Звездни компромати - Юни'22

• 289 113
  • 2 711
  •   1
Отговори
# 1 080
Да омотаеш премиера също.

# 1 081
Нито е красива, нито е умна, нито е нагла, нито е високомерна....Никаква ми е.
Единствено, че не е умна не мога да се съглася. Да завърши Право в СУ като отличник на випуска предполага, че не е само зубрене.

Предвид последният компромат с нея, аз лично подлагам на съмнение дори успеха й в СУ. Може би някой друг е оправял подгъва й преди дипломирането.

# 1 082
Сигурно вече ще ни затрият, но за Лена Бориславова - от публичните ѝ изяви виждам симпатична млада жена, която умее добре да говори. Дали има нещо между двамата - това не я прави автоматично глупава или нагла. Единствено стилът я състарява зорлем.

# 1 083
  • Glasgow
Да омотаеш премиера също.
той не изглежда като някакъв недостижим идеал...
В мъжките групи из Фб я съсипват, че бил майстор КП, с хубава всеки можел, ама с грозновата...
Хубава определено не ми е, но има нещо перверзно в излъчването, та го разбирам.

# 1 084
Нито ми е хубава, нито перверзна.

# 1 085
Има качества Лена и за мен не е грозна. Не е глупава със сигурност. Мустакът малко ме изненада.

# 1 086
  • Glasgow
Тя и Антония Петрова беше отличничка, сто висши, в Биг брадър все четеше и дори излезе с извинението, че трябва да учи...а на мен лично не ми изглежда като капацитет. Тя дори не може да пише правилно.

# 1 087
  • София
Ъъъъ защо трябва да е хубава, че да е любовница баш на Кирил Петков?
Според мен обаче е и умна, и хитра!
И не факта, че е отличничка, в който и да е български универистета я прави умна.

А дали е перверзна, няма как да знаем.

# 1 088
Излизат статии, че Киро и Ленчето не са били на официалната вечеря в Солун, а са вечеряли сами Grinning

# 1 089
Ето на това видео се вижда много по-добре, защото са зуумнали видеото и са го изсветлили. от 1.38 почва.
https://www.youtube.com/watch?v=HH9KsFKWSNc
Личи си, че й бърка под роклята и даже е супер нахилен  и доволен премиера! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 090
Нищо не си личи и на изсветленото видео. Освен че си движи ръката, която остава свита в юмрук, след като тя се дърпа.

Мицотакис е пуснал снимка с КП от вечерята. До къде стигнахме, чужди лидери да опровергават родни фейкове.

# 1 091
Къде го виждате тоя пусти мустак?

# 1 092
  • София
Започвам да си мисля, че и запис от под полата да пуснат пак ще си има една агитка дето ще твърди, че нищо не се вижда.

# 1 093
Ето на това видео се вижда много по-добре, защото са зуумнали видеото и са го изсветлили. от 1.38 почва.
https://www.youtube.com/watch?v=HH9KsFKWSNc
Личи си, че й бърка под роклята и даже е супер нахилен  и доволен премиера! Stuck Out Tongue Winking Eye
О, това видео е от друг ъгъл...явно ще пускат на час по лъжичка.

П.С. Колкото искате се заблуждавайте, човекът си й бърка под роклята. Joy
Народът иска гляб и зрелища. Хляб няма, поне на зрелища да се нарадваме:joy:

# 1 094
Нищо не си личи и на изсветленото видео. Освен че си движи ръката, която остава свита в юмрук, след като тя се дърпа.
Напротив вижда се как се повдига роклята. И какво толкова я движи тая ръка според теб? Прави обследване на д-то на Лена , затова я движи. Stuck Out Tongue

Общи условия

Активация на акаунт