ОС/AFK ЧААТАЙ УЛУСОЙ, ХАЗАЛ КАЯ - Проекти и Колеги - тема 516

• 27 146
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Баджаначке, само кажи, че искаш и следващия път ще го уредим.

Шахмеран е сериала със Буракджъм и СС. Онзи за жената змей или нещо такова. Сега снимат втори сезон.

Чакаме и Ози на екран с нещо завладяващо. Heart Eyes
Така ще се отърси и от раздялата.  Пеликана живее отделно сама. Това е живота.
Ще срещнат други хора още са млади.
Дидето го чака Ози с нетърпение . Сега се гледат с Молинка вкъщи и бяха на разходка.

Марги , НФ пуска Официално Денят на влюбените с Киво. Това е филм. Информативно споделям ко искаш да го изгледаш.

Последна редакция: вт, 23 авг 2022, 13:37 от femmi2

# 541
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Не мога в момента да се търся да се самоцитирам, затова обяснявам наново.
Бях дала първоначално леко грешна информация, после се коригирах, но Белл явно не ми е видяла корекцията.
Финалната песен For you във сериала, т.е. в оригиналния саундрак се изпълнява от 10-ия с още двама от бой бандата му EXO, т.е. във формация EXO-CBX(първите букви от имената на тримата - Чен, Бекхьон и Шумин). Бях ви сложила клип. Не я пее един човек. Но главният също я пее. Не във филма. Пее я на всичките си концерти. Явно е получил такива права.
Слагам ви клипче от изпълнението на живо на песента, на наградите на телевизия SBS за 2016-та. Изгледайте го цялото.

Слагам линк и към едно клипче от самите награди.
https://www.youtube.com/watch?v=9nKc_8jgWIw

Белл, при редакция на постове с вградени видеоклипове, първоначално не се виждат в темата. Необходимо е да се презареди страницата и тогава си се виждат нормално.

# 542
  • Варненска клюкарка
Рори, така е, а катализаторът на схемите на осми  беше ревността, която го подлудяваше все повече, защото виждаше интереса на четвърти към девойката и че напредва към сърцето и, а и тя някак несъзнателно все повече се приближаваше към четвърти. Още на  ритуала за дъжд видя гордата усмивка на девойката и възхищението с което гледаше Вълка, погледна и към него и направо умря прав🙄 А после и като ги видя на коня и новината, че краля я е дал на него. Той не знаеше че тя е там не по своя воля, но едва  потискаше беса си. Зад тях просъска нещо че за последен път оставя момичето. Някак много заплашително ми прозвуча.

Марги, то тука девойката идеално потъва в прегръдката на този.  

Проф, сещам се сега за казаното че я пее 10. Явно на него му куца произношението на английски.

Видеата бяха повече, сега просто не са всичките. Към всяко съм слагала обяснение, а сега обяснението че има показан момент в тези видеа, който липсва в сериала също го няма.  Възмажно е и аз да съм изтрила погрешка Става въпрос, че в едно от видеата показват че хапват и двамата, когато девойката му занесе закуската в една тежка кошница на някакви баири, където той си седеше и гледаше в далечината.  В серията сцената приключва до момента в който принца и зададе въпрос за интереса и към мъжката баня, а тя го пресече и започна да вади от кошницата с думите  че пилето било много вкусно. Предполагам че са снимали сцена в която четвърти и е предложил да му прави компяния на закуска. Във всеки случай и двамата дъвчеха, а принца държеше храна в ръка🙃 Ще я потърся пак.

# 543
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Белл, благодаря ти за видеото с целия албум.Flowers Hibiscus

А как ми влязоха под кожата тия песни! Всички са много хубави. И музиката, и текстовете. Няма слаба песен в този саундтрак. Постоянно си тананикам 3-4 от тях, или просто ми звучат в главата, когато няма как да си ги пусна реално със слушалки.

Покрай този сериал изгледах много клипове с корейска музика. Направи ми впечатление, че няма, или поне аз не уцелих, песен без поне един израз на английски. Пеят, пеят на корейски и изведнъж част от текстът е на английски. Обикновено са 2-3 думички. Песните от саундтрака на Алено сърце не правят изключение.
Колкото до английския, стана език на света. Стига хората да се разбират помежду си, произношението не е чак толкова важно. Тук по улиците чувам далеч по-лошо. Ама нали го говорят.

# 544
Пуснато е ново стори с Хазалка , много е красива. Божествено!
Цвета на косата е станал по светъл и така повече ми харесва. Heart Eyes
Ще помоля Марга да потърси и да донесе новото. Дали не снима нова реклама за Ланкоме?

# 545
  • Варненска клюкарка
Много съм загубена. На предната страница съм повторила един от линковете и тръгнах да търся пропуснатото видео за да редактирам и на какво попаднах 😂🤣😂И преди ви бях казвалла за него, репетиция на момент от шеста с бъдещата кралица, когато актьора в ролята на осми не можа да я хване като припада и тя тупна на земята 😂

Видеото започва с друг любопитен момент - същата сцена в която осми трябва да подхване припадащата девойка след като си нарани ръката, но я подхваща четвърти❤ После нещо се закачаше там с нея, целува и ръка ама на шега. Или май се прави че я хапе, тя май нещо се чуди там как ще потече изкуствената кръв... Пък тоя непохватния осми как я остави да падне на земята, а тя за скромните си килограми учудващо тежко се стовари. И нашия принц и той отиде да я вдига заедно с другите. Като гледах това видео сега се чудя дали в началото не са имали намерение Вълка да я подхване там, а не осми както е в серията. Но пък в серията лицето на четвърти е много по говорещо от всякакви действия!

А обещаната закуска има 2-3 секунден откъс в първия линк не предната страница, вижда се как хапват, макар и за съвсем кратко. Сега не ми се търси то, а другото видео от което съм реагирала малко изненадано. Погрешка съм сложила два пъти един и същ линк, но след като вече знам ъоде, ще намеря и това което ви описвам. Нашите принц и девойка седят на нещо което май се подрусва, ама май не е кон.... Девойката е с протегнати ръце в нищото, а четвърти гледа там нещо... То в серията се вижда че камерата я снима в един момент фронтално и не се вижда принц, ама тука има поне няколко дубъла с вълк и без вълк....

Последна редакция: вт, 23 авг 2022, 18:36 от Беллора

# 546
Хазал с нов домашен любимец - Луна

Ново от Хазал

https://twitter.com/nurilc_hazcag/status/1562067748821372928

Феме и този период ще отмине нали знаеш,че Господ ми ги праща тези изпитания за да ме тества ще оздравея скоро и ще се върна на работа ,но Моли е най-доволна и как се гуши в мен нямам думи това е безрезервна обич.
Гледам ,че си споделяте корейско аз пък ще пусна тези турски сладури които ме тресат след толкова време насам.
Мислех,че след ГБ няма да ме тресе тийн сериал,но понеже дизито засяга нещо което аз съм изживяла - издивателства на ученици към съученици и двойката главната в комбинация всичко ми дойде 10 години назад
Гледайки сериала се върнах в училище така се чувствам,но след ЗИ най-сетне имам чифте което харесвам.
Актьорите също играят много добре.Засегната е темата с насилието и омразата много а това не е рядко срещан проблем в реалния ни живот.Ози ме зарадва на трети път вчера иначе отново лайкна мой пост.Хубаво е човек да знае,че този който харесва го забелязва ,но гледам всичко да е нормално и не маниакално,че някой хора ме плашат.

Скрит текст:

Главния в реала ходи с една която и тя е за леене на куршум жив крокозъбел ,но това е живота всички хубави ябълки прасетата ги ядат.

Това нека е в скрит текст да не е като спам

Джанерко с неговата писанка

Който иска да гледа има преведени серии в Магията на Босфора на мен превод не ми трябва иначе....

Този танц е първа серия не може такава химия да хванеш от първа серия това не е етично спрямо всички двойки които съм гледала наистина.

А Мелиса - Сюмейе страшно ми напомня на Серенай всячески дори с играта си.
Даже има хора които и викат фейк Серенай...
Принцесата на даскалото Мелиса в нея е влюбен другия тиранин на даскалото Озан ,но тя е хванала Канат за опашката който пък си е влюбен в Еким вече.В сериала има познати имена като Мурат Далтабан,Дурул Базан,Берк Хакман,Еге Кокенли и тн.На повече от актьорите това са им дебютни роли наистина за което повече от браво.

# 547
Профче, беше споменала че има много фенски продължения. Би ли сложила линк към това, което най-много ти е харесало.

# 548
Дидинко , Тешекюлер. Kissing Heart
Ах , това Хазалче. Heart Eyes 
Знам Диди ще мине.
Много са радвам че Ози е активен и те е туитнал.
Ако го видя в Истанбул ще го поздравя от бг фенките.

За този сериал си говорихме с теб и преди и ти ми разказа. Много са химични и младежите ми напомнят на нашите хора като бяха 20год.
А ,как я прегръща само главния. Много красиво плаче .Heart Eyes Не е бест моделс но го бива.
Насилието и агресията  го има и в реала. Сега не е за приказка в училищата.

Така е хубавите ябълки пресатата ги ядът.
Дано доживя да видя ашкъмчето с която си заслужава.
Направо ме изплаши оная снимка в спойлера.
Дидко видя ли я ?

Последна редакция: вт, 23 авг 2022, 19:43 от femmi2

# 549
  • Варненска клюкарка
Диде, не е нова Луна, Хазал я има от 8 години.

Проф, аз бих искала да знам какво се вижда/случва на награждаването, онова видео което сложи по горе, че в тези костюми и еднакви прически кой кой е, объркващо е...

Възможно ли е в сериала главния да си е със сабствена дълга коса? След заснемане на сцена с бой доста се беше рошнал и доста го скубеха, това ако беше добавена коса така едва ли ще се задържи дълго на главата му нали? Освен това в почивките я носи вързана ня тила е езглежда естествена. Обаче конската опашка му я закачат допълнително.

В чужбина АФК се продаваше с друг финал- свършваха с танца и им тръгваха щастливи спомени. Не знам кой беше по тъп и нелогичен - оригиналния или добавения.

# 550
Върнах се към първото, което Проф е писала за новата ни болест. Чудя се защо тогава си определила главния като "лошия".
И тъй като само Проф е гледала с бг дублаж имам въпрос превода на диалозите в субтитрите с които гледаме различен ли е от превода в дублажа. Има ли нещо което ни убягва заради това, че не сме гледали с дублаж. Защото аз не намирам в образа на 4 нищо, което да го определя като лош. Лошо е отношението към него, несправедливо и жестоко, а той само се опитва да плаши хората с имиджа си на страшен, за да може да избегне кръвопролития където е възможно. В 10в. принца даже за малко щеше да открие кавалерството.

Феми, понеже ме пита намерих кой у другия корейски сериал, който съм гледала - Съкровище в двореца, разказващ доколкото знам за реална историческа личност - първата жена лечител живяла през 16в.

Последна редакция: вт, 23 авг 2022, 19:09 от Рори72

# 551
  • Варненска клюкарка
Рори и аз мисля че е лошо момче. От където минеше и се чуваше изплашен шепот '"Вълка, Вълка..." и наставаше хаос. Мисля, че доста се беше проявил преди да ни го покажат. Той убиваше хора май много лесно и някак без много да го мисли... Спомни си и пристигането му- уби коня си ей така, а веднъж когато девойката се опитваше да го спре докато вилнееше край могилите от камъни, сама се изцапа с кръвта, която беше пролял... Сърцето му поомекна заради девойката, за разлика от нея, той много бързо се влюби и това чувство започна да го променя. Но тя се страхуваше от него да не нарани братята,  имаше своите  съмнения в него. Веднъж и той и ги подхрани като я пита Пек А ли обича. Тя отрече и той и каза че няма проблем тогава, ще го убие (другия). Не мисля че се шегуваше, тя затова толкова много се боеше за живота на безценния си осми. Помня и  думите му че се превърнал в куче за убиване на трети.

Последна редакция: вт, 23 авг 2022, 23:35 от Беллора

# 552
Но това бяха слухове създадени по същия начин както 3и обяви, че е убил 10 и жена му, а всъщност нашия 4 дори не свари момичето живо и 10 щеше да си умре от стрелите на 3,но помоли 4 да ускори, за да сподели смъртта с жена си. Той умишлено поддържаше имидж, че е кръвожаден, но хората които истински го познаваха казаха, че не би убил нито животно, нито човек без причина. Това което се случи в монашеския храм беше от една страна премахване на наемниците, които майка му използваше срещу коронования принц и от друга страна опит да защити майка си и да се опита да стигне до сърцето й. Когато намушка 3 и той залитна към пропастта хвърли сабята и му подаде ръка. Освен това едно лошо момче дали би си направило труда да забележи и хване падаща девойка голяма колкото оризово зрънце. Когато помогна на 14 и 8, и девойката в гората разгони нападателите само с думи и респект. Не проля и капка кръв. Този имидж му е бил полезен там където е бил заложник. И се възползваше от него за да си осигурява личното пространство. Тази заплаха за мъжа в който е влюбена любимата му беше само заплаха. И дори не си постави за цел да разбере кой е. Не я е шпионирал. Така че лично аз не виждам лошотия, а само незаслужено отхвърлено и наранено момче. Но виж 8 е наистина лош вълк, но скрит в овча кожа.

# 553
Диде, не е нова Луна, Хазал я има от 8 години.

Проф, аз бих искала да знам какво се вижда/случва на награждаването, онова видео което сложи по горе, че в тези костюми и еднакви прически кой кой е, объркващо е...

Възможно ли е в сериала главния да си е със сабствена дълга коса? След заснемане на сцена с бой доста се беше рошнал и доста го скубеха, това ако беше добавена коса така едва ли ще се задържи дълго на главата му нали? Освен това в почивките я носи вързана ня тила е езглежда естествена. Обаче конската опашка му я закачат допълнително.

В чужбина АФК се продаваше с друг финал- свършваха с танца и им тръгваха щастливи спомени. Не знам кой беше по тъп и нелогичен - оригиналния или добавения.
Аз не съм разбрала значи нещата иначе разбрах,че са я обвинили за кучето че го е взела за да позира с него което е просто под всякаква критика.
Иначе днес останах покрусена от поведение на една туркиня на погребението на Дживан Джанова който почина събота.Може ли на погребение да си толкова нахален за селфи бе забога? Направо се зачудих накъде върви този свят...

# 554
Наистина ли е захапали Хазал за това с кучето ?
Аман вече.
Кои са тия бе Диде ?
Със сигурност са някой други фенове не Хазлените. Много си харесвам нейните фенове, като поведение.

Общи условия

Активация на акаунт