Звездни компромати - Юни'22

• 286 394
  • 2 711
  •   1
Отговори
# 2 550
https://www.instagram.com/tv/CfYM4geoolz/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Илияна Алипиева (собственичка на магазините MDL). Чудя се смешни ли са тези клипчета и снимки, които си прави като младо момиче с луксозните тоалети с разперени рокли или по-скоро важи принципа “има пари - ще си се снима както иска”.

Смешна е. На каква възраст е тая жена? Май отдавна е израснала времето да се докарва в подобни роклички. Клиповете са гротескни , по-скоро антиреклама.

На около 60. Не знам точно. Има голям син, бившият депутат Антони Тренчев. Сега е собственик на крипто фирмата Nexo. Снаха й е манекенката Ваня Пенева. Има внучка на около годинка. Тренчев и Ваня Пенева водят супер луксозен живот, живеят в Дубай. Илияна я следвам заради красивите дрехи. Снимките й са малко инфантилни, но пък… има пари и достъп до красиви дрехи - пуска си каквото иска Grinning

# 2 551
Скалата
Скрит текст:
Джон Сина
Скрит текст:
Meган Фокс
Скрит текст:
Джейдън Смит
Скрит текст:
Мари на Гала
Скрит текст:
Петкановица
Скрит текст:
Симона на Глория
Скрит текст:
Джои Кинг
Скрит текст:
Сестрите Хадид
Скрит текст:

# 2 552
На Гала щерката не знам какво демонстрира на последната снимка, но аз на нейно място не бих.
Симонка и тя - качила се на кокилите, глътнала корема.. Машалла!

# 2 553
Аз също мисля, че на Мари не й се получава засега. Нещо трябва да смени концепцията на снимки или тотално да промени външността.

# 2 554
Филип Плейн показа втория си син и най-после разказа как се е запознал с майка му .
Оказва се, че Лучия Бартоли така и не се е прибрала у дома след втората им среща .

СЪВРЕМЕННА ПРИКАЗКА" - На 10 юни 2019 г. срещнах Лучия за първи път в Лондон, а няколко дни по-късно тя ми дойде на гости в Южна Франция и никога повече не се върна в своя дом. Няколко седмици преди да се видим в британската столица, Лучия ми изпрати съобщение в Инстаграм, до онзи момент не си бяхме писали. Тя е най-невероятният човек, когото съм срещал през целия си живот! Нейният характер и личност ме накараха да се влюбя в нея веднага! Тя е единствена по рода си - непринуден и открит човек, който не се интересува от материалните блага.

https://life.dir.bg/comments/filip-pleyn-pokaza-vtoriya-si-sin-i … poznal-s-mayka-mu

# 2 555
  • София
Наистина име нещо антипатично в Мари, което отблъсква.
На пръв поглед е необяснимо- младо, свежо и семпло момиче, но някак не е чаровна, не е атрактивна, не привлича внимание..

# 2 556

На около 60. Не знам точно. Има голям син, бившият депутат Антони Тренчев. Сега е собственик на крипто фирмата Nexo. Снаха й е манекенката Ваня Пенева. Има внучка на около годинка. Тренчев и Ваня Пенева водят супер луксозен живот, живеят в Дубай. Илияна я следвам заради красивите дрехи. Снимките й са малко инфантилни, но пък… има пари и достъп до красиви дрехи - пуска си каквото иска Grinning
Откъде е инфото, че живеят в Дубай?

# 2 557
Мари има излъчване на умряла риба, мда. Както и Дара Е. и други подобни.
Симонка освен корема, май и бая фотошоп е глътнала. Много ретро това девойче, кръчмарска работа.

# 2 558
Нека си качва снимки момичето, не е виновна, че хората гледат и коментират. Това го правят повечето на нейната възраст, но не са на прицел за клюки просто Simple Smile

# 2 559
Само на мен ли ми отваря клип как правят шоколадови бонбони, а не профила на тази Алипиева?!

# 2 560

Откъде е инфото, че живеят в Дубай?

Ето например: https://m.bgdnes.bg/Article/10357388

Но и на други места има инфо. В профила на Пенева има много снимки от Дубай.

# 2 561
  • София
Само на мен ли ми отваря клип как правят шоколадови бонбони, а не профила на тази Алипиева?!
И при мен е така. От известно време ИГ линковете оттук водят до разни други видеа - на Стрина, на някакъв фризьор...

# 2 562
  • Glasgow
Тази от приказната история на Филип Плейн същата ли е дето с наша Моника си разменяха "любезности" на развален английски?

# 2 563
Дубай е най-безумното място за живеене, ако не е свързано с работата ти. Предполагам, че Антони се възползва от липсата на данъци върху доходите там. Иначе не виждам никаква друга причина да живеят там. 50 градусови жеги, кофти въздух(въздухът в Дубай е много по-мръсен от България дори, заради праховите частици от пустинята) Постоянно има нещо като мараня, ясно небе не можеш да видиш. Терасите постоянно са им запрашени и изискват постоянна поддръжка, като често викат фирми. Няма градинки за разходка и спането на климатик постоянно е адски неприятно според мен. Там да гледаш малко дете хич не е добре по мое мнение.

# 2 564
Дубай е най-безумното място за живеене, ако не е свързано с работата ти. Предполагам, че Антони се възползва от липсата на данъци върху доходите там. Иначе не виждам никаква друга причина да живеят там. 50 градусови жеги, кофти въздух(въздухът в Дубай е много по-мръсен от България дори, заради праховите частици от пустинята) Постоянно има нещо като мараня, ясно небе не можеш да видиш. Терасите постоянно са им запрашени и изискват постоянна поддръжка, като често викат фирми. Няма градинки за разходка и спането на климатик постоянно е адски неприятно според мен. Там да гледаш малко дете хич не е добре по мое мнение.

Вероятно причините са данъчни и юридически, да. Но и за да избегнат публичност, предполагам. Има много въпроси относно законността на Nexo и техния крипто бизнес. Тренчев сам е споделял, че се движат на ръба на закона и по-скоро се възползват от липсата на регулации.

Общи условия

Активация на акаунт