Звездни компромати - Юни'22

• 287 340
  • 2 711
  •   1
Отговори
# 1 005
Тя пък няма как да не се оплаче, че ония там, тъмни балкански субекти, са ужасни расисти. Това потвърждава, това което вече знаем, колкото е била красива като млада, толкова е била и е ужасна като човек.

# 1 006
На мен друго ми е интересно - дали са я разпознали, че е Наоми?! Кой знае каква тетка, пардон кашалот е на живо Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 1 007
Има нещо в това, че тя все повече се доближава като визия до Серена Уилямс в лицето, отколкото до младата Наоми.
Но самочувствието не пречи да расте. Впрочем винаги е била известна е като *мила* жена.

# 1 008
Дарина Павлова си живее живот в Сардиния.
Компания ѝ правят Марта Вачкова и дъщеря ѝ Рада.
Също и някаква госпожа Гали Дол, каква е и с какво е известна?
Кремчета Анти ейдж  виждам продава…
Скрит текст:

# 1 009
  • Пловдив
Това не е Дарина, а някаква анимационна карикатура!!!
Тези хора не се ли виждат в огледалото? Не знам защо качват такива снимки?

# 1 010
  • София
Мария Игнатова от 2009 година
със съвсем различна визия
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 12 юни 2022, 22:56 от lite16

# 1 011
Всяка година, когато се прибираме в България ме събуват на летище София. И в двете посоки. Независимо с какво съм обута. И не само това. И аз не съм цветна като Наоми.
И нас
Най -неудобно ми беше когато тръгнах за Италия след процедури при д-р Стаменов.И ми изсипаха дамската чанта.Вътре тестове за бременост ,и куп женски глупости .Дори се е случвало да минем проверка и на територията на летището да ни спре полиция да ни провери паспортите

# 1 012
Спомням си преди години Денис Ершов, жените му все Елена се казваха.

# 1 013
Мари, ако иска чисто гола да се пусне в ИГ, все ще си остане Мари на Гала ...

# 1 014
  • Варна
Мария Игнатова от 2009 година
със съвсем различна визия
Скрит текст:
Гледам аз Мария Игнатова, а баща ми ме тормози с футбол
И изведнъж, хоп, мъжът на Игнатова говори срещу мен,
Мен ин бляк.
Питам баща ми,
Този от кога разбира от футбол и коментира,
А той запален запалянко ми вика,
Този не го познавам 😂

# 1 015
Сигме, сериозно, не знам защо им изглеждам подозрителна. Случвало се е да пътувам с колеги - мъже, тъмни, брадясали. Те си минават, мен ме спират да ме събуват и да ме разпитват накъде съм тръгнала. Joy

# 1 016
Нойзи коментира всичко! От футбол, до политика. Компетентен не е по нито една тема. Всъщност и да е, не му се разбира Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 1 017
Не разбирам какво му е харесала Игнатова.Не ми е известно да е финансово красив ,а и има отвратителни пъпки по лицето

Последна редакция: нд, 12 юни 2022, 21:31 от MG18

# 1 018
Тя Игнатова щото голямата красавица. Прилича на Жокера в лице, като добавиш и семплия ум.. Добре са се намерили.

# 1 019
И ММ хич не го харесват по летищата. Аз минавам за секунди, а него го бавят, разпитват, викат и други хора. Веднъж даже питаха мен дали го познавам и заедно ли пътуваме. По-мургав и с брада е.

Последна редакция: пн, 13 юни 2022, 12:46 от hoaxy

Общи условия

Активация на акаунт