ОС/AFK ЧААТАЙ УЛУСОЙ, ХАЗАЛ КАЯ - Проекти и Колеги - тема 516

• 27 220
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
Обидно е като не реагира. Затова не си дават зор с големи акции.  Бях забравила за акцията с посадените дръвчета. Преди благодареше сега йок.
Иска ми се нещо да направим. Подарък в пакет. Ако не измислим нищо здраве да е.

Предусещам ще се появи на хоризонта патрона.

# 346
  • Варненска клюкарка
Марги, междувременно не бих отказала още 2-3  видеа (ако не те затруднявам разбира се) чак ми е неудобно да кажа колко пъти изгледах онова на 22-ра страница💜 Помня и какво каза Профчето за химичния главен. Нозасега не бих рискувала първо  със субтитрите, много трудно им различавам физиономиите, имената от по 2-3 срички също ме объркват, ще се замотам много и рискувам да се изморя и даже отегча, съсредоточвайки се ненужно много върху  нещаа, които в други сериали усвоявам с лекота, а мисля че тук историята ще ми хареса. Вярвам и че нещо появи ли се на екран у нас, рано или късно ще го качат и в интернет. Или пък Лейдито ще го завърти отново. Така че ще чакам варианта с дублажа. Поне да бях го започнала по тв и да имах известна представа за героите, че да продължа със субките. Ама много е нежно и красиво  това момиче в бяло❤

ПП Видях в спойлера една малка кукличка  😘

# 347
Не е лошо, но тази част с подаръците и посланията е за истинските фенове. Аз в подобна акция като се замислих досега не съм, навярно и занапред не бих се включила. Не ми идва отвътре просто.
И да, има вероятност да вложиш любов и старание, а накрая подаръкът да не достигне до любимеца или пък ако го получи да се почувстваш игнориран...

Бел, как ще ме затрудняваш... От дни си търся кого да позанимавам с новото по което се прехласнах  🤪
Видеото от онзи ден често си го пускам и аз. Харесам ли си песен, може да минат и месеци до появата на следваща, в която да се заслушам до такава степен, че многократно да я превъртам 🤣
Слагам ти още с музиката от сериала, много е нежна

Учудих се, че по принцип никога не ми е било трудно да запомням лица и най-вече имена, а в случая 🙄😂 свикнах си просто да са коронования принц, четвъртия, осмия... по номерация се ориентирах в началото и полагах усилия да се съсредоточа над самата история 😆
Да разбирам, че не съм единствената с подобни затруднения...

Сериалът за пръв път са го давали всъщност миналата година, скоро не очаквам да го повтарят по тв...

Последна редакция: сб, 13 авг 2022, 00:22 от Margarita N.

# 348
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Субтитрите на "Алено сърце" са много добре направени. За 20 серии я ми се наложи да пипна мишката 10 пъти, я не. И правописни грешки да има най-много 1-2 на серия. С дублаж не съм го намерила никъде. Който има Войо, би трябвало да има достъп до сериалите по Лейди.
Белл, пускам ти две клипчета с прекрасни песни от сериала, като са просто набързо първите попаднали ми. Има и много по-силни, много по-хубави, но най-хубавото е да си подариш гледането на сериала. Като писах в отговор на Маргарелчето,  не съм очаквала, че толкова ще ви стресне сблъсъкът с корейски имена и лица. Това само леко затруднява, не е пречка. Визуално само двама от принцовете си приличат. Имената им почват с фамилното Уанг и после е всъщност личното им име. Е да, малко трудно ни е на нас да възприемаме странни едносрични нищо не говорещи ни имена Laughing. Ама до шеста-седма серия ще си ги научила. Убийствено завладяващ сериалът става от 13-та серия до края. А второто гледане ти дава повече и защото вече гледаш на някои събития от началото на сериала по друг начин, знаейки какво става накрая.
Двамата актьори в главните роли са супер звезди в Южна Корея, като всъщност са със завидна кариера на певци, преди да се прочуят и като актьори. Супер нежната, ефирна и естествено много красива АйЮ (IU), това ѝ е артистичният псевдоним, освен певица, актриса, модел е и автор на песни, продуцент и виден благотворител, и не помня още какво. Лий Джун Ги е обичан изпълнител не само в Корея, но и в Китай, Япония и т.н. Концертите му са с милионна публика, привлечена от шоуто, защото е и убийствен танцьор, при това говорещ освен корейски и английски, и китайски и японски. А и сам си прави екшън сцените, без дубльор. Има степен в жиу-жицуто, която е успял да придобие по време на пандемията и страшно се гордее с това. Финалната песен на сериала е в негово изпълнение. Пускам ти я на клип.

Аз не изпитвам необходимост да пращам подаръци на Ча, Хазал, или на който и да е друг любимец.

П.П. Докато пиша, Маргарелка е публикувала вече нещо. Дано не се повтаряме, че няма да трия.

Последна редакция: сб, 13 авг 2022, 00:49 от profi_1

# 349
Дано утре имам време за филма

По въпроса с подаръци по добре е винаги банково дарение за деца и други каузи по името на любимците

От лятните гледам Северсин и Чуй ме
Главния и главната много ми харесват но се върнах на 17 години тези дни гледайки ги... 😂
Когато въздишах по Сайер но има ли драми с бащи аз съм първа линия....

# 350
Дидко , не се сещам за тия летни сериали които гледаш , тая година много окапаха дори и по държавната тв.
Пренаситиха се зрителите , историите се изчерпват. Лятото излизаш повече навън.
Мен след Островна приказка нищо не ме грабна, като химия. 

Хазалка се премести в агенцията на Айшето , но сега има отлив от там.
Гьозде е мениджър там но е основала собствена агенция. В новата агенция на Гьозде са Демет Йоздемир, Айча Туран, Ибрахим Челиккол  Серкан и Йозге Гюрел.
Агенцията се казва Ontalent.
Серкан и Йозге са решили да опитат при нея. Не мисля че не са доволни от Гинчо.
Да видим кои още ще привлече. Айшето е мощна в пиара.
Oще ме е Яд за напускането на Хазал от ЕА. Няма основателна причина.

Не се чува дали са закупили Йешилчам по нашите тв. Последно  Израел го закупиха.
Блу тв са се договорили при Нетфликс няма шанс.

Последна редакция: сб, 13 авг 2022, 13:56 от femmi2

# 351
  • Варненска клюкарка
Аз снощи към 19:30 реших да тръгна по следите на видеото в ЮТ и направо пропаднах до полунощ🤪 Много видеа изгледах, а едно към 20 минутно с оригиналните им гласове, на фона на красива музика го виках на бис няколко пъти😘 Безумна химия имат ❤ Девойката е толкова нежна и красива, като роза е, освен това е и миниатюрна😘 Защо все така го гледа с едни широко отворени очи, изплашени такива... За наложница ли му я дадоха или той си я забра от пътя мятайки я на коня си? На моменти когато принца се навежда към нея къде на шега, къде за целувка, или да и  позволи да му свали копринената  превръзка от окото, са ми малко като красавицата и звярът, правя асоциация с известна сцена от анимацията😜 Много са ефектни! Защо е това противопоставяне между тях в началото - тя се бои от него като че ли,  той е по рязък, направо ще я стрОши с някои форми на внимание, а аз от снощи не мога без тях 😂
Проф, още като ги видях си помислих че е танцьор или се занимава с бойни спортове - много е пластичен. Заради монголоидната раса не мога да определя възрастта им - тя ми прилича на не повече от 20, а той 24-30...
Тя се самоубива в историческата част, но всъщност те се срещат и в сегашен живот и сякаш усетиха нещо като ехо/спомен от миналото, направо настръхнах докато се разминаваха на улицата и как се гледаха 😘 Ще намина през подфорум Телевизия/сериали  да видя дали има тема за сериала. Много съм впечатлена.
Мислех че Ли е името на момичето, гледах я и как пее. Още не съм търсила информация за актьорите, но някак си мисля че може би са тръгнали от някое риалити за таланти, много са живи,  ефектни и химични, не приличат на прости мис и мистър.

Сутринта писах, писах и писах, описвайки още куп впечатления, а постът просто не се публикува...😱

Последна редакция: сб, 13 авг 2022, 15:26 от Беллора

# 352
За смяната на агенцията и актьорите  мернах в Туитър сега се говори че Айше Байръм закрива нейната мениджърска агенция. Ако това е вярно Хазал ще се върне бързо при Гинчо или ще отиде при Гьозде.
Вие какво мислите затова?

Бел , така като описваш впечатления пред очите ми са нашите хора ,само където принца на нощта не е пластичен. Сега задобря в това като танцьор. Хазалка е нежна като цвете.
Безумна химия имат която  прикова и отвя зрители по цял свят.
Обичам да гледам бойни филми корейски. Техните техники са интересни.

Бел , ако искаш да загледаш още корейско имаш шанс с дублаж по лейдито. В момента върви такъв след Вратата.

Последна редакция: сб, 13 авг 2022, 16:57 от femmi2

# 353
Корейски съм гледала само два единия БОФ
Гб му е римейк но няма нищо общо
И Гоблин
Всички са ми еднакви не мога да свикна и това е

# 354
Това корейско, за което ви навивам от два месеца, не е като другите корейски. Wink

Белл, добре дошла сред потъналите. Laughing
Вярвай ми, няма да съжаляваш. Но сега си в голяма мъгла Laughing. Нищо не е такова, каквото си мислиш. В клиповете има монтирани кадри и от други техни филми. Даже има и едно направено фенско продължение - тип втори сезон. А тази, която се самоуби, падайки така ефектно, в сцена, която те впечатли, не е главната. Момиче от една от другите двойки в сериала е. Няма фокус само върху ГГ. Развити са и паралелни сюжетни линии. Не искам обаче да ти издавам нищо от сюжета. Открий всичко сама, и ако имаш нужда да коментираш, докато напредваш в сериите, тук сме. Във форума няма тема за сериала. Има една обща не особено активна тема във "Филми и ТВ сериали" на любителките на корейски (и китайски) сериали. Пишат 5-6 човека, които ги вълнуват друг тип сериали, а и темата им прилича повече на отчетна - изгледах това, щяло да излезе онова, еди кой си е включен в такъв и такъв проект. Когато е излязъл "Алено сърце" някои са го изгледали, но не е подробно обсъждан, както го правим ние тук.
Когато сериалът ме тресна като гръм, изрових и изчетох всичко, което успях да намеря за сериала и актьорите. В нета има много клипчета от различни участия в интервюта на всички младежи. Ай Ю е на 29 години, като повечето от останалия младежки каст е около 30-те. Лии Джун Ги (или Ки, както също се среща) е на 40. Сам в едно от тези интервюта казва, че много се е притеснявал как ще работи с тази младеж и ще играе с тях някой на двайсе-и. И е много щастлив, че притесненията са били напразни и им се е получило.
П.П. Не идват от риалити формати.

Последна редакция: сб, 13 авг 2022, 16:30 от profi_1

# 355
Бел, при такива хубави първоначални впечатления просто му дай шанс, за да намериш отговор сама на всичките си въпроси.🙃 Ще ти подскажа само, че широко отворените ѝ очи и изплашеното ѝ изражение са най-вече в резултат на това, че при нея се преплитат спомени от миналото, събития от настоящето и онова, което знае за бъдещето. 🙄 А всъщност нищо не е каквото изглежда. Прекрасна е главната героиня като външност, това е първото, което ми прикова вниманието. Такава е мъничка и нежна. Тц, не се самоубива.
И аз като ги гледам са ми на някаква неопределена възраст. И двамата си ги подмладила. Тя е на около 29, а той на 40.

# 356
  • Варненска клюкарка
Ох първо един да изгледам, впечатли ме този, който обсъждаме в момента. Сега вдигам волтажа с видеа в ЮТ.
Минах през една тема в Тв сериали, стара, случих на мнение от 23.11.2021г.в което  потребителката коментираше че по Бтв Лейди отново излъчват Алено сърце, излиза че наскоро е приключило третото му излъчване, че може и повече.

Фемо, мисля че на Хазал пътя назад към Гинчо е затворен. Да е мислила когато е трябвало. Той направи много за нея, не знам  дали някой друг би се погрижил толкова добре за кариерата и. Ако е бременна, не мисля че скоро ще има нещо интересно в кариерното и  развитие... ...

# 357
Понеже гледам и внука, хич не съм видяла, че сте писали, докато аз си редактирам ли, редактирам предишния си пост. Бегом обратно да го четете.

Белл, ако си се нахъсала достатъчно с клиповете, време е да го почваш. Минавам да ти оставя линкове на ЛС.

# 358
Диде , Гост не беше ли по корейски римейк и умирахме от страх героя на Ози да не млати Гедже Head Band
Слава богу не е така но подцениха историята.
Имаше потенциал с този великолепен каст.
Аман от тъпите им системи за рейт!

И на мен са ми еднакви и ги бъркам и с японците:joy:

Да е мислила нашата ,тя е инат. Що мислите че няма път назад с Гинчо ?
Няма лоши чувства поне така изглежда. Гинчо е тих и скромен. Но не му е станало приятно че Хазал напусна.
За соц. мрежите Хазал си е активна самостоятелно.
Много направи за нея и грижеше. И за Чаатай също. Той още си е там.

Ако Хазал не е хамиле що ще си маха русото.
Нали Палас снима с тази визия и се харесва така.
Реклама ще снима. Има си договор. Трябва да пуснат нова на Ланкоме - Париж.

# 359
  • Варненска клюкарка
Проф Ок, давай.
И аз като публикувах, тогава видях че с Марга сте писали. Ама аз казах ли ви, ето, объркала съм героините, ще трябва още да ги опознавам на ЮТ. И никак не съм уцелела възрастта им, срам😱 Може би при момичето ефекта да идва от малкия и ръст и съм я подмладила...
Но при мен объркването не е само заради монголоидната раса. Аз и преди съм казвала че често намирам прилики там, където няма такива. Само няколко примера  ще дам... като когато видях кадри на Берен с Енгин Йозтюрк във Фатмагюл преди 11г, Енгин го нарочих за Къванч, а общото между тях са едните  руси коси и светли очи. Навремето докато приятелка ме тикаше да загледам АФК аз се дърпах като магаре на мост, чудейки се какво ще му гледам на тоя Йозчивит (не се подигравайте, обърках Ча 😂 ама може би защото още не бях го виждала мърдащ). И май само аз намирам прилика между Хазал и Хазар Мотан, даже двете ги изтъпаних по нашите страници преди 5-6 г да ви ги показвам приликите🙄 Не е до зрение, а до мозък и то само  за известно време и само на екран, в реал съм си ОК.
По тази причина ми се искаше дублаж, че от сега си представям как ще ги омеся корейците😱 Вчера принца с маската на окото ми се стори че много си прилича с друг, но не бях сигурна, дали са един и същ човек, или наистина има голяма прилика с друг и са отделни герои, или приликата е само в моята глава...

Последна редакция: сб, 13 авг 2022, 17:39 от Беллора

Общи условия

Активация на акаунт