Звездни компромати - Юни'22

• 287 177
  • 2 711
  •   1
Отговори
# 480
Хаха е, тъкмо четох тук за Блажко Джийзъса и изниква пред мен със светещите си зъби в Северния парк (кв. Надежда)🤣 Разхожда се с няколко тъмнички приятеля и три девойки (~20г.) които зяпат на криво, само наш Благо зяпа палаво всяка преминаваща жена. 😂😂

# 481
Ботокс.
Той разправяше и за първата си жена Милена, че като и види плисето на челото и му става лошо. Боцка я веднага.
Енчев си е пълен психопат за мен.

Велинова обясняваше и как Енчев нещо й правил на брадичката и нейния тип брадичка бил “Бурбонски тип”.

# 482
Галена напоследък ми изглежда болезнено слаба, не й отива чак толкова.
Скрит текст:
Много разнообразни звезди на едно място.
Скрит текст:
Поли Гергушева и син.
Скрит текст:
Детето на Алекс Раева.
Скрит текст:
Боби Турбото и дъщерята на Ласкин.
Скрит текст:
Натали Трифонова
Скрит текст:
Диана Димитрова
Скрит текст:
Михаил Билалов и дъщеря.
Скрит текст:
Емилия и голямат й дъщеря.
Скрит текст:
Близнаците на Роналдо са имали рожден ден.
Скрит текст:
Александра и Силвена Роу.
Скрит текст:
Детето на Деси Цонева.
Скрит текст:
Грахич, не й потръгна кариерата.
Скрит текст:
Жената на Борис Солтарийски е избрала прекалено къса рокля за завършването на дъщеря си.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 07 юни 2022, 22:16 от AglayaDreams

# 483
Детето на Деси Цонева помислих че е детето на Преслава.

# 484
И аз!!! Astonished
Все едно един баща ги е правил, Close

# 485
  • Sofia
Момичето с Боби Турбото е дъщерята на Ласкин и Алекс Сърч.

# 486
Даже и на баба си ми заприлича сега като каза. КОлко мило. Децата как съхраняват гените.....Моя син например прилича на баща ми. На никой от нас.

# 487
Момичето с Боби Турбото е дъщерята на Ласкин и Алекс Сърч.
Права си, грешно съм разбрала, поправям се.

# 488
Вместо запис-не знам дали тук или някъде другаде съм чувала, че Благо Джийзъса е много надарен и добър в секса и с това ги пленява жените. 😁

# 489
Честно казано само като му видя физиономията от която лъха малоумие и някакси до фантазиите за секс не мога да стигна в никой случай. В Брадъра ми бяха като бавноразвиващи се. То бива тъпотия ама пък чак толкова. Трудно връзваха изречения и двамата. Не че трябва дисертации да пише, но някакъв минимален интелект да имаше.

# 490
Деси и АЗис.

Явно е решила да покаже, че няма да е вечно пълничка.

Браво, пожелавам ѝ късмет и воля, Gift Heart
Скрит текст:

# 491
Ако не се в смалявала с Фотошоп значи Деси има страхотен напредък. Браво.

# 492
  • До морето
И как ще стигна до леглото и ще го видя колко е надарен, като ми е абсолютно гнусен и нечистоплътен?!?!? А като си спомня в ББ как си бъркаше по дупките и  изследваше съдържането им 🤢🤢🤢

# 493
И как ще стигна до леглото и ще го видя колко е надарен, като ми е абсолютно гнусен и нечистоплътен?!?!? А като си спомня в ББ как си бъркаше по дупките и  изследваше съдържането им 🤢🤢🤢

+100
Незабравим спомен от участието му.
Дано не обидя футболните фенки, ама тия спортисти май не са много добре с главите. Йоахим Льов демонстрира същото пред 50 000-на публика, че и редовно.

# 494
Четохте ли Лорд Минч срещу фризьорите🤭😅😅😅

ФРИЗЬОРИТЕ! ИМА ЛИ ПО-ГОЛЯМО ДЪНО?
Една жена каза, че- ДА. Дъното са.

Преди време попитах известна вносителка на продукти за коса, защо са толкова надути, арогантни и глуповати фризьорите. Тази жена, която минава за най-добрата в бранша, отговори че всеки, който е опитал всичко в живота и се е провалил, купува продукти за стотина лева и става фризьор.
Винаги съм си повтарял това, когато съм недоволен от поведението на фризьорите. Надменноста, чупките и стойките, закъсненията, говоренето на ТИ, са само част от този пейзаж. Доскоро ползвах услугите на един фризьор, който си закъсняваше като теснолинейката за Пордим и още с влизането в салона се провикваше- „аВе, какво шЯдьем дньеска?“. Младият, с огромен стомах гей, който му е колега, гледа като Мадона, преди хита и Бонита и вместо да поздрави си извръща главата. Още не ми е изсъхнала косата и девет пици, седем таратора и бутилка бяло вино са в салона. Часът няма 12.00.
Понеже описаният фризьор внезапно си е взел един месец почивка, без да уведоми клиентите си, сред които и аз, тръгнах из квартала  да търся някой да спаси положението. Попадам в празен салон, стил 84-та година, с дебела до безобразие жена, която нагъва от едната пластмасова чиния диня, от другата- нещо, което приличаше на кьопоолу. Дебелите и крака, с форма на натопена във вода обикновена вафла, гледат точно към вратата и към мен. Гледката е като входа на Съева дупка. Докато фъфли и запраща динени семки към мен, фризьорката ме кара да си запазя час, видите ли- сега обядвала. На 25 метра от нея- друг салон. Нахакана, изрусена ошмуляна коса ме посреща на входа с цигара в уста и картонена чаша с кафе. Гледа ме, както сигурно Цола Драгойчева е гледала Вълко Червенков. Не стигам да я попитам дори имат ли час или нямат. Имат издадена смъртна присъда да са такива, каквито са. Падение.
Влязох в един магазин и си купих боя. Ще се боядисам и ще си пусна дълга коса. И без тях мога. 
Само ме е яд, че страдах с тях и се молих за тях по време на пандемията. Останали са с ненаучени уроци.
И за финал- един от най-успешните фризьори в Лондон Ники Кларк тропна кепенците на бизнес за 60 милиона паунда. Вие закъде сте тръгнали да вирите глави, в които понякога нищо няма.
Съчувствам ви!

Общи условия

Активация на акаунт