Звездни компромати - Юни'22

• 289 142
  • 2 711
  •   1
Отговори
# 1 155
Калина Паскалева нали все ги "храни" и води дела срещу тях. Даже, според нея, някаква скандална книга ѝ спрели.

# 1 156
Люба, Джокер, задавих се с кафето.
Пък аз си мисля, че се обичат. Grinning

# 1 157
  • Пловдив
Като сме почнали с пловдивски клюки, и по повод снимката на Мичето, не знам коментирано ли е тук, ако да, се извинявам, но мама беше управител преди години в един доста тогава ,не знам как да го нарека, тузарски не точно , но да речем елитен и дискретен малък се водеше ресторант, в.него има залички, с по 2-3 маси във всяка. Та тя  ми каза  ,стана въпрос наскоро,че бате ти Боби Михайлов тогава често се мъкнел там с Мария. Затваряли се в една стая с часове, пиели скъпо шампанско и те така. Това не веднъж и дваж, над година поне е било. Тогава Боби беше вече женен за гимнастичката.
И другото,  което също не знаех, Антонина Стоянова е ходила много пъти там с любовника си. Когато Пешо Стоянов все още беше Президент. Той самия е ходил само веднъж там. Любовника на Антонина бил Министър на отбраната по някое време. Изобщо, човещинка.

# 1 158
Коя Мария? Извинявай, стана ми интересно, а нещо не мога да проследя.

# 1 159
Люба, с два поста даде храна за месеци напред на жълтурите. Сега ще се почне " От сигурен източник разбрахме,..."Grinning

# 1 160
  • Glasgow
Същата беше известна с "големия шлем" в бройката си- баща и син, членове на горекоментираното семейство:)))

# 1 161
Donald Trump на 76. Чрд!
Скрит текст:

Lucy Hale на 33. Чрд!
Скрит текст:

Boy George на 61. Чрд!
Скрит текст:

# 1 162
  • Пловдив
Същата беше известна с "големия шлем" в бройката си- баща и син, членове на горекоментираното семейство:)))
Ето, значи пловдивчаните си знаят. Аз нахоках майка ми,че чак сега ме осветлява в тази обществена тайна.
Е, жълтури ,това нещо се случило преди 100 години, не е интересно.

# 1 163
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Очеизвадно е, че това в Кирил Петков и тук на снимката се вижда, че ръката му не е на никакъв парапет, а е под роклята на Лена. Вижте как плата на роклята му седи върху ръкава.
Скрит текст:

Не е вярно. Очевидно че хваща нещо или прави нещо на някой друг, който е изрязан
и върху него е насложеа Лена. Затова и ръката му не се вижда

# 1 164
  • софия
От ъгъла, от който е снимано, напълно е възможно да се е подпрял на стъпалото, но коя съм аз да разубеждавам всеки, който иска да вярва, че бърка под полата.

# 1 165
То и за Николета се говореше че е била и с бащата, както и със сина.

# 1 166
Джей Зи и щерка. Той ми е доста неприятен. За хлапето - ще замълча.
Скрит текст:

# 1 167
Нищо не разбрах от последните дискусии, явно има и трито. Моля, осветлете невежата:
1. Коя е шампионката с Големия шлем?
2. Боби М. И коя Мария?
3. Какво е изтрито за властелините с кичозния дворец?

# 1 168
  • Glasgow
То и за Николета се говореше че е била и с бащата, както и със сина.
мисля, че и двете имат по 2 големи шлема- баща и син от двете коментирани семейства Disappointed Relieved

# 1 169
Снахата трябва да мине одобрението на тате. Мария явно не е успяла Sweat Smile

УжасТ.

Общи условия

Активация на акаунт