Звездни компромати - Юни'22

• 287 193
  • 2 711
  •   1
Отговори
# 270
Латиноамеринците и черните обожават такива форми. Наистина жените си се харесват и ги подчертават, а мъжете им си умират за такива тела. От лични наблюдения говоря, не оттук-оттам дочуто.

Имам приятелка мексиканка с подобна фигура като на Камила, но тя има и огромен бюст, ходехме често на латиноклубове с нея, ами нямашее по-ухажвана жена от нея в тия клубове.

Аз с моите 44 кг и спортна фигура се чувствах невидима.

# 271
Ще съдят Марая Кери за нарушаване авторски права
Скрит текст:

# 272
The only one
Помислих, че снимката на Мария Бакалова  ще е от рождения и ден днес, но не е.

Tess d`Urberville,
съгласна съм с написаното от теб за дизайна на Бригадата. Ако не е отровно-зеленият цвят ще е оранжево интензивният, винаги набутан нейде... То ясно, че обстановката  е семпла, ама малко по-интелигентно ще стане с бели тонове поне. Налепкат шахматите по стените и айде Франк Лойд Райт - щастливи бъдете!
Не го гледам отдавна. Първо, защото някои от семействата според мен си бяха просто мързеливци, второ заради безумното декориране и третата причина, че се ядосвам винаги на поговорката - Бързата работа - срам за майстора.
Защо е това бързане, седмица ли, по-малко ли, вече не помня, ами като сте се хванали да вършите нещо, поне го направете като хората.Някаква изнервяща лудница.

# 273
Имаше май такова американско предаване - за бърза промяна на дома. Не точно благотворително. Ако не бъркам.

# 274
Имаше май такова американско предаване - за бърза промяна на дома. Не точно благотворително. Ако не бъркам.

Да, по ТЛС. Но двойката са дизайнери и се вместват в определен  бюджет, определен от семейството. В повечето случаи изпълняваха желанията на фамилията, като резултатът винаги надхвърляше очакванията.

# 275
  • Down south
Повече от едно "This Old House" беше едно от популярните, насочено към реновиране.

# 276
  • София
Аз също съм се чудела на цветовите решения в Бригада Нов дом. Зеленото е бррр. Можеше поне да е съвсем бледо зелено. Уж се съобразяват с вкуса на хората, но според мен си пляскат стените с каквато боя им е останала или просто толкова си могат. И с малко пари може да се получи доста приятен и уютен дом, но си трябва вкус и усет за тая работа.

Камила Кабейо да не лежи на кълката, че е млада и лесно може да отслабне. Да пита лелите си Джей Ло и Ева Лонгория как се влиза във форма с много пот на челото и не само. Защото отпуснеш ли се веднъж, после става страшно. Винаги съм се изумявала как може да си богат и дебел. Аз на нейно място щях да плющя само сьомга и салати.

# 277
Според мен женакото пилИ е пИтел.

С мъженствен вид е и гледа да компенсира с писукане.

# 278
Тихо, злобарки! Ко завиждатИ! Цял живот е била на Випа, на лукса, на скъпотУ, с Филип Плейн!
Ся Боби като му стане рекламно лице ще видите вий! 😅🤪🤪🤭🤭🤭🤭Кво му липсва?! Тяло ли? Акъл ли? Изказ ли?! Ни-що! Сичко му е топ, екстра качество! Мъже та дрънкат! И двамата 😅🤪🤪🤭🤭🤭🤭🤭🤭

# 279
Селин Дион - пасторално.
Скрит текст:

# 280
Милият кучо в средата, сигурно е кубинска порода! 😀🥰

# 281
Милият кучо в средата, сигурно е кубинска порода! 😀🥰

JoyJoyJoyJoy
Аз си мислех пък всяко дете има собствено куче, това дебелкото май е на най- големия син. Най- дълго са му спазвали кубинска диета.
Сега се вгледах по-обстойно/снимката позволява два пъти зумване/ и май за първи път виждам толкова дебел лабрадор.

# 282
За много богатите и аз това си мислех. С тяхното свободно време и пари щях да съм пушка. Треньор, качествена храна и спа за десерт... ммм размечтах се Joy Впрочем видях я Камила, но може ли да ме светнете коя е тя, нещо фамилия да я видя

Последна редакция: нд, 05 юни 2022, 00:37 от Не се сърди, човече

# 283
Нали се сещате, че това, че са богати, не значи, че им се ядат само сьомга и зеленчуци. Обичат си и бургери, и пици и сладко. А на Камила може да не й пука и да се харесва с това дупе.

# 284
  • Down south
Впрочем видях я Камила, но може ли да ме светнете коя е тя, нещо фамилия да я видя
Camila Cabello

Общи условия

Активация на акаунт