Последни приготовления в очакване на първите юлчета.- Термин Юли- тема 8

• 45 519
  • 747
  •   1
Отговори
# 150
А за юлските бебоци откога ще е ок да ги слагаме по къс ръкав?

# 151
Момичета в 32 г.с.съм излезна ми страшно много целулит . Някоя от вас пробвала ли е нещо подобно по време на бременност ? Има ли поне някакъв малък резултат ?

# 152
Адаш, поръчах ето тези потничетата, не са на дупки, но мисля че са по тънки от бодитата им.
България е малка, но богата и различна, честно казано, мисля че всеки според района си на живеене ще мине по различно време на къс ръкав. За себе си предполагам, че много бързо ще почна да я обличам бебка с късо, може би още преди да има 1 месец, защото нашия град е единия с температурните рекорди лятото и дори привечер сградите греят до изнемогване. София си е по-прохладна с Витоша наблизо. Ето сега го дават разхлаждане и дъжд, но за тук няма и капка и все 30 градуса през деня.
Другия момент е и в кои часове на деня ще се излиза на разходка. Предната вечер родителите ми се разхождали в 23ч, майка ми каза че било пълно с колички 😂

# 153
  • Замък сред облаците
Мимче, аз Ихтигал Ихтамол имах, но бях чела по форума, че лекари са казали ок за ихтамола. Имай предвид, че малко количество нанасяш, малко се абсорбира, няма да се мажеш месеци наред по цялото тяло, така че е ок. На 99% от лекарствата и мазилата пише за повишено внимание при бременност и кърмене, защото: 1) просто не са правили проучвания с такива жени, 2) организмът може да е по-чувствителен в този период.

ЕДИТ: точно намерих и аз едно врастнало косъмче високо на триъгълника и си изрових ихтамола от мазилата, явно по-предната опаковка ми е била ихтигал.

Последна редакция: нд, 05 юни 2022, 22:48 от АА

# 154
От опит бях споделила за тези еднократни гащи, много са удобни и не спарват, нямат нищо общо с тези на канпол и подобни, дори в болницата искаха да им оставя опаковката, А да ги препоръчват на всички родилки като най - сполучливи

Точно на тях съм се спряла, но се чудех L или XL да си взема, разтягат ли се 😊
Аз за първото раждане ползвах Л и ми бяха идеални (70кг бях накрая) имат лека разтегливост доколкото помня. Сега ги поръчах онлайн, защото не намерих в аптеките около мен.

# 155
  • Велико Търново
Момичета, във вторник съм на тонове, и четох някаква доста стара тема че се заплащали. Дали има някаква промяна или пак се заплащат.

# 156
Плащат се. Различно в различните болници. Между 15 и 50 лв.

# 157
  • Велико Търново

Благодаря, добре че се зачетох някъде,  че не ми казаха на ЖК 😃

# 158
Аз не плащам, влизат ми в пакета, според мен, ако трябваше да плащаш щяха да ти кажат, но приготви си парички за всеки случай Sunglasses

# 159
Аз не плащам, влизат ми в пакета, според мен, ако трябваше да плащаш щяха да ти кажат, но приготви си парички за всеки случай Sunglasses

Пакета е платен, нали?

# 160

Пакета е платен, нали?
Да

# 161
  • Замък сред облаците
Е, значи си ги предплатила 😁

# 162
Значи вече си ги платила тия тонове. За тия дето не са ги платили предварително се плаща на място.

# 163
  • Велико Търново
Със сигурност ще се плащат, аз съм в частна и си плащам и болничните, просто си мислех че влиза в пакета 😃😃

# 164
  • София
Зависи от пакета, някои платени пакети ги включват, други не. Вижте какво включва пакета, който сте си платили. Аз болнични плащам 20 лв на ръка, щото явно отиват за някой доктор, но тоновете ми влизат в това, което съм платила.

Общи условия

Активация на акаунт