Звездни компромати - Юни'22

• 287 135
  • 2 711
  •   1
Отговори
# 510
Еех, епични спорове бяха тук за Мария Бакалова и как погрешка едва ли не е номинирана, Оскарите не бяха това, което били някога, пък моралът й беше разнищен от комшийки, излагаше цяла България пред света и така нататък...
Оценяват я хората, канят я, има работа за нея, да продължава все в този дух "да ни излага", много се радвам за Мария!

Последна редакция: вт, 07 юни 2022, 21:22 от Tess d`Urberville

# 511
Simple Smile И аз много се радвам за Мария Бакалова. Успя да се възползва от възможностите, които ѝ даде участието в "Борат", оттогава не е спирала да работи, а сега вдига левъла с Марвъл.

# 512
Една интересна новина-компромат. Плеймейтката Дениз Хайрула, която е бивша на Христо Сираков и участваше в шоуто "Ергенът" и стигна до финал е споделила в Инстаграма си, че ергенът Виктор Стоянов не е бил ерген по време на шоуто!
Скрит текст:
Явно цялата работа е била нагласена, но момичетата са разбрали постфактум. Споделям го тук, защото Виктор се превърна едва ли не в най-новата и най-популярна звезда в България за момента. Но очевидно е бил единствено финансово мотивиран да участва и всичко е било фалш, което мисля, че не гояори много добре за самия него.

Последна редакция: вт, 07 юни 2022, 21:49 от daizy_g

# 513
Момичетата от темата за Ергенът са истински разследващи:) Изловиха го Вичката с една руса момичка, кога, как що, снимки им хванаха. После жълтурите преписаха наготово. И даже едно - Евала не казаха, или поне Агенция БГ мама разкри …. А не да се правят на мн хитри:)))

# 514
Жаки, ако трябва да сме точни самата Мария "влезе" да се похвали. После при готов жокер беше лесно да вържеш 2 и 2.

# 515
Мисля, че е доста тъпо да лъжеш 22 жени, от които някои определено изпитваха силни симпатии към него и дори чувства само и единствено за пари. Да твърдиш, че си сингъл и да се сваляш и даваш надежди на 22 жени мисля след като си обвързан и няма да продължиш с нито една в реалния живот,е долно като постъпка. И сега да си окичен с невероятна слава на най-големият Ерген на Републиката. Имаше коментари под снимките му в профила, които го питаха да коментира думите на Дениз, но той ги трие. Доста удобно! Виктор верно си се оказа фалшив герой.

# 516
Ем, Сигме, писна и на момата да и налазват Ергенина и затова е изокала:)))
Аз не мога да ви следя, но онази вечер нв спах, а вий тъкмо ги разнищвахте и се зачетох Simple Smile

Язък аз със Сашка ги харесвах имаха химия сякаш. Ако ли не имат серизони заложби артистични:)

# 517
Ем, Сигме, писна и на момата да и налазват Ергенина и затова е изокала:)))
Аз не мога да ви следя, но онази вечер нв спах, а вий тъкмо ги разнищвахте и се зачетох Simple Smile

Язък аз със Сашка ги харесвах имаха химия сякаш. Ако ли не имат серизони заложби артистични:)
Имаха химия наистина, но Ергенът е бил леко обвързан по онова време. Разбира се Александра не е била наясно. Тя според мен наистина си падна по него. Излезе интервю с нея, в което казва, че е била влюбена във Виктор.

# 518
И аз съм романтичка и съжалявам за излъганите емоции на зрителите.

# 519
Е какво да го виним Ергеня на Републиката, като коя нормална жена ще вземе всичкото това шоО на серизоно и ще се задоми по този начин. Всички си взеха минутите слава и всеки си я ползва по собствено усмотрение. Не мисля че някой е излязал с празни ръце от тоя зверилник. Да не ги жалим хич. Следваха си сценарий всички като на сериал или филм и до там.

# 520
Разкажете на кратко за Ергенът, аз не съм го гледала, ама от коментарите ви ми е интересно. Да не ходя да чета цялата тема.

И да си кажа
Харесвам Мария Бакалова, не ми е уаау хубавица(но рядко някоя ми е). Но не е нужно, актриса е, красива, млада, свежа, естествена, талантлива.

Аз смятам пък Ирина Шейк за много женствена и ми харесва красотата и, че даже и стила и.

Благой и татуировките на жените беше шок за мен Grin Sweat Smile Не съм знаела нито очаквала, толкоз жени и сичките си татуират името му... то направо унизително след първата натам. Не им ли е чоглво едно, като бройка, на конвейр. Вече след първата нито е оргинално, нито ново, интересно, само унизително - поредната.
Дали не ги принуждава нещо, друса ги с нещо, коя нормална жена ще го направи това....
Хич не го намирам за секси, чичак. Лъха ми на стар човек, зъбаци на пенсионер, който е избрал евтин зъболекар, мазен и си личи по физиономията, че не е особено интелигентен. Не съм го гледала ни в ББ нито другаде, но от прочетеното от вас се погнусих още повече.

# 521
Е какво да го виним Ергеня на Републиката, като коя нормална жена ще вземе всичкото това шоО на серизоно и ще се задоми по този начин. Всички си взеха минутите слава и всеки си я ползва по собствено усмотрение. Не мисля че някой е излязал с празни ръце от тоя зверилник. Да не ги жалим хич. Следваха си сценарий всички като на сериал или филм и до там.
Не е точно така! Виктор влиза в предаването като Ерген и според мен се е представил като такъв на продукцията. Не мисля, че са били наясно, че си има приятелка. Той взима хонорар от 70К за участието си в предаването. След разгласяването от Дениз, че е бил обвързан може и да му се наложи да плаща неустойки. Да не говорим, че не мисля, че ще му се отрази добре на репутацията. Затова трие коментари по темата в профила си в Инстаграм по темата.

# 522
Аз пък днес реших да се разчета повече за Ердоган и оттам за жена му и тн.
Тя била голям шопохолик, притежател на много скъпи тоалети и обувки. И вечно с тая забрадка, мислех, че е скромна и захлупена жена, но не би.
Най-малко съм очаквала от нея такъв ток.
Скрит текст:
Както и не очаквах, че имат толкова публични снимки хванати за ръка. Удивиха ме приятно.

Винаги съм си мислила, че ако някой може да командва Ердоган, това е жена му. Изглежда сякаш винаги държи всичко под контрол, включително и него.

# 523
Аз пък не вярвам че продуцентите са толкова от небето паднали та не са проверили кой какъв е преди да учавства. Че те още първите серии наизлязоха сума и снимки с уж бивша девойка. Аз лично гледах само първа и втора серия и не мога да разказвам нищо за там. После из фейса разни колажи ми излизаха и от там се информирах. Абе въобще Ергена е най-безинтересното нещо сътворявано в бг ефира и който се интересува щще трябва да чете темите за него. На мен тук за Мария Бакалова ми се чете.

# 524
През годините съм гледала няколко интервюта с Благой. Ами той за всяка нова говори, че е открил любовта и си личи, че наистина е влюбен. Явно е много влюбчив и постоянно търси първоначалните тръпки. После като позатихнат страстите започва да търси нов обект, в който да се влюби.

Общи условия

Активация на акаунт