Звездни компромати - Юни'22

• 287 117
  • 2 711
  •   1
Отговори
# 525
Виктор е влязъл като ерген и все още е ерген. Ерген е неженен мъж. Хайде, предвид времената, в които живеем, да се е сменила дефиницията и да приемем общо несемеен. Нито е женен, нито живее на семейни начала с някоя, значи е ерген. Между обвързан и ерген има разлика. А и винаги може да каже, че тогава са се били разделили и наистина е бил не само ерген, ами и сингъл.

# 526
Бритни
Скрит текст:
Деми Ловато
Скрит текст:
Нина
Скрит текст:
Златка Д.
Скрит текст:
Златка Р.
Скрит текст:
Райна
Скрит текст:
Д. Петканов (+ как снима дупето и краката на някаква)
Скрит текст:
Aлександра Петканова
Скрит текст:
В. Райкова
Скрит текст:
Папи Ханс
Скрит текст:

Благой ми е супер грозен, мазен, нечистоплътен... нищо мъжко не ми излъчва, да не говорим пък да привлича.

# 527
Не знам дали сте коментирали.
Руското издание на Мари Клер обяви окончателната раздяла на Шакира и мъж. Шакира го е потвърдила. В инста ѝ обаче няма нищо по въпроса.

# 528
Ееее, бай Злати тука по- мъжествен от сякога😅🤪🤪🤭🤭

Да н съ й минал по грешка с мъжкия фейс ап😅🤪🤭🤭🤭🤭

# 529
И аз много се радвам за Мария Бакалова. Харесвам я и искам много да пробие.

# 530
Simple Smile И аз много се радвам за Мария Бакалова. Успя да се възползва от възможностите, които ѝ даде участието в "Борат", оттогава не е спирала да работи, а сега вдига левъла с Марвъл.

И каква роля точно ще получи Мария в Марвъл? Може би на анимационен герой.
Как такава роля, в концепцията на филма ще разкрие потенциала й?
Единственото, което ще се случи е да получи добър хонорар.

# 531
Скрит текст:
Е какво да го виним Ергеня на Републиката, като коя нормална жена ще вземе всичкото това шоО на серизоно и ще се задоми по този начин. Всички си взеха минутите слава и всеки си я ползва по собствено усмотрение. Не мисля че някой е излязал с празни ръце от тоя зверилник. Да не ги жалим хич. Следваха си сценарий всички като на сериал или филм и до там.
Не е точно така! Виктор влиза в предаването като Ерген и според мен се е представил като такъв на продукцията. Не мисля, че са били наясно, че си има приятелка. Той взима хонорар от 70К за участието си в предаването. След разгласяването от Дениз, че е бил обвързан може и да му се наложи да плаща неустойки. Да не говорим, че не мисля, че ще му се отрази добре на репутацията. Затова трие коментари по темата в профила си в Инстаграм по темата.

Че то и половината “моми” са влезли там обвързани, та дреме им и на тях, и на продуцентите дали ергенина е свободен или не.
Ясно е, че са ги викнали в шоуто сеир да правят, не да откриват любовта и всичко е бошлаф. 😉

# 532
Контакти. Най- ценното. Да се чува името и, да се пише и говори за нея. Стига и. После ще дойде и другото.

# 533
Аууу, Венетчето не бях виждала, че обяснява с какви мъже се срещала... Дъно.

Виктор обясняваше, че много страда по "бившата" и детето й. С нея ли се е "събрал"?
Може тя да си го е прикоткала след предаването, като се е изплашила, да не го гепи някоя.
Мислех, че с Александра са заедно.

Марийчето е точно за Марвел, чудесно ще падне там според мен.

# 534
То за някои "моми" се знаеше че са действаши прости_ки. Малко ли ни ги навира Карбовски на времето. Аз чак онемях като ги видях в първия епизод. Защо въобще са ги канили?

# 535
Мария ще си партнира във филма с Крис Прат, Зоуи Салдана, Вин Дизел, Брадли Купър…И аватар да е (не ме кефи жанра на Марвъл, та не знам точно Пазителите на галактиката какви са), участието наред с такива актьори само може само да я изстреля напред в кариерата.

# 536
Виктор обясняваше, че много страда по "бившата" и детето й. С нея ли се е "събрал"?
Може тя да си го е прикоткала след предаването, като се е изплашила, да не го гепи някоя.
Мислех, че с Александра са заедно.
Не е с бившата. С Мария Тарашманова е още преди предаването.
https://www.instagram.com/ramblewitht/

# 537
Марийчето е в Холувуд и и дреме на дренката как гигантите с анцуНзи хейтят. Мнооого кисело гроздето
Режисьорът много я хвали, явно централна роля и е дал, но догодина ще разберем

Венета втора година разказва за мокрите си сънища....и все сама си седи, горката

Последна редакция: ср, 08 юни 2022, 08:38 от Г-жа Рамацоти

# 538
  • софия

Д. Петканов (+ как снима дупето и краката на някаква)
Скрит текст:
.
Н. Трифонова.

Имам чувството, че когато жената достигне някаква визия, желана от Благой, той я зарязва. В края на връзките му всичките му жени са като от конвейер. Че после разходи за татута да заличават имена имат. Със Златка неочаквано дълго се задържа. 

Венета, ако се срещаше с мъжете, за които пише, че се "среща", щеше да наводни със снимки. Не знам.

# 539
То за някои "моми" се знаеше че са действаши прости_ки. Малко ли ни ги навира Карбовски на времето. Аз чак онемях като ги видях в първия епизод. Защо въобще са ги канили?
Точно казано. Най- малкият проблем беше обвързаният ерген (за което аз не разбрах от къде сме толкова сигурни). Те доста “моми” бяха скандално неморални и известни, защо сега вярваме на измислиците им не знам.

Общи условия

Активация на акаунт