това новото момиче му се връзват. Всичките бяха или са незрели още същества, дето с 2 сладки приказки за любов, мечти и още нещо са му в кърпа вързани.
Ама Златка и Лиана как му се вързаха, ми е много по-любопитно. И на двете им личеше, че яко са нагазили в дълбокото, което за жени с богат предишен опит (да не кажа друга дума 😁) ми е направо непонятно. Май и двете попаднаха в капана на оборотите мацки, дето си мислят, че на тях няма да им се случи да се влюбят силно в сърцеразбивач и "той точно заради мене ще се промени и ще си закопчае ципа на панталона".
А най-интересно ми е всъщност какво става в главата (горната) на Благо 😆 Обича ли ги и как аджеба така бързо скача на следващата все едно нищо не е било. Изобщо този модел мъже са ми много интересни за наблюдение и изучаване, ако Благой закъса за пари и реши да пише мемоари, ще се наредя да ги купувам веднага 😉

# 459
Златка как беше с него края на януари на Малдивите и сега се оказва,  че преди месец е вече минала 12 седмица на бремеността си?
Нито Златки, ни патки, ни Куинита са повече от него.

# 460
  • софия
МАКОЙ е бременен в 12-та седмица? Аз тая тема уж я следя.

# 461
Егати клюкарката. Честно!

# 462
  • До морето
А как разбрахме, че е минала 12-та седмица?

Тя и Тоца крие корем от декември, което значи, че е бременна поне от октомври,ама ей на - още маа гащи из Гърция.

# 463
Еееее, не знаем дали е бременна.
Може да си носят някакви болести от предишните връзки и затова да са били пред кабинета!!!!

# 464
В Надежда това е кабинета на доктор Михова. Което означава, че е вече при феталните.

Общи условия

Активация на акаунт