А това към задаващият темата, опитайте се да се стабилизирате и спрете да плачете, колкото по-бързо го направите, толкова по-добре и за вас и за жена ви. .Може да ходите на терапия, спорт, да взимате допълнителни витамини, може да отидете да ви предпишат леки антидепресенти, за да пощадите нервната си система и др./
И си отговорете на въпроса дали искате да продължите да сте семейство, но без обвинения. Трябва да си дадете ясно сметка, че дори и тя "да ви носи на ръце" за известен период от време може да е от това, че много съжалява за това, че е направила нещо подобно, че иска да закрепи отношенията ви, но това няма да премахне причината, която я е накарала да го направи. Тази причина може да са липси във вашите отношения към нея, които са емоционални и сигурно няма да ви го каже в този момент. Жените обикновено тогава тръгват да изневеряват, когато им липсва любов, разбиране, топлота. Това с почивките не компенсира другото и ако се появи някой, който обещае дори да компенсира тези липси, жената лесно може да се подведе. Не е заради това в панталона му.
Така че си остава и въпросът, дори и да си простите, дали ще успеете да сте истински щастливи или отново с компромис в тази връзка. Защото ако е с компромис и тя живее с това усещане, след време ще се появи друг, който може да й даде това, което не й давате вие, и накрая да започнете да я обвинявате, че ви е предала.
Виждала съм няколко такива случая. И мъжете така и не разбраха къде е тяхната грешка в отношенията.
И да вметна, че примерите, които визирам са именно типа жени, които вие описвате - интелигентни, добри, гледащи си семейството. Виждала съм много двойки, които са преминали през подобна криза и от двете страни, но успяха да намерят път и към себе си, но и един към друг и са щастливи. Така че е възможно.
Надявам се, че ще намерите верният път и формула, които да ви накарат и двамата да продължите цели по пътя си, а дали ще е заедно или отделно е Божа работа май. Важното е да сте цели и да можете след време, дори и да се разделите да можете да седнете на една маса по важните поводи на детето си, защото вие така или иначе ще останете свързани до края на живота си.
А това да отидете и да кажете на някого, че партньорът му изневерява е възможно една от най-големите грешки, които може да се направят. Имам даже примери, в които след това хората съжаляват, че са се разделили с любовта на живота си, заради една изневяра. Даже дядо ми ми е разказвал няколко такива случаи с негови приятели, които са се разделили с половинките си, защото някой "доброжелател" отишъл и им казал. И никога не са били щастливи и са съжалявали.