ОС/AFK ЧААТАЙ УЛУСОЙ, ХАЗАЛ КАЯ - Проекти и Колеги - тема 516

• 27 217
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
Профче, ако са с превод в т. ч. субт. на БГ може ли и на мен линкове да пратиш. Преди години гледах корейски сериал за лечителка живяла преди около 400г и ми допадна много. А истории свързани с усещания и спомени за минало и бъдеще са много завладяващи за мен. При това изглежда драматично, а съм в период в който драмите ми пасват на настроението.

А пък аз отдавна исках да приключи русия период на Хазал. Не че не я харесвах, но ми омръзна, докато естествения за нея тъмен цвят на косата някак я подмладява и не мши омръзва.

# 361
Рорче Hug ти не мрънкаш за русото и Марга също.
Така е обикновена ,даже не е кестеняво ,а черно.
Не ми допада.
С Онур във филма е сладурка с бретона.
Heart Eyes

Рорче , искам да изгледаш филма дори без превод и да напишеш  впечатление. Ти умееш да боравиш с думи.

Ако ти тежи нещо нали знаеш в диспансера сме тук и може да споделиш.

# 362
Феми, да, диспансера е специално място. Татко почина точно преди месец и не ми се гледат комедии и забавни истории. Догледах си черната роза вчера и като цяло ми се гледа нещо не дълго, и не забавно.
Ще изгледам филма на Хазал, със сигурност, ама като изляза от този си период.

# 363
Ох, милата ми много съжалявам. Бог да го прости. Бъди силна.Hands Pray

Като искаш да се разсееш пиши си и споделяй. Hug

Хора , има време докато тръгна за Истанбул ако се изпише темата и не съм тук пускайте старата ако искате по сбито или аз да си я направя и пратя на някоя от вас. Мисля, че няма да се наложи и ще се върна до тогава.
Дени ще помолим да се погрижи за шапката.

# 364
Рори, spoko да почива в мир.

Феми, ще бъда честна - моето мълчание е от безразличие. Не успях да свикна Хазал рижава, но сега не я възприемам и с тъмния цвят. Преди я харесвах много и като актриса, и като жена. Позволявах си да я хваля. Но ако си забелязала от поне две-три години съм се спряла и то е защото на този етап я виждам като една от всички останали, с обикновена външност.
Диспансера както и още едно място са ми специални, патроните и да не ми се обсъждат изпитвам нужда понякога да се отбия просто така.

Бел, виждаш прилики там където ги няма, а Joy Споко, този с маската не можеш с друг да го объркаш. Двама от братята си приличат, останалите са по-лесно разпознаваеми.

# 365
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
На Белл в момента ѝ е проблем, че в клиповете главният го има и с маската и без маската. Затова си мисли, че вижда двама които си приличат. Споко, един и същи е.
И да, само двама от братята си приличат, както е казала Маргарелчето. Всички останали герои са с толкова различни физиономии, че няма как да ги обърка човек, щом ги запомни.

Рори, да почива в мир.
Пращам ти линковете ей сега..

# 366
  • Варненска клюкарка
Ох Рори... Да почива в мир татко ти!

И аз се изморих от патроните. Смятам че и двамата се погубват- единият с мълчанието си, другия с твърде многото говорене по неподходящи теми.
Лицето на Хазал загрубя от толкова отслабване и дебелеене - чертите и направо се свлякоха и сега са остри. И Ча и той - сега изтлежда като един от масата, а на моменти мърлящината му ми идва в повече. Ефекта уау който предизвикваше вече го няма нито във физиката му, нито на екрана. Той трябва да е мечтата на жените, този бизнес така работи, а на практика тъпо и упорито държи на своето.... Един ден просто няма да остане кой да се сеща за него. Отдавна опустяват групи, акциите нямат успех. Видно е. А какви времена бяха...

# 367
За мен външно са  добре патроните. Чаатай в момента няма какво да му дялкам. Държи да избягва камери и социалност.
Това за неговата професия е вредно.
Хазалка е противоположно на него.
Да направи турне патрона или заедно с Хазал.  Ехаааа , това ще е сбъдната мечта.  
Затова трябва желание и мениджърите им да действат.
В Туитър се създават нови групи ,освен старите. Предизвиква още интерес и въздишки. 
Шивача ще е успешен.
Той обича да рискува.
Ще чакаме какво ще снима след това.

Последна редакция: нд, 14 авг 2022, 08:52 от femmi2

# 368
Благодаря за подкрепата!
И в моите очи някак позагубиха блясъка си като двамата забиха в противоположни крайности, които не им дават ярка индивидуалност а по-скоро сливане с обикновените хора

# 369
Бинур Каравели отново публикува спомени от Протектор Heart Eyes

#calinosentertainment - разпространител на Фериха за продажби  публикува тази снимка на страницата си . Хубава снимка:heart_eyes: Визитната картичка на Аксой е сериала .

Феновете извадиха архива .  Носталгия !

Италианската сватба на Серкан и Йозгенцето
Напълниха ми душата . Heart Eyes Sob Истинска любов без фалш за фантазирани фенове .

Kiss
Много са елегантни и красиви .Хубава атмосфера. Фотографа си го бива. Camera
https://vk.com/dizimedya?z=video-132999259_456250896%2Fe10bec101 … l_wall_-132999259
https://vk.com/dizimedya?z=video-132999259_456250897%2F2e1f45e1e … l_wall_-132999259

Пелин Карахан  е била гост на сватбата.

Последна редакция: нд, 14 авг 2022, 23:50 от femmi2

# 370

От 2017г. Май не сме я виждали.

# 371
Марги , Грасияс че ме редува и донесе фотото.
Не сме виждали снимката и за феновете е нова от 2017 год от времето на Ичерде.
Heart Eyes Толкова са хубави и двамата и ни липсват заедно. Heart Eyes Иншаллах да ги видим на премиерата на някой от проектите им. Чакаме и батко Чаатай да го видим и с Ефе. Детенцето на фотото е сладко.Heart Eyes
Чачи е с бяла ризка и толкова красив. Ето това е ефект Уауууу !
Ще има такъв ефект  и за Шивача и фотосесията.
Феновете се изнервяме от тази потайност.
Ще чакаме както винаги.

Последна редакция: нд, 14 авг 2022, 21:55 от femmi2

# 372
Рори,съжалявам за загубата ти ,но бъди силна преди 5 години ще стане октомври и аз останах без баща до ден днешен на моменти ми идва като на шега ,но това е живота среща ни с предизвикателства за да провери нашата сила и устойчивост.
Особено когато си дете с мечти всичко заравяш и погребваш в себе си и тук идвам на любимата ми фраза от ЗИ на Дженк :Какво му остава на един човек когато баща му си отиде? Един съвет не погребвай емоцията в сърцето си ако ти се плаче го прави това,че плаче човек не го прави слаб. Аз горката 10 месеца не пророних и сълза и си останах с един вик от новината сякаш някой не искаше аз да плача не знам.
Феме все още не съм видяла филма дано успея някога.
Мислех,че ще изпитам щастие при раздялата на някои хора ,но не съм била толкова зла.
Мъчно ми е доста иначе работата е единствения начин да излезне от кризата.
Дано и теб те сподели такъв хабер ти би му се радвала качествено аз наслада не изпитвам ,но девойката не беше точната затова изпитвам смесени чувства.

# 373

Май доста добре се разбират.
Не знам виждали ли сме я снимката на Дуда с Аталай, не я придружаваше надпис нова ли е или стара, но попаднах на един Туитър акаунт където публикуват всичко свързано с нея. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 374
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Не сме я виждали тази снимка с Аталайчо.
Я и аз да я сложа Кака, скорошна и морска.

Общи условия

Активация на акаунт