Звездни компромати - Юни'22

• 287 329
  • 2 711
  •   1
Отговори
# 990
На 32 излизаш с книга за живота си що за самочувствие... ма тя вряла и кипяла милата писала клише до клише и си мисли че открила топлата вода айде моля..

Е, има нещо, което едва ли би се случило на 98% от населението. Да успееш да откриеш и ожениш за себе си трима души с едно и също име. Даже мисля, че е способна на четвърти дубъл, защото става все по-добра.
Само за Стефка Костадинова знам, че  бивш и сегашен съпруг са с име  Николай.

Последна редакция: нд, 12 юни 2022, 17:28 от проксима

# 991
Не е толкова трудно да се ожениш за двама българи на име Николай.
Трима Филиповци от различна националност е истинско постижение.

# 992
  • София
Ама как така? Явно съм назад с клюките. Разделила се е с Филип 2 ли? И има Филип 3? Еваларка!

# 993
На 32 излизаш с книга за живота си що за самочувствие... ма тя вряла и кипяла милата писала клише до клише и си мисли че открила топлата вода айде моля..
Самочувствието й е обратно пропорционално на речниковия запас. Тази жена знае точно 15 думи.

Ама как така? Явно съм назад с клюките. Разделила се е с Филип 2 ли? И има Филип 3? Еваларка!
И дете има от него даже Joy

# 994
Аз пък не знам кой е Ф1, но явно не е бил българин.

# 995
Тонка, на предната страница Daizy писа за Филип 3.

# 996
Наоми Кемпъл се е оплакала, че българите са расисти, защото са я претърсили на летище София.
българската новина - https://bg-voice.com/%d1%82%d0%be%d0%bf-%d0%bc%d0%be%d0%b4%d0%b5 … %b2-%d1%81%d0%be/
в Дейли Мейл - https://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-10907497/Naomi-Cam … urity-search.html

# 997
Филип1 е бил българин, заради когото заминава за Дания. Там се разделят и среща Филип2(датчанина) в някакъв бар и там се събират , ражда му две деца. И накрая след като се върна в България се  разделиха с датчанина и се събра с Филип3, който е българин и ютюбър. От него има момче.

# 998
  • София
Мари на Гала
Скрит текст:
Прея
Скрит текст:

Снуп Дог и жена му
Скрит текст:
Ники Рийд
Скрит текст:
Сиара
Скрит текст:
Ева Грийн
Скрит текст:
Дуа Липа
Скрит текст:

# 999
Толкова пъти са ме събували, взимали натривки по ръцете, разпитвали къде отивам и с каква цел, и са ме гледали подозрително по летищата. Даже магнит отварачка за бира са ми вадили от багажа, да ме питат какво е, а съм пълна цветова противоположност на Наоми, че да хване да се скрие някъде с нейния расизъм.

# 1 000
Сериозно ли?
Никога не съм изглеждала съмнителна. То верно не съм Наоми, че да съм като пантера и да има какво да видят. Все пак съм средностатистически кашалот.

# 1 001
Всяка година, когато се прибираме в България ме събуват на летище София. И в двете посоки. Независимо с какво съм обута. И не само това. И аз не съм цветна като Наоми.

# 1 002
Ма как ще им падне на българските полицаи Наоми Кембъл и няма да я събуят и съблекат, бе?! 🤣
Ма чак па расизъм, най-много да е имало някой просташки коментар за шоколад и тн…

# 1 003
И мен са ме събували, правили са ми натривка от ръцете и дрехите, даже са ме вкарвали в една стайчка с една полицайка, за да види, че имам метална част на сутиена, а не пренасям някакви неща в него.

Наоми явно живее с мисълта, че за нея правилата не важат. А картата с расизма е най-лесната работа, щом нещо не й отърва.

# 1 004
  • софия
Пфффф, аман от тези афроамериканци и манията им за дискриминиране. И в стаичка с жена полицай съм ходила в Рим, и всеки път, когато съм с различна от сандал обувка се събувам, и на стена със скенер съм седяла. Ами не е приятно, но каквото за всички кашалоти с анцуНГи, това и за мен.

Общи условия

Активация на акаунт