ОС/AFK ЧААТАЙ УЛУСОЙ, ХАЗАЛ КАЯ - Проекти и Колеги - тема 516

• 27 782
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
Ново - хубаво и слънчево усмихнато Хазалче .  Heart Eyes

Хазааааал върни си русия - Огнен цвят . Така я отваряше . SobYellow Heart
Беше Огнено секси маце . Досега не е потвърдила хамилето .

Разликата им на години не е значителна , мяза на по възръстна .  
https://twitter.com/CagatayBR/status/1557467542503018502
Репортажа .
 Не съм духовно извисена и не ми е понятно и не само на мен какво вижда и харесва и как си ляга до нея  ?! Такъв случай се казва вътрешна красота . Ейваллах на него не му пука кой какво казва и си живее живота както сметне за добре . Спря да излиза навън и на журналисти да Отговаря .
Не казвам да е  световна красавица не е нужно поне за актриса да ставаше.  Боже дай ми сили ! После що и викам шаманка . На такава си мяза и стилът и такъв .
Тия плитки ,кожа . Може  да играе такава от некое племе .
Или за зобми е идеална . Joy
Има които я защитават , вкусове всякакви . Да сме честни женска ревност .
Смях се на коментар на челото и могат да кацнат хеликоптери . Joy
Ашкъма ядосва феновете си и агент Гинчо . Такива са  и да пишат че е в болница ранен и измислят  нищо няма да реагират и успокоят феновете .  Дуда му е говорител . Ужас ! Нищо му няма на Чаатай бей . Разбира се радваме се че е  Здрав ! Hands Pray

https://www.aksam.com.tr/magazin/cagatay-ulusoy-sette-kaza-gecir … ldi/haber-1294676
На преден план излезе новината, че Чаатай Улусой е претърпял инцидент по време на снимките на екшън сцената на снимачната площадка и се е върнал от мъртвите. Камерата на колата изведнъж изскочи от мястото си. Твърди се, че голямо бедствие е избегнато, когато камерата е паднала на земята и не е ударила прозореца на колата . След всички събития Чаатай Улусой запази мълчание след новината.

Правейки изявление относно новината, че Чааатай Улусой е претърпял инцидент Дуйгу Сърашин каза: „Няма такъв инцидент. Чаатай Бей е в добро здраве. Благодаря ви, че попитахте.“

Колко е красив тук . Hearts

Дени , нерде си ? Тази мадама преговаряла за Капан с Акън
Добре са  един до друг , харесват ми . Играла в съдбата с него .

--------------------------------------------
Çağatay Ulusoy снима  на  Гранд Базар - Истанбул. Джем Карджъ обяви че снимките за втори сезон са почти приключили .

Последна редакция: чт, 11 авг 2022, 14:32 от femmi2

# 331
  • Варненска клюкарка
Сега баш рибаря не се е показвал.
Гукат си със севгилито.
Колкото повече работи и е далеч от нея по - добре.
Пък като се върне един такъв закопнял, отидЕ кревата😂🤣

Достатъчно е че Хазал не отрече, явно има причина да не бие големия тъпан. По време на НИ слуховете за бременността и тръгнаха в началото на април, а потвърждението дойде в края на май по време, или след заснемането на последната серия на НИ.

Марги, не го гледам сериала, но ми хареса какво си написяла и може да погледна. Само една вечер погледах малко, но беше късно, тръгнаха реклами и ми се доспа, но преди това видях покъртителна сцена как девойката каза на младежа да се обърне, защото иначе никога няма да забрави гледката... и се метна от високо... Неочаквана и много силна сцена! Погледнах видеото, какви са млади и нежни и музиката е красива❤
Иначе тъкмо се канех да погледна филма с Хазал и сега пак съм в ядове😡 та няма да ми е до смях. Синът ми трети ден е с едно гърло, а така започва сегашния Ковид... Първия тест отрицателен, утре ще прави нов, а аз не  се побирам в кожата си от яд, дано не се наложи пак да стоим в карантина, че след дни излизам в отпуск...

# 332
Като се върне ще е изморен от работа и жабата само шЪ копнее:joy:
Ся като му липсва шЪ счупат кревата Joy Откога не е летял за любимия Лос Анджелис да живне с Лорка .
Само да внимава и пазят оная поиска ли ще го излъже. Не им трябва да са в кюпа, като всички.
Бързаше и не я питаха обичайния въпрос или им омръзна, като знаят отговора.

В Шивача си чакам страстните сцени / сцена. Най добрият любовник на света. Stuck Out Tongue Winking Eye и моя рана Broken Heart
Липсва ми интрига , клюки, ревност.   
Сега писаха за такава между Алпи и Айча заради НФ. Joy

Бел , летният ковид го прекарахме вкъщи.
Не сме правили тестове. Може и да бил друг вирус. Удря най вече в гърлото. Нямахме температура.
Мен ме удря в стомаха гадно. И без това ми е проблемен.
Стискам палци да се размине при вас.

от преди дни с Карджъ режисьора и част от каста на Шивача на бар. Рибаря сигурно е фотограф на фотото или се е прибрал вкъщи.

Последна редакция: пт, 12 авг 2022, 07:10 от femmi2

# 333
Тези са нови май, от рождения ден на дъщеричката на Исмаил Филиз и Нурана Багиева.

Редактирам: от миналата година били.
Разсеяна съм аз. Joy Бях забравила, че станаха родители и в първия момент малко се учудих. Момиченцето им носи красивото име Алиса.

Бел, за Алено сърце ще повторя думите на Профи от предишната страница- хич не се чуди. Видеото умишлено го сложих, правя му реклама на сериала пък току-виж и още някой сме зарибили Stuck Out Tongue Winking Eye Вярно, че на всеки различни неща му въздействат, но при мен особено след описанието на главния герой, цитирам по памет "имат химия с партньорката, но той и сам си е химия" любопитството надделя и реших, че наистина трябва да се уверя с очите си Joy Пък и предвид времетраенето на епизодите и това, че не са много на брой съвсем не се поколебах да изпробвам. В нета със субтитри го изгледах, но бих потърсила да го чуя и с бг аудио. Пак от любопитство. Иначе гласовете им са приятни и не ми беше проблем, че е в оригинал.
Силна е сцената на която си попаднала Бел и  тези думи на момичето преди да скочи разбираемо е, че не са те оставили безразлична дори без да си гледала нищо преди това. Краят за никоя от двойките не беше щастлив...

Ох, всеки със своите си притеснения... Да оздравява бързо сина ти, дано не е Ковид и се разминете без карантина.

Феми, не съм го гледала филма с Хазал и Онур. Погледа му все така ми е плашещ и по-важното, че без превод не ми се занимава.

Последна редакция: пт, 12 авг 2022, 00:18 от Margarita N.

# 334
Марги ,не са нови.
Визията му е същата красива и сега.
Копнеем за нещо ново  да сподели.

А, при теб как са нещата.
Как е малката? Тя вече е пораснала. Heart Eyes
Така е всеки с грижите  като сподели на човек му олеква. Hug
Баджаначке , върви още един корейски по лейдито след Вратата.  
Играят младежи отново. Умеят корейците да играят с очи.

Някой знае ли кой сезон са стигнали по бТВ с Изкушението? Играе ли още нашият капитан там? Аксой ще прави последен шести сезон на Ябълката. Един от малкото сериали, които се задържаха по турския Фокс толкова време.
Желая ми успех на Баръш в новият проект.

Последна редакция: пт, 12 авг 2022, 11:32 от femmi2

# 335
В момента не следя нищо по тв, подхванах Вратата с ентусиазъм, но като съм го гледала и знам какво да очаквам сякаш се поизпари...

Феми, ако трябва да съм честна била съм и по-добре, но да не навлизам в подробности... Форума си е една различна реалност където да се посмееш дори когато ти се плаче.
А малката вече е на 4 и половина Heart Това лято щъка доста често около мен.
Скрит текст:

# 336
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Капитанът още е в епизодите на Ябълката, но не знам кой сезон върви в момента.

Маргарелче, при втория прочит "Алено сърце" е още по-въздействащ.
Скрит текст:
При първото гледане, заради несвикналото ни с азиатски черти око, и с азиатски имена ухо, човек малко се губи в гледаното. Разсейват го несъществени неща. При втория прочит вече знаеш кой кой е, различаваш ги, научила си имената им. Това ти дава възможност да се фокусираш върху историята, да откриеш пропуснати при първото гледане неща, да се насладиш на всичко на екрана. И най-вече емоцията напълно да те разтърси. Изтръпвах и плаках в пъти повече на второто гледане, нищо че уж вече го знам сериала.

Много ми е трудно да определя какъв точно цвят е косата на Хазал в момента.

Белл, да минава, каквото и да е! Толкова е заразен настоящият вариант на ковид, че няма отърване. Поне се преболедува по-леко и по-бързо. Важното е да не се неглижира и да си мисли човек, че ще мине от само себе си. Ами не, не минава така. Иска си лечение. И за всеки е различно, според състоянието и силата на организма.

# 337
Профи, значи е нормално, че съм се почувствала "изгубена". Май не съм само аз така, успокоих се Joy

Странно, наистина съм свикнала с Дуда. И в последния репортаж не ми е плашеща.
Феми, изглежда ти по-възрастна, но както знаем и Чачослав не младее Joy

# 338
Марги , не е задължително да сме на еднакво мнение.
Тя е като караконджул.
 Нашия е безстрашен , оправя се със всякакви. Animal Crocodile
Доволна съм ,че не прекаляват с показност.
Какво ги задържа те си знаят. Характери да напаснат. Има чифтета на които се радвам.
Серкан и Йозге Гюрел които се ожениха.
Сега ще правят второ тържество в Италия.

Чачи в момента е екстра.
Отговаря на годините си.
Има какво да се желае в тяло ,не се е разсъблякъл за радост на фенките да може да го огледаме, както си трябва. Надеждата ми е в Шивача.
Брадата променя фейса на човек по принцип.
Шефчето като се обръсне гладко е като младеж.
Днес е световен ден на младежта.

От НФ и ОГМ не мислят ли да обявят кога ще излъчат Terzi . Един сезон или всичките накуп. Тийзър да пуснат.
Откачихме от тая потайност.
За РД поне този път да се покаже.
Феновете по света им се изпарява желанието за акции. Подаръци ще му пратят. Зарадвах се на унгарската фенка с гоблените с неговият лик. Оценил е подаръка.  
Бг феновете може да измислим нещо.
Дени ,ти какво ще кажеш?
Може да го организираш ако разберем адреса нерде пращат подаръци.

Марги , има инфо от Бирсен за филма на КивБер.
И аз както и техните фенове следим и чакаме с нетърпение партньорството.
Снимките са приключили в Истанбул. Предполагам ще заминат да заснемат сцени в Ню Йорк.
Геройте им им са Серин и Мехмет.
Мехмет му отива ,той игра такъв и в Перла. Heart Eyes
Сценаристката е добра.
Бирсен споделя че ще има шокиращи  сцени. Flushed

Последна редакция: пт, 12 авг 2022, 14:49 от femmi2

# 339
Бг феновете може да измислим нещо.
Дени ,ти какво ще кажеш?
Може да го организираш ако разберем адреса нерде пращат подаръци.

Интересно ми е колко са феновете на Чаатай в България?! Иначе все можем да измислим някой подарък за РД, обаче е загатка къде да му го изпратим....най-лесно е на адреса на агенцията. Бай Гинчо ще му го предаде Grinning
Нямам нищо против една национална акция "Подарък за патрона" Stuck Out Tongue Winking Eye

# 340
Дени ,и аз мисля на Гинчовата агенция. Ти ще надпишеш картичка с поздрав на английски да знае от нерде е подаръка. Heart

Преди съществуваше бг фен клуб на Чаатай и организираха срещи.
Сега не знам колко е активен. Това беше у фейса.
Дени , може и в Туитър да организираш нещо.
И ще разберем колко са му бг фенките.
Може световна акция да му изпратим подаръци. Така правят много фенове на актьори.
Който умее да рисува изпраща и рисунки.
Ча има подаръци портрети. Показвал ги е.
Помня на сета на Протектор аржентинка го посети и му подари портрет и още неща.
Снимаха се , раздаде автографи.  Аржентинката се трогна като  Чачи и подари неговата запалка. Сигурно я пази като очите си .  
Този портрет съм го виждала в дома му.  
Изненадващо му гостуваха Илиас и Хазал. 
Ча си хапваше пържола в кухнята. Това видео рядко го виждам за да го намеря.
Хазалка наистина си му гостуваше. Мисля, че се чу гласът й  или фото имаше.

Последна редакция: пт, 12 авг 2022, 15:58 от femmi2

# 341
  • Варненска клюкарка
На мен няма да ми е комфортно да следя  корейски сериал със субтитри или поне като за първо гледане на корейски сериал не ми се гледа със субс. Докато чета, навярно  ще изпусна лица и кой как се казва🙃 Затова, ако го срещнете някъде качен с дублажа, моля да дадете линк. Марги, сцената, която гледах беше много силна, но подозирам че беше към края на сериала, затова и не продължих. Изненада ме, тонът на девойката който беше почти рязък и заповеден, "обърни се!" а какво направи, уби ме направо😱 В турските това щяха да го влачат 3 серии по 3 часа и накрая нямаше да се хвърли, а ГГ щяха да се удавят в реки от сълзи и сополи и така още 3 серии те и цялата рода.  Турските вече са ми толкова предвидими, просто ме отегчават много бързо и не знам дали някога ще догледам някой.

Мисля че в момента върви четвърти сезон на Изкушението. От втори сезон нататък все казват че следващия ще е последен и така още 4 пъти...

Тези дни забравих да напомня че малката Алиса има РД на 11.08. и може Ча да намине при комшулара 🤪 Поне Дуда се е отчела и на снимка, половинът тази година е на  сянка, но сигурно и той е там😜
Ама тези падруги са много загубени. Имат агент край Ча и не вадят душата на Нурана за снимки.

Последна редакция: пт, 12 авг 2022, 15:10 от Беллора

# 342
Видях я възлюбенатЪ.
Плитките й са по добри от на репортажа.
Ако не е ашкъма ще види аркадашлар през крив макарон.
Гьонгюрови празнуват годишнина. Те също са от Чачовото обкръжение.
Отдавна не сме ги виждали заедно.

Възможно е да е бил на сета аркадаша и да не е присъствал на РД на Алиса.
Илка е една от стилистките  на сериала В Края на нощта с Несла и Кадир. Той е един от продуцентите на сериала освен главен.

Бел , сещаш ли се за видеото за което коментирах ? Нали имаше такова гостуване на Илиас и Хазал.
Мисълта ми е че не греша за него. Хазал беше по домашни дрехи.
Ех , колко ли архив пазят за себе си Heart Eyes

# 343
Предполагам, че е нова и говорите за нея 😜

Да, това което си видяла Бел е към края. Честно казано откакто го изгледах със субтитри го издирвам и с дублаж. Засега без успех, но ако попадна на нещо ще споделя и тук. Разчитам и на Профи.🙃
Самата истина - турските са ни толкова предвидими вече и трудно нещо може да ми привлече вниманието и на мен.
Докато този корейския хем е динамичен и образите са ярки, хем не е претупано и има неочаквани обрати.

Последна редакция: пт, 12 авг 2022, 17:16 от Margarita N.

# 344
  • Варненска клюкарка
Имаше. На видеото Хазал не се виждаше, чуваше се гласът и зад кадър. В сторито Иляс пусна някакви снимки от които сдобихме представа за вида им. От началото на януари 2019-та е видеото 2-3-ти мисля. Помня, защото след няколко дни беше годежът и на 5.01. Или къна, нещо такова. А картината от аржентинката всъшност беше гоблен. Мисля че напразно ще се хабите с подаръците, възможно е и доста разочаровани да останете. Помня преди 5-6 години какъв подарък му направиха латините. Закупиха и засяха 200 дръвчета от не знам си какъв специален вид, това си е една малка гора  в Чачова чест, като въвлякоха в това турския му фен клуб, които реално свършиха физическата работа и реакцията на всичко това беше че нямаше реакция. За мен ако съм се старала с такава любов и всеотдайност за неговата персона, такъв игнор би бил обиден. Но това съм аз....
В руските групи ако знаеш как се търси по дати, видеото трябва да го има, че и при нас също.

Общи условия

Активация на акаунт