Лидл 164 - Юнска, на червено...

• 79 462
  • 1 170
  •   1
Отговори
# 180
Здрасти може ли мнения за чадъра който е от тази седмица? Днес един човек на касата беше грабнал два броя😁Ние все още се чудим дали да си вземем като цяло шатра или... Мисля този чадър на първо време ще ни върши работа може би.. 🙄

# 181
Като ви чета, много се радвам, че основните храни, които ние купуваме, не са поскъпнали. Има и разни магазинчета, които не намират за нужно да участват в спекулата.

Надявам се да намеря хубав кейл в Лидл, отивам да търся. Омазано свинско, "отлежало" и "подобрено" и подобни оферти ще пропусна.

# 182
сподели ни кои са тези магазинчета, че и ние да намажем Wink всички, от които ние пазаруваме, са с повишени цени /месарници, млечни и т.н./.

# 183
Ами примерно македонският КАМ предлагаше скоро фантастично тяхно краве сирене на 10 лв/кг. Заредих стабилно и скоро сирене няма да търся където и да било.

# 184
  • софия
Хич не ви трябва, Леми. Голям слугинаж е .
За мен е мега удобстно. Натискам само 1 копче. От време на време пускаме цикъл за почистване и това е.
Не бих се върнала към обикновена кафе машина.

# 185
  • Варна

В тази кутийка колко бонбона има, около 12 бр ли?

# 186

В тази кутийка колко бонбона има, около 12 бр ли?
Ами 150 гр. е кутията, ако 1 бонбон е 15 гр. ще са 10 бонбона.
Аз ще ходя за мляко Верея, кисело и прясно.

# 187
11 гр ~ е един бонбон Рафаело (измерих един, който ми се намираше под ръка).

За кафеавтомата- след като сменихме обикновената машина с такъв - огромна разлика в приготвеното кафе има, разбира се подбираме и кафето (с доставчик сме). Не е кой знае какво почистването- което рядко се налага да се прави, другото е обичайното- налива се вода и периодично се изхвърля смляното кафе (което - добре изсушено може да се използва за ексфолиране, смесено с някакъв измивен продукт за лице), а вече има и самопочистващи се модели, при които дори не е необходимо периодичното промиване.

# 188
  • In transit
А кафето е другия артикул, който ме шашна - купувам на зърна по килограм и цените са "майко мила".
Ние пием много кафе и се чудя как да оптимизираме разходите. Последния път взех на зърна, но не мога да го смеля в къщи с кафемелачката, така както са фабрично смлените. И се чудим какво да правим, мм е решил да купуваме кафеавтомат точно заради това меляне. 🙄
Леми, вземете си една мелачка...100-тина лева е и ще си мелите всяко кафе. Все още успявам да си намеря кафе на зърна на стара цена или на промо на прилична цена.

# 189
Маслото на Пилос е станало 6,99. Rolling Eyes Същевременно пускат Deutsche Markenbutter на 4,99. Не разбирам каква им е уграта.
Днес продаваха някакви ужасно изгнили череши, даже не погледнах цената.

# 190
  • София
Ами примерно македонският КАМ предлагаше скоро фантастично тяхно краве сирене на 10 лв/кг. Заредих стабилно и скоро сирене няма да търся където и да било.
Кое сирене от КАМ е хубаво?
Тези барчета опаковани ли са индивидуално вътре?

# 191
Същевременно пускат Deutsche Markenbutter на 4,99. Не разбирам каква им е уграта.
В Билла е 4.69

# 192
  • София
Може ли някой да метне една снимка на този маринован и тъй вкусен свински врат.
въпрос на вкус, на нас много не ни хареса /маринатата/.
Гледате ли какъв е произходът на свинското?
Това, че  е мариновано/опаковано от Месокобината в Ловеч(важи и за Тандем Попово), не значи че е българско.
Понякога и на суровите месни продукти изписват произход на месото. В много случаи и то не е българско.

# 193
Тези барчета опаковани ли са индивидуално вътре?

Да

# 194
  • Sofia
... Тези барчета опаковани ли са индивидуално вътре?
Скрит текст:
Да.

Общи условия

Активация на акаунт