Лидл 164 - Юнска, на червено...

• 79 472
  • 1 170
  •   1
Отговори
# 210
Кое маслиново масло / зехтин от гръцката седмица препоръчвате?
От Сития, Ханя или Каламата?
Каква е разликата във вкуса?

Последна редакция: вт, 07 юни 2022, 14:25 от desss_i

# 211
Много ми се иска да пробвам гръцкия зехтин от тази седмица, който препоръчахте, но нещо пластмасовата бутилка ме спира.
Дали са пускали преди тези видове зехтин в стъклени бутилки или са си все така?

# 212
Много ми се иска да пробвам гръцкия зехтин от тази седмица, който препоръчахте, но нещо пластмасовата бутилка ме спира.
Дали са пускали преди тези видове зехтин в стъклени бутилки или са си все така?

Все така са. Аз имах от миналата година и едва изхабих. Не ми хареса

# 213
А има ли от Зехтина 4 л в тенекия?

# 214
Може би не съм съвсем за тази тема, но понеже е продукт на Лидл, да ви питам дали имате впечатления от SUP-овете им? И Лидл и Кауфланд са избухнали с оферти за такива продукти тази седмица: Лидлските са по 600 лв със седалка и помпа, Кауфландските са по 450 лв само с помпа. Купувала съм стоки за спорт и отдих и от двата магазина, но не и толкова скъпи/големи.
Дали не се разлепят след две-три надувания? Дали не са от  материал, който лесно се спуква и трябва лепене? Къса ли се материала при сгъване?
Всички ваши впечатления са добре-дошли!

# 215

От Крит-ския зехтин имаше 750 мл стъкло, не беше лош, не знам опаковка литър дали има разлика.

# 216
Имам Критския зехтин от литър в пластмасова бутилка, но още не съм го пробвала.

# 217
От гръцките зехтини в пластмасово шише бях вземала каламата- хубав беше, но не нещо специално. Не ми харесва, че са в пластмасови шишета, вече избягвам да вземам такива за зехтин.

И нещо от ФБ, симпатично е:

# 218
В момента ползвам зехтин Хания в пластмасова бутилка, видя ми се добра цена за количеството иначе и аз съм против пластмасата, но е разкошен, плътен, тежък, маслинов, доста по-добро от предишното което имах в бутилка Примадона или там каквото беше, пак ще вземам ако има Hug

# 219
Нова торта Сахер/Захер?
Няма палмови мазнини в състава, ама забравих да го снимам.
И се учудих, че не седи в хладилната витрина.

# 220
  • Велико Търново
Sup-a на   mistral си е доказан продукт. Доколкото съм запозната, цената му е нормална не е нито ниска нито висока.

# 221
В момента ползвам зехтин Хания в пластмасова бутилка, видя ми се добра цена за количеството иначе и аз съм против пластмасата, но е разкошен, плътен, тежък, маслинов, доста по-добро от предишното което имах в бутилка Примадона или там каквото беше, пак ще вземам ако има Hug
може ли снимка на зехтина? Благодаря Simple Smile
На каква цена го взе?

# 222
Нова торта Сахер/Захер?
Няма палмови мазнини в състава, ама забравих да го снимам.
И се учудих, че не седи в хладилната витрина.

Видях я също. Детето искаше, но бързах и нямах време да чета състав. Не ми се рискуваше предвид и че е извън хладилната витрина. Взех кутийка с две парчета гараш от хладилната витрина, не са лоши, дори бих казала, че надминаха очакванията ми.
Изобщо Лидл ме изненадаха днес. Отскочих за няколко неща за Задушница, а излязох с две пълни чанти. Имаше чери домати на клонка 300гр за 1,19лв, био ябълки 4бр за 1,69лв, розови домати  на 3,69 лв изглеждаха прекрасно. Взех от био зехтина да го пробвам, че не знаех тези от гръцката седмица стават ли. Имаше и много заредени книги, за възрастни и детски, но ще мина тези дни да ги разгледам, че бързах днес.

# 223
  • Стара Загора
Тази торта Сахер при нас се появи преди около месец (може и по-малко) и на мен ми беше странно, че не е в хладилник. Да не е нещо като сухите пасти и кексове и затова да не е в хладилник.

# 224
Оригиналната е само кайсиев мармалад и шоколад, та явно затова.

Общи условия

Активация на акаунт