Звездни компромати - Юни'22

• 288 628
  • 2 711
  •   1
Отговори
# 2 340
  • София
Бившият мъж на Елена Петрова има профил в сайтове за запознанства. И има хоби да си пише със самотни жени. На живо е доста грозен и разни други анти неща.

# 2 341
Негова си работа. Това май го правят мнооооого мъже Wink

# 2 342
Мартин Макариев е бил с Луиза Григорова, докато е имал връзка с Елена Петрова. Общо взето Луиза го чакала 1 година да си приключи отношенията с Елена Петрова и да се съберат официално. Така, че Мартин е тъкал на няколко стана, не само Елена Петрова.

# 2 343
Луиза си го разказва това с голяма гордост Simple Smile

# 2 344
Новата булка на Благо, ми се струва някаква жизнерадостна такава. След Златка, и всичките й фасони и претенции, Полито сигурно е като глътка въздух... Донякъде го разбирам де. Пък ако е и вярно, че Златка го е издържала, точно като се хванаха бяха писали, че бил фалирал... Та и Златка си намери майстора накрая

# 2 345
ххахаха да. Но общо взето доколкото знам двете с Елена Петрова не могат да се дишат. И според мен Луиза говореше с такава гордост за това нещо, защото е успяла да го спечели за себе си.

# 2 346
  • София
Да му климне скалпелът на тоя хирург, дето окепази носовете на половината известни жени в България! По калъп! Какви хубави си бяха преди и Петканова, и Камелия, и Преслава! Направо яд ме хваща...

# 2 347
ххахаха да. Но общо взето доколкото знам двете с Елена Петрова не могат да се дишат. И според мен Луиза говореше с такава гордост за това нещо, защото е успяла да го спечели за себе си.
Халал да й е!

# 2 348
Бившият мъж на Елена Петрова има профил в сайтове за запознанства. И има хоби да си пише със самотни жени. На живо е доста грозен и разни други анти неща.
Абе като ухажваше Елена Петрова гъркът хич не беше грозен да ти кажа. Още помня как жълтите вестници тръбяха за частните самолети и тоновете бижута, с които я обгрижваше мъжът й.
Тати Бати пред него си е направо последен бедняк и добре, че Антония сама се хвали, че да разберем, че имат някой лев в семейната касичка-прасенце 😹
А Елена е една изключително невярна и самовлюбена жена, отдадена на собствените си страсти и пороци, та язък й за хубостта.
Аз съм за отбора на грозните, но добри и честни хора, хубавите гадинки като Амбър Хърд не ме кефят. Петрова ми е почти същата, не ме кефи.

# 2 349
Освен това Петрова си е алкохоличка. Язък и за красотата

# 2 350
Камелия кога си е рязала носа и тя?! Мега остър, като на Преслава.

# 2 351
  • Glasgow
На мен Елена Петрова още повече ми опротивя като я хванаха пила и ни най малък знак на разкаяние не показа. Като актриса ми е потресаващо бездарна . Доколкото съм чела с луизиния мъж окончателно се разделят след филма "вила роза", в който не знам с какъв акъл и е дал роля, но то и без нея филма е такава манджа с грозде и губене на време та все тая

# 2 352
  • Rock & Roll feeling ...
Камелия кога си е рязала носа и тя?! Мега остър, като на Преслава.
О, отдавна.

Но ме изненадва думата "отслабнала", тя винаги си е била слаба.

# 2 353
А как ходи при Мондьо да реве и обяснява, че не я ценят и не я канят за постановки, тази Елена Петрова...! Адски неприятна личност и явно много меркантилна. Наскоро пак беше по някой от каналите, доста щастлива изглеждаше. Може би има нов обожател.

# 2 354
Като се заговорихме за Елена Петрова се присетих за онази мацка с 6 деца,  Милянкова май беше. Участваше в "Под прикритие". Какво се случва с нея и мъжете й?

Общи условия

Активация на акаунт