гост звездата пристига на бял кон с идеята да танцуват , не се получи защото конят се стреснал и те продължиха без него танца, както се оказа омазвайки се в останалото по земята от стреснатият кон.
Водещ - всички кават, че ти си чаровният принц на бял кон, ти принц ли си?
Лий - не , аз съм човек на кралят.
В..- каква е причината ние тримата да се срещнем с теб тук на острова?
Лий - първо защото острова е много хубав и второ защото имам заболяване за което не знаех - липса на обич, привързаност, внимание .......... / тук лично отклонение, не схванах за ролята си ли говори или за личният живот, Ако е за личният живот - по принцип или след спада в интереса на публиката с времето/ Заради горчивината от самотата, също често се чувствал депресиран.
Водещ - ей там има още един пациент, икона на лишените от обич.
Пациент - вярвам, че аз съм пациент на пациентите. / в надпис уточняват, че това е финалистът./
Лий - нашите очи са сходни. С подобна форма. / надпис - те са интригуващо подобни/
Водещ - добре, днес ще те излекуваме.
Лий - о да
Водещ - ако не успеем , нека продължим напред и да направим операция. / надпис - оздравителни точки - винаги съм жаден за любов/
след това студийно предаване , и не съм много сигурна коя реплика на кого е -
Въпрос - Подготвен ли е Джънк- ? за състезание с "новото поколение"
Отговор - Не съм умрял още. /надпис - опасно чаровното момче/
В- истински твърд човек Джънк /преполагам му е нещо като прякор/
О - Джънк харесва " предполагам roll calls е идиом, който поне аз не съм срещала"
В - време за себе си и за вълка ?
О- приемам и признавам всички скандали в миналото
Тук вече той пита -
Лий - имам любовник ? Всеки ден когато настъпи нощта , идва времето за целувки. /хич и не искам да си мисля, какво означава това/
Човекът и парите :
Лий- След като загубих всичко което някога съм имал, видях себе си като дявол.
Отново са на острова :
В- в началото ти каза, че си силно "лишен от обич" . Чух , че по цял ден в къщи проверяваш коментарите в интернет.
Лий - не излизам много често от вкъщи. Когато съм сам се чувствам самотен , празен и затворен. Четенето на коментари е начин да изляза навън.
Водеща - чувала съм, че четеш лошите коментари и за други хора. /надпис Чете и коментарите за други знаменитости също? /
Лий - да, чета и за другите.
Водеща - а моите чете ли?
Лий - ъъъъ , да четох ги наскоро.
Водеща - различно е четенето на твоите собствени и за другите, нали?
Баш пациентът - мисля, че четеш за другите, за да лекуваш себе си. / гадняр - това си е от мен за пациента/
Лий - това не ме лекува. Това което наистина не харесвам в кометарите е да прочета едно и също нещо няколко пъти. Участвам като професионален актьор, но ако ми се прави забележка непрекъснато за едно и също нещо, това значи че нещо наистина греша.
Водеща - това е уморително.