Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 21)

• 65 942
  • 789
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Нищо не епилирам след лазерната епилация, няколко пъти в годината си тегля по една контра на единичните останали косъмчета.
Петите не поддържам по никакъв начин, меки са като на бебе. Майка ми е същата. Само с ноктите на краката се занимавам, но само в сезона на сандалите. През зимата не се лакирам.
И слънцезащита на лицето не слагам почти никога, а в градски условия абсолютно никога.
С килограмите напоследък не се разбираме, не искат да се махат, но и аз не съм особено старателна.

# 46
Здравейте отново, момичета! Flowers Hibiscus
Реших да надникна какво правите и веднага се възползвах!
Прибрах се и си направих вана със зехтин и морска сол, Зари, благодаря! Flowers Cherry Blossom
Ефектът е направо страхотен, макар да не разбирам солта за какво е, ще гледам да я правя редовно, че  най - вероятно съм нелюбимата клиентка на моята педикюристка.
Засилила съм се като никога да ползвам слънцезащита, сега остава да помоля Лайт да ми сподели какво са дрениращи продукти.
Трябва да купувам бански, по възможност стягащи.Joy
Кажете за Сф. къде да отида да пробвам, онлайн не знам дали е удачно да пробвам.
След гадния вирус нещо ми се запънаха зимните килца и не щат да си ходят или поне се успокоявам, че е от него, понеже доведе и до други неприятни последици при мен.
По въпроса за алкохола се водя уж много умерена, но обичам хубави вина, аперол или любимият ми Хендрикс понякога през лятото.
Все пак имам тинейджър у дома, от трудните и пълното въздържание е най - вероятно да доведе до по - съществени проблеми от обиколката на талията.
Змия, собствен лазерен епилатор ли имаш, или в студио си правила.
Отдавна се чудя дали да не купя, че сме доста жени у нас.

# 47
  • София
Домашните нямат такъв ефект, а и са с определен брой импулси и за много жени няма въобще да е ефективно.

# 48
  • София
В студио ходех. Като се има предвид, че моят морски сезон приключва в края на октомври или началото на ноември, правех по една или две процедури на година.
Много съм доволна, но моите косми бяха наситено черни. Косата ми не е черна.

# 49
  • Бургас
Благодаря за темата.Не полагам кой знае какви специални грижи през лятото.Алкохол не пия.

# 50
Ще се огледам за студио, благодаря, някакви препоръки?
Преди години се бях хванала да ходя на процедури за подмишници, да видя как е.
Имам там буквално нищо и половина, а ходих 6 - 7 пъти поне без никаква промяна и се отказах, но това беше при появата на тези салони преди много години, може вече да е по - добра технологията.

# 51
  • София
Има разлика между лазерна и фотоепилация, а и по-светли и тънки косми, по-трудно се третират.

# 52
Точно това исках да питам - някоя от вас с тънки и светли косми може ли да сподели впечатления?
Silver Pearl, дрениращите продукти за тяло са най-често олиа и лосиони. Намаляват подпухването, което е резултат от задържане на вода, намаляват целулит и при редовна употреба кожата изглежда по-гладка и стегната. И олиа, и гелове/лосиони има доста на пазара. Може да вземеш някой за проба. Аз ползвам тези на Кларанс, но не са от най-бюджетните и за опит не бих препоръчала.
Олиа имам дрениращо - намалява подпухналостта и целулит, и тонизиращо - против стрии. При вариране на теглото, второто прави кожата по-еластична.
Миризмата им не ми е от любимите. Малко трудна е за понасяне. Ползвам 1-2 вечери седмично.
Антицелулитния крем нанасям с масаж, всяка сутрин след душ.
Не бях ползвала такива цяла зима. Преди около месец ги започнах активно, защото свалих 2-3 кила и кожата ми изглеждаше отпусната. За съжаление отдавна спря да се събира мигновено като на 20. На доскорошните кила видим целулит нямах. Някак по-изпъната бях Joy Като паднаха, и той изведнъж лъсна. В първата седмица мазане се вижда по-скоро само дрениращ ефект и целулитът стана още по-забележим.... За месец контурът ми се поизглади с уточнението, че е ок за жена на почти 46, но не е като на младо тяло.
Поне половината от ефекта е от ежедневния масаж при нанасянето, не толкова от конкретен продукт според мен.
Имам колежки в нашата възрастова група, които всяка пролет правят едномесечен антицелулитен курс със силови масажи в салон. Едната в момента привършва курса. По принцип е слабичка, но сега свали обиколката на краката много видимо. Всички панталони и висят свободно.

# 53
Преди 11 години направих лазерна епилация мишници и бикини. Светла съм, но не и в тези зони. И до днес ефекта е абсолютен. С епилатор минавам като се сетя малкото косъмчета, които израснаха последните години. Съжалявам че не направих и краката под коленете. Но аз както нямам коса, така нямам и кой знае какво по тях. С годините съвсем оредяха. Даже веждите си почиствам на 2 седмици вече.

# 54
  • София
Лайт, по това, което съм чела, има вече лазери, които таргетират всякакъв тип косми и кожи. Не знам има ли такива в салоните.
Аз лично бръсна копитата, но на триъгълник и подмишници ги махнах с лазер. Но азцсъм бяла с тъмни косми.

# 55
Намерих някакво студио за лазерна епилация,( разбирам, че е за предпочитане, така ли)на доста прилични цени.
Колко пъти трябва да се прави това чудо и на какви интервали.
Споделих на хлапето - и тя иска, но се чуди безопасно ли е.
Боли ли много?

# 56
За София ли търсиш или?

# 57
6-7-8 зависи как се повлияват. Аз минах с 6. Цените вече са много прилични. Помня че аз плащах 100 лв процедура. Щерката тук за 200 евро изкара целия курс за същите зони.
Не ме болеше мен.

# 58
За София, да.

# 59
Мога да препоръчам за друго населено място. За София не мога да помогна.

Общи условия

Активация на акаунт