ОС/AFK ЧААТАЙ УЛУСОЙ, ХАЗАЛ КАЯ - Проекти и Колеги - тема 516

• 26 677
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Към първият клип-
гост звездата пристига на бял кон с идеята да танцуват , не се получи защото конят се стреснал и те продължиха без него танца, както се оказа омазвайки се в останалото по земята от стреснатият кон. 
   Водещ -   всички кават, че ти си чаровният принц на бял кон, ти принц ли си?
    Лий  - не , аз съм човек на кралят.
    В..-  каква е причината ние тримата да се срещнем с теб тук на острова?
   Лий - първо защото острова е много хубав и второ защото имам заболяване за което не знаех - липса на обич, привързаност, внимание ..........  / тук лично отклонение, не схванах за ролята си ли говори или за личният живот, Ако е за личният живот - по принцип или след спада в интереса на публиката с времето/ Заради горчивината от самотата, също често се чувствал депресиран.
   Водещ - ей там има още един пациент, икона на лишените от обич.
   Пациент - вярвам, че аз съм пациент на пациентите. / в надпис уточняват, че това е финалистът./
   Лий - нашите очи са сходни. С подобна форма. / надпис - те са интригуващо подобни/
   Водещ - добре, днес ще те излекуваме.
   Лий - о да
   Водещ - ако не успеем , нека продължим напред и да направим операция.  / надпис - оздравителни точки - винаги съм жаден за любов/
   след това студийно предаване , и не съм много сигурна коя реплика на кого е -
    Въпрос   - Подготвен ли е  Джънк- ? за състезание с "новото поколение"
    Отговор - Не съм умрял още. /надпис - опасно чаровното момче/
    В-  истински твърд човек Джънк /преполагам му е нещо като прякор/
    О -  Джънк харесва " предполагам roll calls е идиом, който поне аз не съм срещала"
    В -  време за себе си и за вълка ?
    О-  приемам и признавам всички скандали в миналото
Тук вече той пита -
   Лий - имам любовник ?    Всеки ден когато настъпи нощта , идва времето за целувки. /хич и не искам да си мисля, какво означава това/
 Човекът и парите :
   Лий- След като загубих всичко което някога съм имал, видях себе си като дявол.
Отново са на острова :
   В- в началото ти каза, че си силно "лишен от обич" . Чух , че по цял ден в къщи проверяваш коментарите в интернет.
   Лий - не излизам много често от вкъщи. Когато съм сам се чувствам самотен , празен и затворен. Четенето на коментари е начин да изляза навън.
   Водеща - чувала съм, че четеш лошите коментари и за други хора. /надпис Чете и коментарите за други знаменитости също? /
   Лий - да, чета и за другите.
   Водеща - а моите чете ли?
   Лий -  ъъъъ , да четох ги наскоро.
   Водеща - различно е четенето на твоите собствени и за другите, нали?
   Баш пациентът - мисля, че четеш за другите, за да лекуваш себе си.  / гадняр - това си е от мен за пациента/
   Лий - това не ме лекува. Това което наистина не харесвам в кометарите е да прочета едно и също нещо няколко пъти. Участвам като професионален актьор, но ако ми се прави забележка непрекъснато за едно и също нещо, това значи че нещо наистина греша.
   Водеща - това е уморително.

Последна редакция: нд, 28 авг 2022, 15:58 от Krissttinna

# 676
  • Варненска клюкарка
Марги, в първа серия не придворна О отпрати четвърти когато той чакаше майка му да го приеме. Беше друга жена.   
Според мен О обикна девойката, прикриваше някои неща, за други я наказваше с възпитателна цел, но не е като да е стояла съвсем настрани по отношение на четвърти и копнежите му. Тя каза на девойката да стои далеч от четвърти докато сърцето му охладнее.

# 677
Придворната знаеше за нея и 8и,но я предупреди да не му вярва сляпо. За 4и й каза да внимава с него ако няма да му даде сърцето си и й каза, че понеже се е погрижила за него сърцето му се е променило и е познало тези чувства (макар че мисля че сърцето му позна тези чувства при първата им среща, уплаши се защото не му бяха познати и я гръшна на земята за да се отърси от непознати те чувства) и девойката попита какво да направи и тогава придворната й каза да чака да охладнеят чувствата му към нея. Както видяхме не охладня. Запали и нейното сърце. Но категорично придворната я предупреди, че 8и ще й обърне гръб.

Последна редакция: пн, 29 авг 2022, 07:39 от Рори72

# 678
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Към първият клип-
гост звездата пристига на бял кон с идеята да танцуват , не се получи защото конят се стреснал и те продължиха без него танца, както се оказа омазвайки се в останалото по земята от стреснатият кон.  
   Водещ -   всички кават, че ти си чаровният принц на бял кон, ти принц ли си?
    Лий  - не , аз съм човек на кралят.
    В..-  каква е причината ние тримата да се срещнем с теб тук на острова?
   Лий - първо защото острова е много хубав и второ защото имам заболяване за което не знаех - липса на обич, привързаност, внимание ..........  / тук лично отклонение, не схванах за ролята си ли говори или за личният живот, Ако е за личният живот - по принцип или след спада в интереса на публиката с времето/ Заради горчивината от самотата, също често се чувствал депресиран.
   Водещ - ей там има още един пациент, икона на лишените от обич.
   Пациент - вярвам, че аз съм пациент на пациентите. / в надпис уточняват, че това е финалистът./
   Лий - нашите очи са сходни. С подобна форма. / надпис - те са интригуващо подобни/
   Водещ - добре, днес ще те излекуваме.
   Лий - о да
   Водещ - ако не успеем , нека продължим напред и да направим операция.  / надпис - оздравителни точки - винаги съм жаден за любов/
   след това студийно предаване , и не съм много сигурна коя реплика на кого е -
    Въпрос   - Подготвен ли е  Джънк- ? за състезание с "новото поколение"
    Отговор - Не съм умрял още. /надпис - опасно чаровното момче/
    В-  истински твърд човек Джънк /преполагам му е нещо като прякор/
    О -  Джънк харесва " предполагам roll calls е идиом, който поне аз не съм срещала"
    В -  време за себе си и за вълка ?
    О-  приемам и признавам всички скандали в миналото
Тук вече той пита -
   Лий - имам любовник ?    Всеки ден когато настъпи нощта , идва времето за целувки. /хич и не искам да си мисля, какво означава това/
 Човекът и парите :
   Лий- След като загубих всичко което някога съм имал, видях себе си като дявол.
Отново са на острова :
   В- в началото ти каза, че си силно "лишен от обич" . Чух , че по цял ден в къщи проверяваш коментарите в интернет.
   Лий - не излизам много често от вкъщи. Когато съм сам се чувствам самотен , празен и затворен. Четенето на коментари е начин да изляза навън.
   Водеща - чувала съм, че четеш лошите коментари и за други хора. /надпис Чете и коментарите за други знаменитости също? /
   Лий - да, чета и за другите.
   Водеща - а моите чете ли?
   Лий -  ъъъъ , да четох ги наскоро.
   Водеща - различно е четенето на твоите собствени и за другите, нали?
   Баш пациентът - мисля, че четеш за другите, за да лекуваш себе си.  / гадняр - това си е от мен за пациента/
   Лий - това не ме лекува. Това което наистина не харесвам в кометарите е да прочета едно и също нещо няколко пъти. Участвам като професионален актьор, но ако ми се прави забележка непрекъснато за едно и също нещо, това значи че нещо наистина греша.
   Водеща - това е уморително.
Крис, благодаря Hug
Карам наред -
Говори за себе си, за личния си живот.
В текстове на английски вместо Лии Джун-Ги често го изписват Лии Джунки. В разговори Лии се пропуска и обръщението е само с Джун-Ги (Джунки).  И май всеки си го изписва както си е решил. Т.е. не става въпрос за негов прякор.
Мисля, че roll call~ е жаргонно изписване на влакче на ужасите.
Бих превела -
В- "Истински корав ли е Джун-Ги?!"
О - "Джун-Ги харесва влакчета на ужасите".

"Имам ли любовник?!" е вметнато като риторичен въпрос в отговор на думите "Всеки ден когато настъпи нощта , идва времето за целувки", които са от страна на водещите.
Така че, спокойно, хич да не ти минават съмнителни мисли из главата.

За коментарите се смее, че това го лекува, а не че не.

Много го харесвам това момче. Heart Eyes

Марги, в първа серия не придворна О отпрати четвърти когато той чакаше майка му да го приеме. Беше друга жена.   ...
Точно като придворна О я включиха. Предполагам, че заснемайки сценария малко по-късно са поканили другата актриса. Тази първата беше невзрачна. Не става за любима на краля. Другата възможност е името придворна О да се дава на първата придворна дама, а краля и кралицата всеки да си има своя първа придворна дама. Нали живееха в няколко различни двореца. По принцип придворна значи към двора.

Последна редакция: нд, 28 авг 2022, 16:46 от profi_1

# 679
Понеже я представиха като придворна О приех, че е любимата на краля, а ролята първоначално я е изпълнявала друга актриса.  Пък може да е верен другият вариант на Профи🙃

# 680
  • Варненска клюкарка
Аз не мисля че бяха едно и също лице. "нашата" О имаше грижата за краля, дали би я унизил да обикаля и кралицата? Или като за първа серия детайлите още са им улягали. Първата действително беше много невзрачна за кралска любима, макар и на младини..

Ох, прочетох, но ми се иска някои неща да не бях ги виждала. Изглежда толкова социален и приятен, на сета видимо му се лепят като мухи на мед. Питам се дали казаното не е някаква друга роля. Не че като си заобиколен с много хора пак не може да си самотен. А творците си имат своите бръмбари де. Аз не бих си причинявала отрицателните мнения, всеки има право да си мисли каквото си иска, но сам да си приченяваш такова нещо граничи с мазохизъм, как няма да има депресия после. То който си е критикар, пак ще продължи да го хапе, независимо какво променя у себе си. За любовника го отдавам на изгубени в превода- един език, че на втори, та на български. / бих искала да видя лицето му в този миг/А и когато някой дълго време е сам, тръгват такива слухове, чела съм ги и за Ча и за един друг любимец... За 2 дни 2 интервюта прочетох и в двете споменава целувки... или втория път са водещите?
За какви ли скандали в миналото си говори? Приел е  всичко. Загубил е всичко...странно...

ПП Крис, благодаря ти🌹

Последна редакция: нд, 28 авг 2022, 18:33 от Беллора

# 681
Това шоу на острова коя година е било и за какво е формата?
И с каква ужасна прическа е...

# 682
Оригиналните клипове на телевизия SBS са от преди 9 години.
Лечебен лагер, не си ли щастлив (на корейски: 힐링캠프, 기쁘지 아니한가), или просто известен като Лечебен лагер, е южнокорейско токшоу, което започна да се излъчва на 18 юли 2011 г. по SBS. Домакин е комикът Лий Кюнг-кю, водещият Ким Дже-донг и актрисата Сунг Ю-ри. Известно е, че програмата е създала нов жанр токшоута, фокусирани върху „лечение“, които се превърнаха в тенденция в токшоутата през 2012 и 2013 г.
Healing Camp е известен и с превъзходните си възможности за кастинг, като кани топ актьори и актриси, както и политици, спортисти и други влиятелни хора, които не се виждат лесно в развлекателни програми.

Белл, репликата за целувката е на водещите. Той само риторично пита "Имам любовница?!", показват ръцете му, и после как изумено задава въпроса си към водещите, като всички избухват в смях. В клипа е на 3`41``.
Ако съм го писала преди това любовник, е от несъобразителност. На английски думата няма род. Тука си посипвам главата с пепел, че съм ви въвела в заблуждение.

Слагам линк към цялото шоу с него, всички части, но е в оригинал. Слагам го да го имам под ръка.
https://www.youtube.com/watch?v=r57sIX2wZww&list=PLtB-Ej988w … f7t4vnt0SuOsyWELA

Последна редакция: нд, 28 авг 2022, 19:16 от profi_1

# 683
Бих превела -

"Имам ли любовник?!" е вметнато като риторичен въпрос в отговор на думите "Всеки ден когато настъпи нощта , идва времето за целувки", които са от страна на водещите.

Grinning 
roll call - значело - да живееш и или правиш нещо по списък
Lover - няма род, но се употребавяло предимно за мъже 
  И да , лекува го  недогледала съм, че пише does,  не doesnt

# 684
Бих превела -

Grinning 
roll call - значело - да живееш и или правиш нещо по списък
Lover - няма род, но се употребявало предимно за мъже 
  И да , лекува го  недогледала съм, че пише does,  не doesnt
Много благодяря. Дано го запомня този идиом.
За другото - вярвам на очите си. Видях го по сетовите клипове как се задява с колежките, не с колегите.Wink

Момичета, остана ми една пералня да простра, като свърши след малко, и почвам потретка на 5-и епизод. Ще споделям каквото ми прави впечатление. Ако никой не пише след мен, да знаете, че сигурно ще редактирам поне няколко пъти.

# 685
  • Варненска клюкарка
Проф, разреждам, с удоволствие ще те чета ако съм будна. Това ще ми замести късната прожекция😜

# 686
Ох, прочетох, но ми се иска някои неща да не бях ги виждала. Изглежда толкова социален и приятен, на сета видимо му се лепят като мухи на мед. Питам се дали казаното не е някаква друга роля. Не че като си заобиколен с много хора пак не може да си самотен. А творците си имат своите бръмбари де. Аз не бих си причинявала отрицателните мнения, всеки има право да си мисли каквото си иска, но сам да си приченяваш такова нещо граничи с мазохизъм, как няма да има депресия после. То който си е критикар, пак ще продължи да го хапе, независимо какво променя у себе си. За любовника го отдавам на изгубени в превода- един език, че на втори, та на български. / бих искала да видя лицето му в този миг/А и когато някой дълго време е сам, тръгват такива слухове, чела съм ги и за Ча и за един друг любимец... За 2 дни 2 интервюта прочетох и в двете споменава целувки... или втория път са водещите?
За какви ли скандали в миналото си говори? Приел е  всичко. Загубил е всичко...странно...

ПП Крис, благодаря ти🌹

Възможно е и да е роля, но често хора които не са се усещали обичани, правят всичко за да ги харесват тези около тях. Преди 9 години е възможно да е бил периодът със загубите и скандалите. Някои от проектите му да не са били харесани или критикувани . Примерно "Кралят и клоунът" 15мин от който бяха доста провокативни Joy

Joy Профи , нямам съмнения. Корейско говорящ е превеждал на английски, или англоговорящ е поназнайвал корейски / като моята работа Joy/ и после ............. язък за момчето.

# 687
  • Варненска клюкарка
Крис, хем имам едни предположения за провокацията и не ми се чува, хем съм любопитна  .... Ох, я разкажи че стига съм се мъчила. С мъж ли се награби😳

# 688
Не съвсем Grinning но натам вървяха нещата.   Затова реших, че засега ми стигат тези 15мин. Не бързам да намеря целият филм.

и това е почти готово
https://youtu.be/S1geFFGXp1Y

# 689
...
Joy Профи , нямам съмнения. Корейско говорящ е превеждал на английски, или англоговорящ е поназнайвал корейски / като моята работа Joy/ и после ............. язък за момчето.
А-аа, недей така! Не убивай всичко детско в мен. Според мен момчето си е екстра. Едни преводи няма да го обърнат. Laughing

Крис, преполовила си го другото, браво!
На АйЮ истинското име е Лии Джи-Ън.
Само, който си го пуска клипа, трябва да не забравя да включи субтитрите.

Аз на потретката изгледах 30 минути, в които всъщност няма нищо съществено за отбелязване, освен безценната изумена физиономия на кралица Ю. Мисля, че и дойде в повече кралят да награждава момичето, опердашило един от принцовете, с килимче.
Хич не е свикнал 4-ия да го оглеждат като стока, но направено от Хе, при това със сложена оценка 6, направо си му хареса. А Хе хич да не беше питала "Успяваш ли изобщо да срещнеш родителите си тук?". Все едно повика майка му. Много унизително се отнесе към 4-и кралицата и то пред "ушите" на Хе. 4-и успя да запази самообладание, макар да му беше адски кофти от това, че "неговото момиче" чува всичко. Настъпят ли го за това, че умее само да убива, знае как да отвърне. Грижа го беше повече да разбере реакцията на Хе, но тя вече се беше измъкнала.

Общи условия

Активация на акаунт