Лидл 164 - Юнска, на червено...

• 79 531
  • 1 170
  •   1
Отговори
# 315
Агнешкото при нас беше намалено, та отнесох една опаковка задна четвъртина на 15.49лв за кг.
Пастата за зъби на денталукс я отлистват. Взех 3бр от златистата по препоръка на Долче, докато ни хареса и реших, че ще вземам от нея занапред те решили да я спират.

# 316
Вчера:

Днес:

# 317
Даниела, така и не разбрах защо пише, че е за хора в зряла възраст златистата паста за зъби😅, но действително ми допада повече от синята, която е за чувствителни зъби. Има и други пасти за зъби, които харесвам, ще купувам други, щом ще отлистват. Но ми е странно как постепенно напоследък отлистиха толкова неща- бульоните на кубчета, подправката за пилешко и още няколко подправки (вкл. 2 вида трапезна/панагюрска сол), няколко вида сапуни, пасти за зъби.. 🤔

Последна редакция: чт, 09 юни 2022, 15:52 от dolce miele

# 318
Не мога да разбера защо казвате, че подправката за пиле е отлистена- днес в нашия филиал пак я гледах. Някой служител в магазин казал ли е, че се отлиства? Да не би просто в някои филиали да не са стигнали доставки поради причините, за които обясни Мишка?

# 319
Феникс, имаше задраскан код и после изчезна...
Между другото, преди известно известно време при нас се появиха тези продукти, шампоаните и балсамите ги помислих за Гарние отдалече, толкова ми напомнят на тях!🙂

# 320
  • Sofia
... кое едамаме е хубаво в лидл - само зърна или шушулките?
доколкото знам шушулките не се ядат, та не съм взимала такова, харесвам другото, но вероятно от шушулките също, само дето не виждам зор да го беля. Simple Smile

# 321
Може и гарние да ги правят за лидл, забелязала съм и един шампоан дето много прилича на хед енд шолдърс.

# 322
Това са новите козметики, за които писах преди време (но нямах възможност да снимам). Заедно с тях се появиха и блестящи аромати за тяло и някакви “моделиращи” (уж) фигурата кремове .
За едамамето- така е, шушулките не се ядат, но който иска да ги “чопли” като семки- може да ги предпочете. Във Ф. за съжаление са с шушулки, а самите шушулки (нищо че не се ядат, то се вижда) са по-груби от лидълските.
А за подправката - и това гледах, само че предишен път, нямаше задраскано на етикета 🤷🏻♀.

# 323
Феникс, аз ги загледах, след като каза за лъскавите спрейове...🙂
Даниела, имам го този другия шампоан. Не съм купувала Хед енд Шолдърс от доста отдавна, но последно не бях очарована. Лидълският си го купих и (ако е като аналогичните от Кауфланд за 3 лв) трябва да ми хареса повече от Хед енд Шолдърс...

# 324
Феникс, имаше задраскан код и после изчезна...
Между другото, преди известно известно време при нас се появиха тези продукти, шампоаните и балсамите ги помислих за Гарние отдалече, толкова ми напомнят на тях!🙂

ползвам оранжавия шампоан и маска и добре ми понася. като ходя все забравям да купя балсама. Аууу изпуснала съм тези блестящи аромати, щерката много си пада по такива
А напоследък почти не ходя вече, разочароваха ме

# 325
JustMila, а какви се водят по опаковка, за каква коса са, на какво миришат оранжевите шампоан и балсам? Тъкмо се чудех за тях, а забелязах, че на снимката ми не се вижда добре...🙂

# 326
Вчера:

Днес:
Скрит текст:
И днес е 2.39, намалено от 3.59. Другият вид в промопакет също е намалено.

# 327
За нарязания салам XXL. Един път взех, отворих, опитах едно кръгче и не ми се стори на първо четене лош. Реших да не съм предубедена. На другия ден отивахме на планина и направих сандвичи. По пътя хапнахме на заведение и останаха. Вечерта констатирах, че хляба е боядисан в оранжево. Изхвърлих всичко.

# 328
Как искате да става за ядене сух колбас от 7 лева килограма, като свинското в суров вид гони 10? И едни мърляви кремвирши са доста по-скъпи?

# 329
Изпуснала съм последните теми, но миналата седмица взех от електрическште четки за коса и днес отивам да я връщам, защото не ми хареса, на касата кариера доста тръснато ми каза: имаме нови правила и не може да се връща нещо ползвано, какво и е на четката? Смотолевих нещо там и се по запънах, та я взе и ми върна парите, но исках да питам тук дали наистина има нови правила? Разгледах в сайта, но не намерих нищо конкретно.

Общи условия

Активация на акаунт