Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през юни

• 88 972
  • 2 549
  •   1
Отговори
# 1 725
  • Пловдив
Мързи нека да има Simple Smile аз от домашно хапки не правя. Седят ми жилави и тва е.

Гледаме Татковци ние Simple Smile

# 1 726
Има някакъв кратък вирус.МУ и той два дни се оплаква от гърло ,ама чай пи,нурофен стоп колд и се оправи.
Захърка мойто чаве,даже и една салата направих,ся ще поспортувам,не наспортувам ,малко и чета тука една книжка.Тийнейджърска била,но много ми харесва,"Къщата на фуриите".
Ще ми идва и гърдите ме болят и се подуха,шкембето тоже.

# 1 727
Бърд,знам, че ти е притеснено, ама не мой тъй. Капки рескю ли, мента, глог и валериан ли...ама вземи мерки. Малко грижа за себе си, няма да ти е в излишък.
Кло, мн неприятно..
Говорихме и за липи или лавандула ли беше...староС 😜 Аз съм на етаж едно, току до терасата ми има липа. И като се разцъфтява, хууубу ароматизира стаята ми, но и така кихххххаам 🤣 Явно някаква алергия съм развила от нея.
Ся отивам да правя на ламята странджанки, половин хляб съм подготвила..ай, наспорт на спортуващите. Аз заради снощи, шсЪ въздържа..

# 1 728
Ся отивам да правя на ламята странджанки,

Тва за пръв път го чувам, какво е?

# 1 729
13, хубу казваш. Днес преобърнах шкафовете да търся мента, глог и валериан, ма склерозата ме гони, забравила съм да купя. По едно време обмислях да люсна една чаша алкохолна мента от запасите на МУ, ама сигурно и тя щеше да дойде слабичка.
Странджанки какво ще рече? Принцеси?

Сиросче не се е записала днес да разкаже за майстора.

# 1 730
Ся отивам да правя на ламята странджанки,

Тва за пръв път го чувам, какво е?

Не е ли принцеси това? С кайма? Ох, обожавам!
Имахме ресторант под нас, предлагаха ги в сутрешното меню, а на мен ми ги доставяха до вратата. Уникални ги правеха. За съжаление, не оцеляха по време на пандемията, вкъщи още не можем да ги прежалим.

# 1 731
Странджанки в Бургас 😂В провинцията принцеси с кайма.

# 1 732
  • София
Продължавате с това ядене. Аз пих бира и ядох череши. Прасе.

# 1 733
Пронцесите с кайма май бяха странджанки сега като казвате. Аз за добруджанки си мислех и се чудех защо с хляб, ама реших, че нещо иновативно ще е Simple Smile

Бърди, подишай дълго, броейки до 4-6 на вдишване, задържаш пк 4-6 и издишваш 4-6 и иди си подуши лавандулата от вчера. Няма да направи чудеса, ама мъничко може да те успокои.
Допълвам, лавандулаъа на чай също действа успокояващо

# 1 734
Бърди, 🤗
Минал е байчото днес за бързо. Не го видОх, късно се прибрах.
Аз пих вино и ядох череши 🐷 Бях и позаспала седнала, но комшийката ме събуди. Стаж трябвало на детето. Хубу, ще го наредим, ама сега като се ококорчих...пууу.

# 1 735
Странджанки,сафарито,дънкито не сте ли чУвали? 😂

# 1 736
Ули, до мен е лавандулата Heart
По-добре съм вече, освестих се. Но беше ужасно цял ден да не знаем какво се случва. Не че сега знаем много, но поне ужасяващите сценарии се разсеяха.

# 1 737
  • София
Сафарито не знам какво е.

# 1 738
Нещо като късо яке не е ли сафарито?

# 1 739
  • София
Бърди, радвам се, че страшното е минало! Отдъхни си сега и повече кафе на гладно не си причинявай. Че и три даже си люснала!

Ура! Поправиха ни пералнята най-после. Не съм предполагала, че така ще се радвам да пускам пералня  , да прибирам чисти дрехи, да пиша в списъка за пазар "перилен препарат". .. Щастието е в малките неща! 🤪

Общи условия

Активация на акаунт