Разчитане на резултати от медицински изследвания - тема 6

• 65 288
  • 891
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Здравейте,
на 30.08 пуснах изследване стерилна урина в Кандиларов. Казаха ми, че резултатите излизат след 3-5 дни.
Днес вече е 5тият ден и не мога да разбера дали това са пълните ми резултати от изследването. Много празно ми се вижда.

# 376
Това е. Не се изолират бактерии.

Когато няма бактерии излиза дори за един ден. А Ако има бактерии излиза за 3-5 дни.

# 377
  • София
Това е. Не се изолират бактерии.

Когато няма бактерии излиза дори за един ден. А Ако има бактерии излиза за 3-5 дни.

Благодаря!

# 378
Здравейте и Честит празник,
Бих желала, някой да ми помогне в разчитане на резултатите от кръвната картина на дъщеря ми (8год), тъй като се притеснявам а при педиатъра чак утре ще мога да отида. Повода да я пуснем е, че се оплаква често от гадене, идващи откъм гърлото и което от отминава за около 10-15мин.

Последна редакция: вт, 06 сеп 2022, 09:34 от djindjari8409

# 379
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
два от резултатите още не са готови, а са важни.
 и моля те, изтрий личните данни.

# 380
Извинявам се, прилагам цялата кръвна картина.
Благодаря!

# 381
В предходния пост още се виждат личните данни на детенцето. Подменете снимката с такава без тях.

# 382
Готово. Ще може ли някой да ми помогне с разчитане на резултатите от предният ми пост.
Благодаря Ви!

# 383
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
личната е имала съмнения за нещо чернодробно или хелиобактер - не са се потвърдили. чернодробните са добре, другото е отрицателно.

аз не виждам нищо тревожно, но не съм специалист.

# 384
Притесняват ме високите еритроцити, казаха ми, че са показател за дехидратация, а дъщеря ми пие  доста течности.

# 385
  • Gotham City
Да попитам пак - моля за мнение за резултатите ми от изследване на ЩЖ.

# 386
Има хипофункция на жлезата

# 387
  • Gotham City
Благодаря! А при тези стойности може ли да се подобри работата с добавки, или трябва хормон?

# 388
Благодаря! А при тези стойности може ли да се подобри работата с добавки, или трябва хормон?

На първо време може да се провериш за дефицити на - вит.Д, желязо, В12 и фолиева киселина. Ако има такива, те влияят на функцията, т.е. след попълване може да се променят нещата.

# 389
  • София
Здравейте
След шест месечно лечение пуснах на сина си отново изследвания заради косопада

Но този път само ПКК, желязо,цинк,феритен и витД които му бяха извън нормата  на 31.03.22
Желязото се е вдигнало от 14.70, феритина е бил 27.30,  витД е бил 24.90
остават изследванията на цинк-а за по късно.
Феритина се е покачил доста ...
В момента пие желязо с витС по 30 мг на ден и цинк 50 мг на ден. Вит Д сме го спряли, по цял ден е на вън затова
Какво ще кажете - да се увеличат ли дозите на желязо и цинк или да продължава така
   пс. подчертаното което е под нормата притеснително ли е?

Последна редакция: ср, 07 сеп 2022, 17:23 от vnd

Общи условия

Активация на акаунт