Звездни компромати - Юни'22

• 285 571
  • 2 711
  •   1
Отговори
# 735
Явно са модни роклите без гащЕ Simple Smile Сега и нашите звИзди ще ни се показват с подобни Simple Smile

# 736
  • София
Някои от гостите на Бритни:
Лейди Гага
Скрит текст:
Селена Гомес
Скрит текст:
Марая Кери
Скрит текст:
Мадона
Скрит текст:
Донатела
Скрит текст:
майка Хилтън
Скрит текст:
Дрю Баримор
Скрит текст:
Обстановката:
Скрит текст:

# 737
Много ми харесва роклята на Гал Гадот, чудесно изглежда.

Модела на роклята е хубав, просто цвета не е й отива. Прави я доста бледа, обикновено я виждаме в ярко червено или черно, които и стоят много добре.

# 738
Гал си е готина роклята не става.
Явно дойде модата-без гащи.Очакваме скоро и чисто голи.
Петъчно малко сексапил.Кеф ви светъл-Брад,кеф ви тъмен-Джо.Grinning
https://www.instagram.com/p/CdiE_cmtrlp/
https://www.instagram.com/p/CXdR2EqsT8Y/
На Брад е новият филм "Изгубеният град"-2022г
На Джо е старият "Magik Mike XXl"-2015г

# 739
Булката и младоженецът. Той бил само на 28.

И роклята. Версаче.

Съжалявам, че не са в скрит текст, но през тел не успявам.

# 740
  • Glasgow
Хубава е, и роклята прилична.  Аз очаквах нещо изчанчено. Младоженецът как му личи арабското, всички така гледат за снимки😅с повдигната веждичка

# 741
Много е красива роклята на Бритни, иска ми се да видя още някоя нейна снимка.

# 742
# 743
Каква им е разликата на двамата млади?

# 744
Булката що така изгоряла на презрамки и със зачервени раменца и деколте Thinking
Нали не си виждат роклята в деня на сватбата, все можеше да се поче някак без разлика (ако чак пък толкова се налага да придобие тен...

# 745
  • Варна
Харесвам Дженката Лопес, но не успя да си намери кадърен фризьор. Какви са тези ретро китеници и опашки постоянно? Един добър пример е госпожа Бекъм, която успя да се откъсне от този изкуственяк и да разчита на своята коса, макар и рядка. Обувките тип Hustler също са ужасни. Все едно всеки момент ще се метне на пилона. Дори комбинацията ѝ анцуг/клин с чанта Бъркин е по-поносима.
Донатела е най-красива на сватбата на Бритни.

# 746
Профилна снимка във ФБ. Направо като Джон и Йоко.
Скрит текст:

# 747
Aма с едни гърди напред.

# 748
Бай дъ уей, на снимката по- напред със зализаните кичурЕ, кожата на Джей Ло е направо чудесна за 50 годишна! Аз на 40 съм по- зле или в най- добрия случай така.

А Ким Катрал, ако верно е на 65, нямам никави забележки, стегната е за възрастта си, ся що се е снкмала и качила по гащя е друг въпрос😅

Марианка, предвидливо до сиските се е щракнала, че в Капките бая корем показа, мислех дали не е в на Тоца положението даже

# 749
Ей, що така по цици....

Допълвам, че видях галерията от сватбата. Бритни боса и с коса все едно е била на плаж и няколко дни не я е мила..... Ами най- хубавото от сватбата, до момента, е младоженеца, който хич не ми е по вкуса, ма е на.

Последна редакция: пт, 10 юни 2022, 17:27 от sd.ad

Общи условия

Активация на акаунт