ОС/AFK ЧААТАЙ УЛУСОЙ, ХАЗАЛ КАЯ - Проекти и Колеги - тема 516

• 27 201
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
Ще следим отзиви от латините за проекта.  
Наясно са от преди, че това е ретро проект.
В родината е сред най гледаните по блу тв и това не е измислица.
Първи сезон е скучен , втори е по добре от към развитие. Чачи в комични моменти е такава скица.

Бел , увлекателно разказваш за корейското. И там ли ги цензурират в сцените ?

Последна редакция: ср, 17 авг 2022, 18:15 от femmi2

# 391
Белл, действително му ражда дъщеря, но той разбира за нея след години, а тя умира месеци след раждането, но не бременността е причина за смъртта й, а само я ускорява.
Лично аз обаче изобщо не харесвам 8ия принц. Още от първите кадри с него ми е някак неприятен като излъчване и присъствие на екрана.

Феми, историята е много завладяваща, артистите са много добри, има химия и усещане за време. При Фемирите сякаш виждам лицето на любовта, а тук имам усещането, че виждам времето.

# 392
Рори , как хубаво го каза.
Лицето на любовта при нашите фемири.

Как се казва унито от първите серии на ОС ?
Истанбул университет нали ? Щото после снимат в друг.
Другата седмица пътуваме изглежда хотела ще е близо до унито. Затова питам ще идем да разгледаме и ще направя снимки.
Ох, емоция ще е .

Творчество от феновете Heart Eyes

Страстта на Семих бей - Гизел

JoyHands Clap

Още от Верона . Толкова са изящни . Костюма на Серкан му стои като излят , Йозге е като кукличка . Роклята е топ . Heart Eyes
Като два лебеда!🤍🥂

Оя Доан е била гост на тържеството.

Последна редакция: ср, 17 авг 2022, 20:11 от femmi2

# 393
  • Варненска клюкарка
Първия университет е Билги - там бяха  до осма серия, втория е Бейкент, там са до последно.
Резултатите може да са най-добрите на Блу тв, но в контекста на обща гледаемост на всички проекти са повече от скромни, направо никакви. Този път не се впечятлиха в мрежите дори от  романтиката, преди не се беше случвало, какво да говорим повече...

Рори, кой беше осмия, още не съм ги запомнила - първата 
 и любов ли ? (аз така го наричам "принц първа любов"😜)
Липсва ми перчема на Вълка, така повече му личи възрастта и му стърчат ушите, но пак го харесвам много❤
Видях го момиченцето, направи нещо също като майка си в първите серии  (когато девойката се шматкаше нешо и  заби нос право в гърдите на Вълка) и принца май почти усети дежа-вю с малката❤
Музиката все повече ми харесва😘

# 394
Билги , значи. Ще проуча и ако сме близо ще посетим. Любимеца не мойш го издири освен по палатки и сет. Той свърши снимките. Ще си хапна и турски сладкиши. Yum
Наскоро гледах туристи посетили квартала от ОС и парка снимаха.

# 395
Не е лъжа. Фемирите са олицетворение на любовта затова и оставиха траен отпечатък при нас. 😘

Осмия принц (Уанг Ук) допреди да го изкуши трона беше с нежна, поетична душа и разбирам защо първоначално той впечатли Хе Су. Добре си играе ролята, но ми е един такъв заспал, не го харесвам още от самото начало 😂
Малкият принц беше едно голямо дете, обичаше жена си макар и да отричаше пред себе си и жалко, че щастието им беше за кратко.
Бел, романтиката в 16 епизод мисля, че е моментът в който си засвидетелстват уважение за пръв път 😁

Мисълта ми пак е накъсана, но се сещам да напиша по нещо за всеки от последните постове и така се получава 😆

# 396
Изглежда всички заинтригувани вече изгледахме Аленото сърце и може би е коректно да си има отделна тема за него, защото май всички имаме нужда да споделим емоциите си свързани с него.

# 397
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Моята ще е още по-разпокъсана, защото бях два дена с комп на ремонт, а вие нарочно точно сега се сетихте да обърнете внимание на корейското ми сериалче. Изписали сте света, и докато стигна дотук вече забравих какво сте писали преди три дни.

Скрит текст:
Ето линк за вървящ 5-ти епизод - https://www.vbox7.com/play:412d66b570
Впрочем на всички, на които пратих линкове за сериала на лични, съм пратила и препълнения списък, от който аз го гледах. Там всичко върви, но не е подредено по номера. Ако съм пропуснала някого, моля за прошка.

Припомням, писах преди дни, че сериалът става още по-завладяващ от 13-ти епизод нататък до края.
Да, точно в 16-ти епизод, сцената описана от Белл, беше първото консумиране.

Не искам нищо да издавам, а вие и без това превземате епизодите на един дъх, както си заслужават впрочем. Аз буквално го изсмуках Laughing за 3-4 денонощия.

За певеца Бекхьон, играещ 10-тия принц, това е първа телевизионна роля. Преди това има една роля в мюзикъл в музикален театър. Талантлив сладур е. Аз съм впечатлена от изпълнението му в сериала.

Феми, приятно изкарване в Истанбул! И да успееш да видиш всичко, което искаш!

И накрая да кажа, че съм ви много, много сърдита Stuck Out Tongue Winking Eye, защото аз се изтрепах да ви го рекламирам, а вие му обърнахте внимание, чак когато Маргарелчето се обади да ми благодари.
Музиката още дълго ще пъпли по кожата ви. Певицата, изпълняваща песните е Лии Хи. Страхотен глас има и прави качествена музика за естети. Слагам ви един неин мини-концерт.

Докато пиша, Рори е публикувала. Рори, сериалът е прекрасен, но такава тема не би стигнала до 50-та страница, освен ако някой не я сложи на изкуствено дишане. Сериалът е излъчен у нас преди години, не е станал популярен. Сега го повториха, и ако за не бях пуснала мухата тук, съвсем нямаше да има кой да го дъвче. Скоро ще се изчерпим и престанем и ние. Все пак не следим живота и кариерата на актьорския състав.
А нашите любимци в момента са в, бих го нарекла, Тих период. Нищо от проектите им не върви в реално време по някоя телевизия, че да тръпнем нон-стоп. Позволявам си да кажа, че сериалите по платформи, донякъде убиват писането в темите тук. Peace

# 398
Рори , Съмнява ме някой да прояви желание за тема на Алено сърце.
Профи е обяснила защо. 

Проф , Мерси за пожеланието  Hug
Има нещо такова за платформите и размислите.
Гинчо потвърди че Чаатай ще снима за роден екран. Така че тръпнем и ще си припомним емоцията.
Уверена съм че всичко ще е изпипано и няма да се разтяга излишно.
Хазал започвам да се разколебавам за хамилето. Тя не би мълчала ко не е вярно и си махна русото.

Последна редакция: ср, 17 авг 2022, 20:52 от femmi2

# 399
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Какво общо има русото с това дали е бременна или не? Извинявам се, ако ми е тъп въпросът, но отдавна съм надхвърлила възрастта, вълнуваща се от забременяване, та може и да не съм в час.

# 400
Защото самата Хазал отговори на въпрос за русото, че ще го махне, когато е позволено.
Тоест сега не снима Палас ,вероятно заради неочакваната новина.
Ако има продължение ще е след това. Така разсъждаваме  може и да не е това причината.
Чувала съм че е вредно да се боядисваш в това състояние дали е суеверие.

# 401
Забравих, Феми. И аз ти пожелавам да си прекараш страхотно! Откога си я беше набелязала точно тази дестинация. Живот и здраве да е, ще осъществиш желанието си. Kissing Heart

Профче, така се прави! Satisfied Не е достатъчно само да кажеш, трябва и да покажеш. Я виж как залепнаха и други Party
Мен развълнува ли ме нещо търся си някой с когото да споделя емоцията. По този начин открих преди години темата за Огледален свят, после налазих и посветената на Керем Бюрсин Stuck Out Tongue Winking Eye
Рори, дори да си спретнем отделна тема за Алено сърце подозирам пак ще си бъдем само ние пък и след като обсъдим сериала ще остане незавършена, не следим новостите около актьорите и няма да има с какво да я запълваме.

# 402
И накрая да кажа, че съм ви много, много сърдита Stuck Out Tongue Winking Eye, защото аз се изтрепах да ви го рекламирам, а вие му обърнахте внимание, чак когато Маргарелчето се обади да ми благодари.
LaughingLaughingLaughing
За извинение може ли нещо като 21 епизод / ако не сте попадали на това/
Скрит текст:

# 403
  • Варненска клюкарка
Аз и да има такава, в друга тема не бих писала! През годините тук  какво ли не сме коментирали.
Проф, чудех се вече къде си! Нищо, моля те коментирай сега, аз още дълго ще съм под впечатление от сериала.Тези дни ще съм на повторение. Извинявай, ама това видео не е най добрата реклама на певицата🙃 А музиката в сериала наистина е вълшебна❤
Преди малко гледах18-та серия и ей го на и кръвосмешението, кажете ми че сега няма да си направят и дете😱 Уф тая Йонка е отвратителна!  Пък аз се чудех привижда ли ме се вниманието и към брат и ...гадост 😳 Направо нямам сили да изгледам последните 2 серии, оставих ги за утре. Вълкът май няма да изпълни обещанията които даде на любимото момиче - на път е да изтрепе братята си, страх ме е да чуя отговора дали ще го направи.. Девойката вече е отвратена и страховете и се връщат, май по тоя повод ще си останат с едната консумация или не? Очаквах лекарят да и каже че е бременна, нали източните медици хващали бременността по пулса още от третата седмица, а тука други изненади от пулса... 😳 Реших да се разведря малко с втори серия - двете паметни първи срещи на ГГ. Първата когато той я метна на коня си, на фона на песен изпълнявана от него самия❤ Ох и втората среща е супер, когато я хвана да налага малкия му брат😂🤣 Направо ревнах от смях как напердаши малкия принц, а накрая и каква глава му прасна ох😂
Проф, аз вчера на какво ли не попаднах докато търсех пета серия при падругите - главната наистина е великолепна певица, на какъв концерт цъкнах, в най добрите традиции на кей попа...❤

Фемо, супер да си изкараш в Истанбул!

Последна редакция: ср, 17 авг 2022, 23:14 от Беллора

# 404
Бел, правилно предполагаш - ще му роди син. Flushed  Йонка Joy Смея се и не мога да се сетя името Йон Хуа ли беше... Някак бързо ми се изпаряват и се чувствам несигурна да ги назовавам поименно.
Вълкът точно за да не се избият братята му взаимно стана крал, с изключение на малкия принц мисля не отне живота на никой от останалите...

Кристина, това фенско видео с различни превъплъщения на актьорите трябва да е Thinking Не съм попадала на него.

Общи условия

Активация на акаунт