Звездни компромати - Юни'22

• 287 049
  • 2 711
  •   1
Отговори
# 675
Бен Афлек си има и собствен живот все пак, занимава се и с други неща. Само, защото ще се женят с Дженката, не значи, че ще са дупе и гащи навсякъде. Сега са започнали снимки по новият му филм с Мат Деймън, който е за М. Джордън, Nike и Сони Вакаро.
Роклята на Лопес е ужасна, но тя си е в топ форма!
Татуировката на Кат е пълен покърт! Не знам какво е било преди, но това е... По-добре да си ги беше премахнала.

Ребъл Уилсън и гадже
Скрит текст:

# 676
Страхотно изглежда Ребъл, пожелавам им щастие.
Не знаех че е лгбт.

# 677
Бен Афлек си има и собствен живот все пак, занимава се и с други неща. Само, защото ще се женят с Дженката, не значи, че ще са дупе и гащи навсякъде. Сега са започнали снимки по новият му филм с Мат Деймън, който е за М. Джордън, Nike и Сони Вакаро.
Роклята на Лопес е ужасна, но тя си е в топ форма!
Татуировката на Кат е пълен покърт! Не знам какво е било преди, но това е... По-добре да си ги беше премахнала.

Ребъл Уилсън и гадже
Скрит текст:
Не знаех,че тези двете са двойка!
Не се сещм как се казваше другата ,много ми е позната

# 678
Ева Лонгория ми е Галена! 😐

# 679
Технологията на "черните" татуировки е по- различна от просто пълнене. Боли доста, да. Също така не е никак лесно за правене и малко татуисти изобщо се занимават с това и имат толкова добри резултати.

Доколкото знам не е и сатанинска. Simple Smile Но от линията й с обувки има някои много добри.

# 680

Кажете сега това Еуфория струва ли си да се гледа? Не е ли за по- младата аудитория.
Според мен не си струва да се гледа. Принципно е за всякаква аудитория, но е доста негативен и тягостен. Нито една позитивна сюжетна линия няма. Всички са от зле по- зле и от нещастни по- нещастни. Аз обичам и гледам много филми и сериали, но го правя за разтоварване, а не за да се товаря с безнадеждност. Едва изгледах първия сезон. Нямам нерви за последващите. Иначе актьорската игра е впечатляваща и наистина Зандая прави уникална роля.

# 681
Ким изглежда чудесно.
Дали тайната е в това, че няма деца? А все по-млади гаджета?

# 682
Не, Еуфория не е отвратителен сериал. Еуфория е реалността на този век. Да, децата взимат наркотици и не, това не е само в сериала. Всеки сам избира за кои неща да си затваря очите. А Зендая е велика в сериала.

# 683
Виктор Стоянов "Ергенът" е изловен да се разхожда с приятелката си!
Скрит текст:

# 684
Как разбрахме, че е той и защо да няма приятелка?!Оная боза нали свърши?

# 685
Аз пък не схванах идеята на този Еуфория от трите епизода, които мъчително изгледах. Никакъв позитивизъм, израстване на героите, нищо градивно, само разруха. Нима го снимат още? Зендая е хубава, да, особено като показва крак. Много повече я харесах от онази другата с кахърния поглед, Суини каква беше...

# 686
Ох, Витко е много смешен с тия кратки гащи.

# 687

За мен контурите повече болят от запълването при татуировките, така че чак лудост откъм болка е относително. А и едва ли е направено наведнъж.
Кан вече има цяла ръка, покрита с мастило по този начин, така че не е новост за нея.

С един черен ин/ян-ът поне само с черна точка/, докато ми го запълнят, видях светкавици, та що годе имам представа..Всичко боли, контур-монтур и тн...трябва да си в особено състояние или настроение за да се издържи мащабна татуировка.

# 688
Е хайде сега Еуфория била реалността… все едно всички младежи са наркомани в днешно време. Еуфория показва една апокалиптична интерпретация на реалността.

# 689

За мен контурите повече болят от запълването при татуировките, така че чак лудост откъм болка е относително. А и едва ли е направено наведнъж.
Кан вече има цяла ръка, покрита с мастило по този начин, така че не е новост за нея.

С един черен ин/ян-ът поне само с черна точка/, докато ми го запълнят, видях светкавици, та що годе имам представа..Всичко боли, контур-монтур и тн...трябва да си в особено състояние или настроение за да се издържи мащабна татуировка.
Е, имам повече от една рисунка, така че имам и аз представа Wink Кат вон Д има готини обувки. Харесвах и декоративната й козметика, преди да продаде бранда. Следя я в социалните мрежи и ми е симпатична със семейсвото й.

Общи условия

Активация на акаунт