Родителите..

• 3 495
  • 51
  •   1
Отговори
Здравейте! Обръщам се към тези, които имат голяма възрастова разлика с мъжете си. Предполагам повечето като мен не са получили одобрение от близките си.Как преодоляхте това?

# 1
  • Варна
Дефинирай голяма възрастова разлика. Нашата е 14г и нямах проблем с близките.

# 2
  • Варна
Ами ако си си взела живота в ръце и не си зависима от родителите, това няма кой знае какво значение.

# 3
Дефинирай голяма възрастова разлика. Нашата е 14г и нямах проблем с близките.

20 години.
Ами ако си си взела живота в ръце и не си зависима от родителите, това няма кой знае какво значение.

Точно завършвам университет и искаме да живеем заедно,но за съжаление още съм зависима от тях.

Последна редакция: чт, 02 юни 2022, 17:20 от К1007

# 4
Одобрение от близки съм търсила единствено докато ме гледаха под техния покрив, готвиха, обличаха и даваха джобни.

# 5
С голяма разлика сме, семейството ми приема на колко години е, стига да се чувствам щастлива с него.

# 6
С голяма разлика сме, семейството ми приема на колко години е, стига да се чувствам щастлива с него.
Много се надявам и с мен да се случи това и да разберат,че наистина съм щастлива с него.

# 7
Защо търсиш нечие одобрение?
Казваш, че това е твоят избор, твоят живот и , ако някой не го приема,  проблемът си е негов.

# 8
  • София/Севлиево
Татко (вторият ми де,но той ме е отгледал) бе с 15 години по-голям от мама(и със 7 по-млад от баба) ,е баба тъй и не се примири с този факт,но все пак изпитваха уважение и търпение един към друг.Мама и татко напуснаха този свят преди 17 години,баба сега говори само хубави неща за тях,но честно не всичко бе розово...

# 9
Е... Колко пък е тази разлика?! Нормално е от страна на родителите. Викат си,, тъкмо ти почна живота и сега ще свърши,,. Ако човека няма деца ще иска скоро. Забелязала съм също, че по-възрастният във връзката става супер ревнив. Той ще търси по-сериозни отношения, ти пък по-свободен живот. Също няма как да не се питат как му се е стекъл живота до сега, че да няма жена връстник.. Моя съвет е :живей сега, на тия години. Ако те притисне за деца скоро? Но най-важно да се вслушаш в аргоментите на родителите си, да премислиш добре. Не се изпокарвайте.

# 10
Никога не съм търсила одобрението им. Все пак аз живея с него, не те. Въпреки че нямаме кой знае колко голяма разлика. Преди него, излизах с по-възрастни. Никога не ми е пукало някой какво мисли. Те са направили своя избор, аз правя моя.

# 11
Тоест досега те гледат родителите ти и искаш от техните ръце да кацнеш в ръцете на по-големия от теб мъж, за да поеме тяхната роля и да си те отглежда той? Сегашното татенце нещо не те устройва и реши да си намериш ново?
Остави годините, дори за набор ти е рано. Порасни, вземи живота си в ръце, работи, изкарвай собствени пари, стани самостоятелна и чак тогава мисли за мъж и съжителстване. Повярвай ми, тогава изобщо няма да ти пука за родителското одобрение, защото вече няма да си дете, а зряла, самостоятелна личност.

# 12
Авторката не каза колко голяма е разликата.Ако сега завършва е около 23год.Родителите разбира се искат най-доброто за детето си.
Голямата разлика си има своите проблеми ,но те се появяват на по-късен етап от връзката.
Няма как родителите да са във възторг,ако разликата е към 15 год.
Това си е друго поколение.

# 13
  • Terra incognita
20г са си голяма разлика, но ако си сигурна в решението си, може би е добре да започнете да правите някакви стъпки за стопляне на отношенията, така че родителите ти да започнат да изпитват доверие към партньора ти, защото, в крайна сметка, всеки родител иска детето му да бъде щастливо.
Ако има деца, може би нещата ще бъдат по- трудни.

# 14
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Има риск за 20 годишна разлика
Не са една две, пет години.

Може след 2-3 години да спре да му става
Ишиаз, лумбаго...
Оплешивяване, липса на енергия

Депресия, че има така млада и хубава жена, а той е стар
Ревност и лошо отношение

И накрая да остарееш сама

Но ако любвта е любов, а не някакво психическо заболяване свързано с липсата на бащинска фигура в живота- дерзай

Зла съм, но така мисля

Общи условия

Активация на акаунт