ОС/AFK ЧААТАЙ УЛУСОЙ, ХАЗАЛ КАЯ - Проекти и Колеги - тема 516

• 27 211
  • 738
  •   1
Отговори
# 375

Нова е снимката с Аталайчо. Били са на парти на приятели.
По тоя случай Дуда се направи на интИресна и качи в ИГ новият си карамазъ лак.
Ръката й толкова груба и кожата. По добре да не я слагам. Феновете са прави не сме длъжни да я харесваме ,търпим и гледаме как се лакирала. Да си живеят в идилия.
Колкото и жестоки да сме любимците без феновете са за Никъде. Ние ги поддържаме.  

Усмихнала се  самодоволно  и подмазала с надпис най добрият брат.
Като не може с ашкъма качила с брата.
Аталай е с прическата на Брадъра, като Сарп няма харизмата и хубостта до припадък на Чаатай. Двамата са талантливи и ги влече киното.
Аталай що не сподели братска снимка.
Алергия получих от шаманката. Не щЪ да ме занимава със себе си!
Дидко,  няма да ти е кеф след като Ози страда след раздялата. 
Не сме толкова зли след като любимците страдат.
Не знам дали ще доживея това с Чачи.
Не се подава на изкушения ,скука. Дори и сам на излиза. От както се загаджи стана още по потаен. Да не говоря и стилът си промени.
Дуда не ми харесва как се облича в реала.    
Той не е толкова влюбен.
Ще познае когато е такъв. Тяхното е друго нещо. Рибаря не показва емоции. Ние с Ози сме емоционални.  
Да си намери проект за да не мисли.Те са горещо чифте и са ми харесвали техни снимки.

Последна редакция: пн, 15 авг 2022, 18:17 от femmi2

# 376
  • Варненска клюкарка
Боже, хора, "Алено сърце" е великолепен. Никога не съм си представяла че ще загледам корейски сериал, че и направо ще пропадна в тая  история😂 Изгледах само 4 серии днес, в отпуск съм, но нямам време от задачи. В главата ми е такава каша кой кой е, коронован принц, крал и какво не могат да разделят... Главния за мен е Вълкът или черния принц (това второто не знам от къде ми дойде). А още преди да чуя за вълка, от видеата които гледах в ЮТ, първото което си казвах като видя главния, беше че има вълчи очи и че гледя като хищник. Вярно е много химичен, направо е самата химия❤ Другия, който веднага различавам е малкия принц, може би защото е съвсем млад. Вече имам и любими сцени. Не знам колко пъти въртях оная от началото на втора серия, където вълкът забира девойката от пътя и я мята на коня пред себе си❤ Изгледах и как е направена сцената, не знам колко са дублите, но на единия се вижда как актрисата отхвърча бая настрани, но успя да обхване раменете на главния, но той пък не успя да я задържи и метне на коня, поразминаха се😝 Пък в продължението едва не утрепа бъдещата си любима като я бутна от коня, а тя падна като пълен чувал😳Ох и все им беше смешно на актьорите зад кадър - снимат бой - хилят се😂 снимат романтиката и преди и след целувки още по смешно им беше, на моменти направо се превиваха😂🤣 А девойката какъв бой дръпна на малкия принц, смях се от сърце😂 И куп въпроси ще имам, но малко още да понатрупам серии и да ми се избистрят някои неща...
Сега на компа виждам че възрастта на главните е различна от първоначалните ми впечатления, но пак не мога да им дам 29/40. Те сега ли са  на толкова, или към момента на снимките? Коя година е сниман сериала? Проф, Марги, надявам се да не ви досаждам с тези въпроси!
Ах да, и музиката е много хубава. Харесват ми декора, коприната и, избръснатите мъже, абе супер е всичко😘
И още не е имало за реване, но във видеата нататък е .... много ще се реве...😳

Последна редакция: пн, 15 авг 2022, 21:36 от Беллора

# 377
Бел, хич не досаждаш. Днес мислех да се пошегувам даже да не би да потъна в историята, че не ти остава възможност да се разпишеш. Но се спрях навреме, де 😂
Сериалът е от 2016 - та. А главните герои в момента са на 29 и 40. Не съм разглеждала все още нищо свързано с тях и не ги знам сега как изглеждат. Подсети ме и че не съм гледала нито едно видео зад кадър. Ех, има още какво да видя. 🙃
Това, което не могат да разделят е трона, а борбата за него е безмилостна.
Още си в началото, нормално е да се чувстваш объркана. И при мен беше същото, но въпреки бъркотията в главата ми нямах търпение да продължа hahaha
Не само при главните, интересни са и останалите сюжетни линии и няма незавършени такива. Неслучайно го хвалим толкова 😍

Последна редакция: пн, 15 авг 2022, 23:17 от Margarita N.

# 378
  • Варненска клюкарка
Току що изгледах шеста серия. Новите ми любими моменти са с ГГ на коня и преследването въобще. Вълкът е заинтригуван от нея - изглежда че започна да го пробожда сърцето като я види или чуе нещо за нея, но още не е разбрал Ко става тука hahaha  Този път не я бутна от коня на земята като на първата им среща, когато едва не я уби, а много внимателно я свали, а и тя му се доверява доста повече и вече не се страхува от него❤ Пък аз сега разбирам че досега главната блее по един от братята, но неусетно ще хлътне по Вълка -четвъртия принц.Това нямаше как да го разбера от фенските видеа, които са акцентирани най-вече върху ГГ. От линковете на Профа не ми се отвори пета серия и я гледах с руска озвучка, ама най-некадърната която съм срещала. Не бяха намалили оригиналния звук и едва долавях по някоя руска дума сред корейското бърборене, направо се измъчих и доста изпуснах от диалозите... В  яда си даже активирах ВОЙО, но сериала го няма там.
Запомних имената на ГГ и още няколко други, но от другите не винаги свързвам името с правилния човек. Към момента  избягвам да споменавам имената, некомфортно ми е още.

Марги благодаря за информацията, значи  са били на 23/34 това е по-близо до моите предположения.

А онзи ден тъкмо казах на Рори че едва ли вече някога ще ме впечатли някой друг сериал, че турските са ми отегчителни, а по кааво хлътнах... Ама наистина хлътнах 😂

# 379
От линковете на Профа не ми се отвори пета серия и я гледах с руска озвучка, ама най-некадърната която съм срещала. Не бяха намалили оригиналния звук и едва долавях по някоя руска дума сред корейското бърборене, направо се измъчих и доста изпуснах от диалозите... В  яда си даже активирах ВОЙО, но сериала го няма там.
Запомних имената на ГГ и още няколко други, но от другите не винаги свързвам името с правилния човек. Към момента  избягвам да споменавам имената, некомфортно ми е още.
https://www.vbox7.com/play:e9aacb880d?p=playlist&id=2221652    целият сериал , но е със субтитри, не с озвучка

Flushed   от години не бях се скътавала от работа защото до 4,57 сутринта съм доглеждала сериал

# 380
Кристина, съфорумка ми изпрати същия линк и на мен и съм доволна. Не че ще доловя неточности в превода ако има такива, но тъй като нищо не звучи нелогично го приемам за верен пък и субтитрите са съвсем прилично наредени. 🙃

Бел, ааа друго си е да загледаш епизодите отначало. От откъсите можеш да добиеш бегла представа и толкова. Онова с любимата ми песен от сериала го пуснах умишлено, за да привлече по възможност и някоя от вас. Профи ме зариби и няма как да ѝ върна жеста, но поне да предам нататък 🤣
В имената на принцовете все още съм несигурна и аз. Не ги използвам хем за да не те обърквам, хем за да не се изложа😂
Гледам, че и ти по номера - да, Вълкът е четвъртия принц (Уанг Со), а главната героиня Хе Су е привлечена първоначално от осмия Уанг Ук.
Жените са с по -лесни за запомняне имена, но пък там ми е по-трудно да навържа кой принц на коя от кралиците е син...

# 381
Крис и ти ли залепна с корейското ? Не искам и аз да го почвам.
Преди казвах абсурд да гледам турско , не понасях и реч ( сега посвикнах заради сериалите. Зависи от гласа и тембъра.)
Живота си направи шега с мен и така до днес.
Индийско наистина не мойш ме накара. Освен филм.

От Калинос фирмата, която разпространява за чужбина проектите  на Чаатай е писала на страницата си да очакваме голяма изненада свързана с него в Испания.
Не вярвам да е отишъл на посещение ,по скоро видео обръщение за испанските фенове.
Вероятно ще излъчват Йешилчам.
Така ми липсва гласът му и всичко в него.
Обичам го това човече.Heart
Днес е световен ден на думата Обичам те.
Ми Амор.

Последна редакция: вт, 16 авг 2022, 15:32 от femmi2

# 382
Баджаначке, това не мога да си го представя. Влизаш в темата, за да коментираш корейски сериал и забравяш за момент изцяло за Ча и Дуда 🤣

# 383
Баджаначке , внимавай какво си пожелаваш Joy
Почвам от раз чифтето и  Дуда и не ми пука  колко съм лоша.  Феновете не сме длъжни да търпим и харесваме избора му. Като се налага търпим я.
Колко още ще продължи Господ знае. 
В очите ко имах възможност ще му кажа някой неща на патрона. Ще го питам на прав път ли съм .  И да замълчи ще разбера по лицето.
Алергия получих от съкровищетУ  , като се показва. 

Ново с готиното мамче. Фико и приятели

тук е с Илка в автомобила

Творчество

Хайде поне с Онур да ги повтарот пак .  Жестоко си химичат  и се влюбих в тях. Който може си го може! Сега снима нов филм с различен жанр . Махнал е мустакЯ и е много по добре така синеочко.Blue Heart

Сертаб Бал Green Heart

Сонер Blue Heart

зад кадър Heart Eyes

от сета на новия филм

Не се страхувай , когато мечтите се сбъдват ! Heart

с водопада  моя дружка ми го подари и направи за мен Heart Eyes

една от любимите ми снимки от където започна всичко .
Такава красота отключва мръсното ти подсъзнание. Sleeping

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си Oбичан. Не да знаеш, а да чувстваш.Heart

Последна редакция: вт, 16 авг 2022, 19:03 от femmi2

# 384
Току що изгледах шеста серия. Новите ми любими моменти са с ГГ на коня и преследването въобще. Вълкът е заинтригуван от нея - изглежда че започна да го пробожда сърцето като я види или чуе нещо за нея, но още не е разбрал Ко става тука hahaha  Този път не я бутна от коня на земята като на първата им среща, когато едва не я уби, а много внимателно я свали, а и тя му се доверява доста повече и вече не се страхува от него❤ Пък аз сега разбирам че досега главната блее по един от братята, но неусетно ще хлътне по Вълка -четвъртия принц.Това нямаше как да го разбера от фенските видеа, които са акцентирани най-вече върху ГГ. От линковете на Профа не ми се отвори пета серия и я гледах с руска озвучка, ама най-некадърната която съм срещала. Не бяха намалили оригиналния звук и едва долавях по някоя руска дума сред корейското бърборене, направо се измъчих и доста изпуснах от диалозите... В  яда си даже активирах ВОЙО, но сериала го няма там.

Марги благодаря за информацията, значи  са били на 23/34 това е по-близо до моите предположения.

А онзи ден тъкмо казах на Рори че едва ли вече някога ще ме впечатли някой друг сериал, че турските са ми отегчителни, а по кааво хлътнах... Ама наистина хлътнах 😂
И аз хлътнах, точно както по Фемирите. Снощи не можах да спя и гледах. Но не знам дали не можах да спя и гледах или заради сериала не можах да спя. И понеже в къщи не знаем кой болен, кой здрав вчера и днес наблягаме на самост. занимания в отделни стаи и.... току-що изгледах финала. Плаче си за втори сезон. С това пътуване във времето 1000г назад имат възможност да направят много успешни сезони и недоумявам защо са спрели. Финала си намеква за продължение. Профче, сигурно ли е че няма. Тези двамата химици всъщност много ми напомнят и Фемирите, и индийските химици. Явно все пак има някакъв модел по който се случва голямата любов - за 7 живота напред. Оз нямах никакъв проблем с разпознаването, само със запомняне на имената на принцовете. Не знам дали дублиращите актьори внасят допълнителен колорит в образите на героите, но със субките открих, че езика не е дразнещ и е някак приятен, изразителен и мелодичен.

# 385
На същото мнение съм. Езика е приятен и с удоволствие гледам със субтитри. Ако все пак го открия и с бг аудио ще послушам от любопитство.

Рядко ме впечатляват екранни двойки, още по-рядко виждам химия там където други казват, че има, но години след ФЕмир ето, че ми се случи пак. Даже в последно време няма да ви лъжа хлътвам често. Joy Главните герои във Вратата, после друг турски сериал - Присъда, но така и не помръднах от средата на сезона, сега пък тези в корейския Flushed

Като си набележа нещо честичко започвам да го споменавам, та чак злоупотребявам и заобикалям основната тема. Обичам си го хаоса, вас също затова знам, че ще ме извините hahaha

# 386
  • Варненска клюкарка
Марги то по  основната тема отдавна няма нищо интересно. И да излязат 5 реда, аз ги минавам по диагонала.

На мен след АФК за пръв път ми се случва да ме впечатли нещо със същата сила и ефект от химия. Но и историята на Аленото сърце си я бива! Дошло ми е до гуша от изсмукани истории и виещи ориенталски мелодии. Май повече никога няма да изгледам турски сериал от-до, отегчават ме, вече много се повтарят.

Рори, според мен по-добре че няма продължение, помниш ли онзи кон олицетворяващ сезоните на турските сериали?Мдаа... А и все щеше да е гаден фенала - примерно главната да народи 5 сина на вълка и те след 20 години да се изколят, като преди това уморят и баща си. И като съм на тема Сърцето, да питам нещо, чието някак ми се губи. Йон Хуа, нали е сестра на принцовете, що иска да се жени за тях? Още във втора серия като пожела да превърже раната на вълка, имаше флирт в поведението и и той прекрати медицинската и загриженост към него🙃
Стигнах до 12-та серия и не мога да се спра❤ Но навярно утре ще прескоча, че ме чака тичане по задачи.

# 387
Амбициозна е Йон Хуа, непременно искаше да стане кралица. Пък и след като кръвосмешение в кралското семейство е позволено се възползваше от всяка възможност. Но Вълкът го харесваше и преди това или просто интуицията ѝ, че  някой ден той ще бъде крал не я подведе...
Добре си е така с малко на брой и кратки епизоди. Тъкмо не са разводнили историята.

Да не казвам никога, но скоро по турско не очаквам да залитна и аз. Последното в което бях последователна при гледането го завърших с половин година закъснение. А Присъдата не знам и дали ще мога въобще. Много дълги епизоди, а аз бързо се отегчавам ако гледам на части както и всъщност правех ..

Последна редакция: вт, 16 авг 2022, 23:09 от Margarita N.

# 388
Здравейте Nature Sunny

Изненадата за Испания е излъчването на Йешилчам по Чилийска цифрова платформа.
Ще се насладят на качествен проект и невероятната игра на любимеца си,  като балъци се размечтахме за видео връзка  за испанските фенове. Трънки ! Господин продуцента е непукист и се наслаждава на хобито си и това е. Не се сеща за социалност . Феновете са изнервени от мълчанието за Шивача. Гинчо е и оная Есра , която незнайно що я държи още имат вина.
Не поддържат профилите му. За комуникация с фенове да не говоря.

Преведено видео за #ÇağatayUlusoy от ерата на #EmirSarrafoğlu, отговарящо на въпроси за поддържане на форма, любима храна, филмов жанр, фобии и други, както и #AdınıFerihaKoydum ~~

Видеото е от интернационалната фен  група на Чаатай в Туитър.Не си го спомням репортажа.  Горе долу разбрах друго си е качествен превод.
Ако Дени има свободно време  ще сме благодарни да преведе от английски. 

Прелест ! Не спирай да мечтаеш и вярваш  ХазЧаг Hearts тази фотосесия на Хазал ме кефи и фотографа го бива.

нежна морска русалка . Яка фотосесия . Yellow Heart

Марги , ние хлътваме , но се връщаме отново тук .  Изчерпаха се истории и актьори  и затиба на зрителя му е скучно .  Нашите любимци са номбър уан и правят качествено кино и винаги различни.

Последна редакция: ср, 17 авг 2022, 15:32 от femmi2

# 389
  • Варненска клюкарка
Фемо, боя се че зрителите в Испания  ще останат доста разочаровани, защото Йешилчама е много далеч от това, което биха искяли да гледат с Ча... То и в родината му мина вяло, та в Испания едва ли ще схванат сюжета...

Момичета онова което се случи в края на 16-та серия на Сърцето, баш романтиката ли беше, направиха ли го? Говоря за момента когато Вълка награби девойката да я целува, свещ изгасна, тръгна нежна музика, а в продължението нататък показаха щастлив и усмихнат Вълк, галещ нежно лицето на спящата си любима... А на сутринта любимата го хранеше с бъбреци (май)Таа това ли е мигът? Много са добри диалозите. Тук към описания момент диалогът им потвърди старата максима, че мъжът трябва да чува че му имат доверие, а жената трябва да чува че я обичат и могат да бъдат заедно завинаги.
Динамиката още повече се засили. Имаше много силни сцени, братя се биеха един с друг на живот и смърт... На девойката най-после и се изясни кого обича❤Поплаках си за малкия принц, такова дете беше ❤ Но сцената я видях още докято прехвърлях фенските видеа и се чудех защо Вълкът посече малкия си брат... очаквах я... Нататък видях във видеата май че девойката роди дете на Вълка, но след раждането не можа да се възстанови. Очаквам момента с ужас.
Сноще изгледах и сцената в която я пазеше от дъжда с плаща си, а в реала зад кадър се шегуваше с колежката си, омотавайки я цялата в наметалото, а после кръжеше наоколо правейки се на Батман😂 Много им е забавно на сета, от това, което бяха показали❤ Само на едната от показаните целувки или докато се навежда към нея, не се превиваха от смях, но и не се задържа много камерата след това, така че може и там да е имало.

Последна редакция: ср, 17 авг 2022, 16:12 от Беллора

Общи условия

Активация на акаунт