Хазааааал върни си русия - Огнен цвят . Така я отваряше .

Беше Огнено секси маце . Досега не е потвърдила хамилето .

Разликата им на години не е значителна , мяза на по възръстна .
https://twitter.com/CagatayBR/status/1557467542503018502
Репортажа .
Не съм духовно извисена и не ми е понятно и не само на мен какво вижда и харесва и как си ляга до нея ?! Такъв случай се казва вътрешна красота . Ейваллах на него не му пука кой какво казва и си живее живота както сметне за добре . Спря да излиза навън и на журналисти да Отговаря .
Не казвам да е световна красавица не е нужно поне за актриса да ставаше. Боже дай ми сили ! После що и викам шаманка . На такава си мяза и стилът и такъв .
Тия плитки ,кожа . Може да играе такава от некое племе .
Или за зобми е идеална .

Има които я защитават , вкусове всякакви . Да сме честни женска ревност .
Смях се на коментар на челото и могат да кацнат хеликоптери .

Ашкъма ядосва феновете си и агент Гинчо . Такива са и да пишат че е в болница ранен и измислят нищо няма да реагират и успокоят феновете . Дуда му е говорител . Ужас ! Нищо му няма на Чаатай бей . Разбира се радваме се че е Здрав !

https://www.aksam.com.tr/magazin/cagatay-ulusoy-sette-kaza-gecir … ldi/haber-1294676
На преден план излезе новината, че Чаатай Улусой е претърпял инцидент по време на снимките на екшън сцената на снимачната площадка и се е върнал от мъртвите. Камерата на колата изведнъж изскочи от мястото си. Твърди се, че голямо бедствие е избегнато, когато камерата е паднала на земята и не е ударила прозореца на колата . След всички събития Чаатай Улусой запази мълчание след новината.
Правейки изявление относно новината, че Чааатай Улусой е претърпял инцидент Дуйгу Сърашин каза: „Няма такъв инцидент. Чаатай Бей е в добро здраве. Благодаря ви, че попитахте.“

Колко е красив тук .

Дени , нерде си ? Тази мадама преговаряла за Капан с Акън
Добре са един до друг , харесват ми . Играла в съдбата с него .

--------------------------------------------
Çağatay Ulusoy снима на Гранд Базар - Истанбул. Джем Карджъ обяви че снимките за втори сезон са почти приключили .

и моя рана 

Това лято щъка доста често около мен.