Звездни компромати - Юни'22

• 285 715
  • 2 711
  •   1
Отговори
# 2 640
  • София
Хейли Бийбър e изтеглила разкошни крака от генетичната лотария...

# 2 641
Линдзи Лоън изглежда чудесно, според мен. На 35 години, колко да е остаряла? 😀

# 2 642
Хейли Бийбър e изтеглила разкошни крака от генетичната лотария...
И Лобутен мисли така.

# 2 643
  • Варна
И аз отворих от любопитство снимките да я видя таз остаряла жена, ами ако на това викат "остаряла" не ми се мисли по-нататък... Супер изглежда.

# 2 644
И аз отворих от любопитство снимките да я видя таз остаряла жена, ами ако на това викат "остаряла" не ми се мисли по-нататък... Супер изглежда.
След всичко, през което премина, си изглежда чудесно

# 2 645
Само аз ли харесвам Хейли Бийбър? Не е някаква сладникава красавица и има чудно тяло/крака. Не мисля, че се забърква в някакви драми и скандали тип “съдебен спор”. Изглеждат хармонична двойка с Джъстин.

# 2 646
Точно щях да коментирам Линдзи, че изглежда супер. Отдавна не я бях виждала. По-възрастна ми изглежда и на мен от 35г., но пък има много здрав вид, което на фона на миналото ѝ, е успех.

# 2 647
Не си само ти и аз много я харесвам Хeйли, красива ми е, тялото няма смисъл да се коментира.

Последна редакция: чт, 30 юни 2022, 12:57 от vermilion21

# 2 648
Нина Добрев

Скрит текст:

Марго Роби

Скрит текст:

# 2 649
Ева Лонгория

# 2 650
  • Glasgow
Има развитие по случая с Кичка и Панайотов, отказали са организаторите да му платят пътните и затова е драмата. Не знам със звезди от такава величина какви са договорките по принцип, като са идвали по морето изпълнители им се поемат пътни и хотел.

# 2 651
  • София
Аз също харесвам Хейли, много ми е естествена. Не харесвам Джъстинчо обаче.

Кайли Миноуг
Скрит текст:
Клоуи Грейс Морец
Скрит текст:
Елизабет Олсън
Скрит текст:
Селена Гомес
Скрит текст:

# 2 652
Гримът на Кайли М. не ѝ прави услуга.

# 2 653
  • София
Има развитие по случая с Кичка и Панайотов, отказали са организаторите да му платят пътните и затова е драмата. Не знам със звезди от такава величина какви са договорките по принцип, като са идвали по морето изпълнители им се поемат пътни и хотел.

Ми те пътните вече са си сериозна цифра при непрекъснато растящите цени на горивото. Simple Smile

# 2 654
  • Glasgow
Да хване влака Simple Smile)) Не знам, абсурдно е, излага се на стари години, уж мижав интерес, сега пътни, утре кой знае какво друго ще е.

Общи условия

Активация на акаунт