Лидл 164 - Юнска, на червено...

• 78 360
  • 1 170
  •   1
Отговори
# 105
  • Sofia
mishka88, благодаря за включването!

Здравейте! Влизам да споделя набързо, че постоянно изчезващите артикули в повечето случай не са отлистени. Има огромни проблеми с доставките и се затварят пространствата им, докато се получи артикула в централен склад. Има артикули, които идват буквално веднъж в месеца или по-рядко и след изчерпване на доставеното отново се затваря пространството до следваща доставка и да, никой не знае кога ще има такава. За съжаление броя на тези артикули расте непрекъснато.
За съжаление нямам време да влизам и да пиша, но ви чета понякога. Поздрави!
Разбирам това, такава е ситуацията. От пандемията тръгнаха нещата, сега се усеща и ефектът от нея, пък и война  има на всичкото отгоре.  
 И все пак в същата тази ситуация в Кауфланд има доста по-голямо разнообразие при ПиЗ, а в Лидл настана голяма скука... как така?!   И не се ли интересува Лидл, че губи клиенти така?
Пък и все повече заприличва на другите вериги с асортимента... губи идентичността си.

# 106
Мишка, радвам се да те "видя"!

# 107
Мишка, благодаря, че разясни и че пак те “виждам” тук 🌸.

# 108
Изпробвах розовата вода, приятна е, но намирисва малко на спирт.
А този крем винаги ли е бил такъв - с цвят и консистенция на восък? Или съм попаднала на развален?

Моите ръце са много сухи, сигурно ще се отрази добре. Обаче и миризмата му е восъчна...

# 109
Подарявам купон за едро мляна лютеница на Родна стряха минус 25%.

# 110
Момичета, да споделя за тези от вас, които като мен все изпускат американската седмица и пържения лук в Лидл. Алтернативата е пържен лук от Кауфланд. Едно към едно с лидлския, много хрупкав, нежен, вкусен. 150гр. за 1.99лв.
Скрит текст:
Най накрая се запасих с тоя заветен пържен лук. Joy
Пп В Икеа също има - 100гр. за 1.95лв., но е една идея по малко хрупкав, инак пак е хубав. Кауфландския обаче е абсолютно като лидлския.
Извинявам се за отклонението, но реших да споделя, защото и вие може да го издирвате, а някои от вас да не го намират. Мен ме насочи съфорумка и много и благодаря. Hug

# 111
Такъв си е крема. Интензивен. Имитира едновремешната Нютроджина.

# 112
  • София
Продава ли се все още едросмляна лютеница от Нова Загора била много вкусна според майка ми

# 113
Според мен имитира Глисолид(не че има значение де : )))
Без него не оставам, лидълският.

# 114
Тази
Скрит текст:
Дори и напомпаното и химизирано западно свинско на промоция струва повече.
За лидл свинския врат ли? Взех 8лв кг маринован нарязан без кост. Малий, вкусотия. Съжалявах че 3часа по късно беше разграбен.. Прочетох състава имаше само модифицирано нишисте като дяволска съставка, мисля.
Пийк, пише срок до 2020г на този салам? Трябва се внимава и да се четат етикети. Онзи ден детенце почна на пищи искало 4бр киндер нещо си, 4лв..много ги глезят тея деца, прочетох състава му , викам щом е за деца по добре ще е..малийй настръхнах..anyway
Може ли коментар относно зехтина гръцкия 1л от утре..читав ли е?

# 115
Това е стара снимка, която съм качвала и преди, не е актуална

# 116
Аз си взех от Киндер милкшните и пингуи - едното е 7 броя, другото 6, но мислех че са повече от 4 лв. Много ги харесвам, ако останат до следващия път, ще си взема пак.

# 117
Черешите за 7 лв/ кг изглеждаха покъртително!!! Бяха станали на оцет.
Половин фризер с преоценени свинско и кайма имаше при нас. Тъжна работа..

# 118
Аз си взех от Киндер милкшните и пингуи - едното е 7 броя, другото 6, но мислех че са повече от 4 лв. Много ги харесвам, ако останат до следващия път, ще си взема пак.
Милкшните 6бр сега са 3.50лв промоция при нас, както и другите -30% , ако сега отидеш може да намериш останали , ако и в твоя филиам има. Но в момента слагат гръцката седмица може да е късно. Ако не можеш... на Милбона млечния десерт копие на киндер е по 50ст

# 119
  • софия
Според мен имитира Глисолид(не че има значение де : )))
Без него не оставам, лидълският.
Аз този крем го изхвърлих. Като сложех и ръцете ми лепнеха, не ми попиваше напълно. Може и така да трябва, но на мен не ми харесва усещането.

Общи условия

Активация на акаунт