Звездни компромати - Юни'22

• 287 354
  • 2 711
  •   1
Отговори
# 1 050
  • Бургас
Сестри Олсън толкова отдавна са ми в полезрението, че ги възприемах като 50 годишни. Тяхната филмова кариера май е в от години в застой, доколкото знам имат модна линия за дрехи.

# 1 051
Скрит текст:
В началото Батинков ме кефеше и смятах, че е веселяк и добродушко. Всъщност може и такъв да е, но с участието си в приумиците на Тоца, пардон - мама Ния, да снима покупки, да акцентира върху брандове и какво ли още не, ми стана антипатичен. Същото парвеню е като нея. И си е дебел чичак. Едно е мъжете да се окръглят в шкембето към 40-те, но той си е налят отвсякъде, ще бомбира в скоро време. На нейно място да съм го подложила на диета, не за друго, а защото бих се притеснила за здравословното му състояние. Все пак някой трябва да плаща чантите и почивките.
На мен са ми като онези "пиленца" от Монако, само че на малко по-хай ниво. Същите стремежи към лукса и випа.
Това автоматично за мен превръща и таткото в неприятна личност.

# 1 052
  • София
Джесика Частейн
Скрит текст:
Парис Джаксън с брат ѝ
Скрит текст:

Синтия Ериво
Скрит текст:
Ариана ДеБос
Скрит текст:
Лиа Мишел
Скрит текст:
Дженифър Хъдсън
Скрит текст:
Ванеса Хъджинс
Скрит текст:
Сара Полсън
Скрит текст:
Били Портър
Скрит текст:
Хю Джакман
Скрит текст:
Зоуи Салдана
Скрит текст:
Ева Лонгория
Скрит текст:

# 1 053
За мен, Лена е много красива жена. Дали и кой й бърка под полата не ме интересува.

# 1 054
Не мога да си изкривя и да кажа, че Лена е красива.
Има нещо надменно в изражението си.

Ама след като  е на този пост, сигурно е редно да си е повярвала толкова много.

# 1 055
В интернет пространството се тиражира информация, придружена със снимки, че двете гълъбчета не са били на въпросната среща /  вечеря в Солун. А дали е така, кой ще ни каже...

# 1 056
  • Варна
Сестри Олсън толкова отдавна са ми в полезрението, че ги възприемах като 50 годишни. Тяхната филмова кариера май е в от години в застой, доколкото знам имат модна линия за дрехи.
И аз се учудих, че са само на 36 години, но заради външния им вид - оцъклени, изтормозени, имащи вид на оцеляващи и гладни, включително нещастни.

# 1 057
Ще се върна малко назад към “Смени жената” и Митко от Фермата. Тъжно ми стана накрая, 20г брак и накрая нова жена. Какво ли й е на бившата съпруга да го гледа сега това предаване. Жалко, винаги ми става тъпо, когато дълги връзки приключат. Да не говорим, че са преживели толкова много със сина си. Тъпия битовизъм всичко убива. Тя съсредоточена в ежедневието, а неговата работа пълна с приключения. Вероятно никой не е виновен, отдалечили са се, живеят в различни своетове, просто съдба, но пак казвам, тъжно..
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 13 юни 2022, 11:18 от AglayaDreams

# 1 058
  • София
Лиз Хърли
Скрит текст:
Кайли Миноуг
Скрит текст:
Анди Макдауъл
Скрит текст:
Ники Хилтън
Скрит текст:
Мадона
Скрит текст:
Никол Ш.
Скрит текст:
Джордана Брустър
Скрит текст:
Хейли Бийбър
Скрит текст:
Колин Фарел
Скрит текст:
Приянка
Скрит текст:

# 1 059
въобще не ми е красива Лена. взела се е много насериозно, активна и амбициозна е, все още не е амортизирана. точно такива се използват най-добре - млади са, издържат на центрофугата, след което ги изхвърлят.

# 1 060
Лена изглежда лишена от всякакви емоции. Много безкомпромисно би стъпкала всичко по пътя си. Изглежда много уравновесена, остър ум и гладък изказ. Малко жени на нейната възраст изобщо постигат такива висоти в кариерата си, особено в България. Евала за амбицията и усилията, които е положила за да се издигне. Иначе не ми е красива, по-скоро фатална го играе.

# 1 061
Ех, то и аз ако си бях вдигала полата и откопчавала сутиена (даже без ако ходих) щях да съм много високо в кариерата си... уви, обаче такива неща не ме блазнят и си кретам на кашалотска позиция.

Ама е факт, да, лесно се извисява една жена, млада, разцъфнала като майска роза.

Сестрата Олсън ли беше женена за Саркози?

# 1 062
За мен, Лена е много красива жена. Дали и кой й бърка под полата не ме интересува.
Видях я преди седмица на живо, наистина е красива.

# 1 063
Според мен кариерата й се дължи най-малко на вдигнати поли и разкопчани ризи.

# 1 064
  • In The Middle Of Nowhere
Лена се гримира(особено очите)и фризира кофти. Ако промени тези неща ще изглежда много  по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт