Звездни компромати - Юни'22

• 285 524
  • 2 711
  •   1
Отговори
# 2 685
Клипчето на Благой е много симпатично, а малкият е разкош.

# 2 686
На Блатка детето е уникално красиво и много живо, лъчезарно.
Чудя се само кой ли го гледа горкото, докато тати му се жени, а мама се чекне по плажовете в Гърция с арменския мачо-мен, за да натрива носа на Благой.

# 2 687
Сигурно и там има някоя отдадена баба, като при Джулката и нейния.

# 2 688
Благо на живо е по-зле, иначе е добродушен. Виждах го като се прибра от Русия, на тренировка на деца. Негов стар треньор беше там, говори си и с децата много време, изобщо супер се държа.

# 2 689
Кое му е хубавото на най омразният въпрос на децата? Толкоз му е и акъла щом го публикува. Да си води записки госпожа Поли, че след две години ще е на тоя хал.

# 2 690
Много са ми неприятни въпроси от типа
 - Кой  обичаш повече, мама или тати?

# 2 691
Аз нямах никакво отношение към Кичка, но откакто в Биг Брадър Здравко от Ритон я обиждаше грубо и просташки, ми стана симпатична.
Ами Гъмов, който и крещеше в лицето. Оттогава не мога да го гледам, да крещиш в лицето на жена на годините на майка ти, ми е пълно дъно.
🎯
Абсолютно! Кичка може да е всякаква, но е жена, на годините на майка му! Поведението му беше безобразно обидно и селско, в комплект с това, че не спря да се налива от сутрин до вечер - адски ми е противен до ден днешен!

Последна редакция: чт, 30 юни 2022, 20:26 от Tess d`Urberville

# 2 692
Глория нещо е огладняла
Не ми се връзва на претенциите й за ниво и класа да рекламира електронни цигари. Ама нали трябва да се яде все пак
Скрит текст:
Купете си нощнички на SG, за да бъдете неустоими като нея, обаче добре, че не са я снимали в лице. Аз лично, единствено, бих искала да съм богата като мъжа й
Скрит текст:
И за завършък на този много позитивен пост
Никол Станкулова рекламира книжки за деца  с името клевър бук, написано на кирилица, ама не й били платили
Скрит текст:

# 2 693
Глория с това нещо къдеше и в последния клип който по-напред беше пуснат. Явно който дава парата, той поръчва музиката важи с пълна сила.

# 2 694
Не са му с медицинска причина зъбите на Блажко.Във ВИП брадър сам обясняваше, че докторът дълго го убеждавал да не си прави такива зъби, но не той точно такива искал - големи и равни, че и скъпи бяха, нещо около 15-20 000 долара беше.
Аз харесвам Кичка още от младини, билетите за концерта и почти са свършили.

# 2 695
https://www.instagram.com/p/Cfb3ddsFe2S/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Бионсе. Признавам, че концепцията на тази снимка не ми е ясна Grinning

# 2 696

Тая глупост е събрала толкова лайка😬

# 2 697

Съвременна лейди Годайва един вид. Тоест без нейния свян.
Скрит текст:
Моя трактовка на снимката, не ѝ знам идеята, но не пречи да я е откраднала от там.

# 2 698
Последната й песен е абсолютна боза (според мен). Жалко за 6-годишното чакане 😅. Поне ще покаже Фотошоп върху кон.

# 2 699
Georgina Rodriguez
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт