Звездни компромати - Юни'22

• 288 838
  • 2 711
  •   1
Отговори
# 2 130
И Есмер с юбилей. Най вероятно е случайност.

# 2 131
Salma Hayek –на снимки на “Without Blood”
Скрит текст:

# 2 132
Блажко се грижи за прираста на населението и биологичното разнообразие.

# 2 133
  • До морето
Едва ли е нарочно това с датата и РД на Есмер. Блажко не е злобен, просто е тъп! А и то един ли са, два ли са РД, дето да помни.....

Дъщеря ми е на 6 и половина, ходи на сладкарска работилничка, меденките й имат същият търговски вид 🙄

# 2 134
Не знам богати ли са, не са ли, ама сватба като всяка сватба у нас - арка с балони, меденка с надпис и пържолка с гръбен сос и картофено пюре. Класика! К'во не ви хареса?🤔

# 2 135
  • In The Middle Of Nowhere
Не било картофено пюре, а картофен крем 😁

Не разбрах защо Иванка Тръмп е длъжна да взима отношение по отношение на абортите? Ако няма някаква конкретна причина е гадно да изнасят толкова лични моменти от миналото й.

# 2 136
Менюто е потрес! Как може да има само едно основно ястие, и то месно! То пак добре, че не е тройка кебапчета с гарнитура... И предястието - панирана моцарела ли е това?! За предястие?! И на картофеното пюре що му викат "крем"?! Wtf ...

# 2 137
Веселин Мариянин a.k.a. Веселин Плачков по нова тв в момента.

# 2 138
Не било картофено пюре, а картофен крем 😁

Не разбрах защо Иванка Тръмп е длъжна да взима отношение по отношение на абортите? Ако няма някаква конкретна причина е гадно да изнасят толкова лични моменти от миналото й.

Щото миналата седмица Върховният съд на САЩ даде възможност всеки щат да ги забранява.

# 2 139
  • Пловдив
Менюто е потрес! Как може да има само едно основно ястие, и то месно! То пак добре, че не е тройка кебапчета с гарнитура... И предястието - панирана моцарела ли е това?! За предястие?! И на картофеното пюре що му викат "крем"?! Wtf ...

Ама все пак са във Велинград, не във Виена. Нормално меню за малък град и скромна сватба.
Със сълзи се смях на снимките, ама как му се връзват тия моми на Блажко. А той целия едни зъби светещи 😁
Явно и двамата са много влюбени, пожелавам им страхотен семеен живот през следващата година, най-много две 😁
Това, че булката е бременна от къде дойде? Никак не изглежда бременна.

# 2 140
  • In The Middle Of Nowhere
Това го разбрах за забраните, но защо точно тя трябва да се изказва? Сигурно и други имат аборти в миналото си(известни жени). Евентуално някакво изказване да е имала и затова сега да я ръчкат.

# 2 141
Година и половина им давам, ако нямат дете, ако имат-3 без косъм.
И булката може и да е циганка, то във Велинград специално си е баш така.
Алегра е хубав, бюджетен хотел, таман Блажко малко реклама ще му направи, преди сещам хиляда фотоса от басейна.
Но нивото пада, на сватбата и прочее. Следващата може да е в някой селски манастир, ей, тъй от религиозна гледна точка. Почерпката барбекю на беседка, тъй щото да се доближават до природата.
Абе той ще го измисли някак обяснението 🤣😭

# 2 142
Плачков при Мондьо ще ме разплаче... Много възвишеност, много нещо. Не можел да играе той гол и употребяващ наркотици. А неговите и на Мариана хейтъри просто били неудовлетворени от живота, мда.

# 2 143
И преди съм казвала. Харесвам господин Марияна Попов, но не и чехъла под който е. Седях до него преди няколко седмици на капките. Ми готин е. Малко ножица и бръснач и е трепач.

# 2 144
Иванка се е изказвала против абортите, затова са я захапали нея. Сега питах Google, че и на мен ми стана интересно

Общи условия

Активация на акаунт