Звездни компромати - Юни'22

• 287 324
  • 2 711
  •   1
Отговори
# 975
Гледам Гергана Стоянова при оприте. Спаднала и е устата и изглежда супер.

# 976
Бийбър има Рамзи Хънт Синдром. Рядко неврологично заболяване, което засяга лицевият нерв, средното ухо и се характеризира с треска, главоболие, гадене, кожни обриви, световъртеж. Като цяло е опасно, защото ако не се лекува може да доведе до загуба на слух и да остане с постоянна парализа на лицето. Дано се оправи.

Последна редакция: нд, 12 юни 2022, 13:32 от daizy_g

# 977
Гледам Гергана Стоянова при оприте. Спаднала и е устата и изглежда супер.
Напоследък и аз много я харесвам. Преди като напомпана беше много неприятна.

# 978
Батинков, че е пълен, пълен е, но не знам защо през 2 поста го коментираме колко бил дебел, като състоянието му си е типично за семеен български мъж около 40-те. Не че е красиво или здравословно, но като се огледам в колеги, приятели и съседи, ами че то 60-70% са батинка стайл.
Николета и Богданска са жалка картинка- две симпатични жени направили се едната на безличен клонинг, а другата на леля му на клонинга в желанието си да станат големи хубавици. Много грозно остарява Николета. Да вземе пример от Марчето, Галена.

# 979
Актрисите от Татковци при Диана Любенова - Силвия Драгиева не можах да я позная. Откога е русокоса и дългокоса?
Скрит текст:

# 980
Заради роля била сменила визията каза при Любенова.

# 981
  • Варна
Батинков, че е пълен, пълен е, но не знам защо през 2 поста го коментираме колко бил дебел, като състоянието му си е типично за семеен български мъж около 40-те. Не че е красиво или здравословно, но като се огледам в колеги, приятели и съседи, ами че то 60-70% са батинка стайл.
Ноу, ноу, пепел ти на устата 😂
Аз се движа в контингента на 40, дори повече към 50 годишни мъже и няма такива влизащи в батинга стайл.
При чичка Батинков не успявам да се абстрахирам от килограмите и формите му и да го оценя като добър и грижовен баща и съпруг.
Гледам го и си мисля как дебелите мъже сумтят, прахтят, дишат тежко и шумно, потят се и са толкова, толкова антипатични, дори вече не мога да оценя добродушната му усмивка чичка Батинков.
Вече започнах да го свързвам с едни определени среди и една определена прослойка за която дебелината е въпрос на мъжка чест и най вече показва, че колкото по дебел си, толкова по богат си.
Само дебелите ланци му липсват.

# 982
Emma Roberts
Скрит текст:

# 983
Селена Гомес
Скрит текст:
[
Аманда Сайфрид
Скрит текст:
Блейк Лайвли и съпруг
Скрит текст:
Холси
Скрит текст:
Марта Стюарт
Скрит текст:
Тейлър Суифт
Скрит текст:
Чарлийз Терон
Скрит текст:

# 984
  • София
Силвия Драгиева направо плаши.

# 985
Компромат си е батинков. Дано жена му да чета и да разбере, че тези размери не са секси, а са здравословно опасни.

# 986
  • София
В началото Батинков ме кефеше и смятах, че е веселяк и добродушко. Всъщност може и такъв да е, но с участието си в приумиците на Тоца, пардон - мама Ния, да снима покупки, да акцентира върху брандове и какво ли още не, ми стана антипатичен. Същото парвеню е като нея. И си е дебел чичак. Едно е мъжете да се окръглят в шкембето към 40-те, но той си е налят отвсякъде, ще бомбира в скоро време. На нейно място да съм го подложила на диета, не за друго, а защото бих се притеснила за здравословното му състояние. Все пак някой трябва да плаща чантите и почивките.

# 987
"Наоми Кембъл разочарована от летище София,претърсили я заради цвета на кожата" – от ДарикРадио.Yum

# 988
Преди седмица-две седнахме да хапнем на обяд и някаква жена на съседната маса беше като шевна машина - не спря да говори без да спира в продължение на час и половина. Оказа се въпросната Пепе. Мен лично ме заболя главата, мъжът на масата не знам - той май дума не можа да каже.

# 989
Преди седмица-две седнахме да хапнем на обяд и някаква жена на съседната маса беше като шевна машина - не спря да говори без да спира в продължение на час и половина. Оказа се въпросната Пепе. Мен лично ме заболя главата, мъжът на масата не знам - той май дума не можа да каже.
Това сигурно е Филип3, мъжът до нея. Той е малко под чехъл милия.

Общи условия

Активация на акаунт