Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 21)

• 66 494
  • 789
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Преди 15+ години ходех в Пикасо, там се отървах от окосмението на подмишниците.
Последните няколко години ходя по 1-2 пъти през зимата в Лазер център. На подбедриците няма почти никакви останали косми след 3-4 процедури. С триъгълника не стоят рака нещата, има още какво да се желае, но време има достатъчно.
В момента минавам курс антицелулитни масажи, след първите положението бе трагично - целулитът стана още по-видим, после като че ли започна да намалява, но имам още доста процедури да правя.

# 61
  • In transit
Благодаря за темата.
За поддръжка лятото се мажа с крем за тяло, антицелулитни масажи, слънцезащита за лице, за тяло само ако съм на плажа. Ама аз на плаж не мога да вирея повече от 30-40 минути, освен, ако не съм във водата. Срам ме е да кажа, че съм от Варна, но миналото лято не съм стъпила на плажа.
Иначе показаната козметика на Collistar от Агентката ми е много любима, особено крио гела. Не мога без него лятото, в най-големите жеги. Обичам да се намажа преди лягане, така под завивката ми става студено и заспивам бързо. Помага и ако са ви отекли краката от ходене и жегите.
Килограмите успявам да удържам с ограничаване на калориите. Но пък вечер обичам да вечерям с чаша вино, но не повече от 50-100г.

Забравих да кажа, че в края на миналата тема видях Light Beam с Бамби. Сигурна ли си, че си на 40+?
Харесаха ми и двете рокли на Магни, мисля, че което и да избере ще изглежда супер.
Хареса ми и роклята на Мариета, чудесно ти стоеше.

# 62
Момичета, прекрасни сте всички! Чета ви с удоволствие!
Може ли да ми препоръчате нещо за торбички под очите. Или трябва някакви изследвания да направя първо?

# 63
  • София
Зависи от индивидуалната чувствителност и толерантност към болка. Мен изобщо не ме боли. По-поносимо е от коло маска.
Поне 10 процедури трябват. Отнемат минути и са през 4-5 седмици. През това време се бръснеш.

# 64
Колкото да мразя да ходя на маникюр и да се изнервям да ми ровят по ръцете, педикюрът не си го спестявам, няма зиме, няма лете, ходя си редовно. Не чене мога да се лакирам и вкъщи, но си ми е навик, пък и креслото е много удобно и спокойствие, доста често го съчетавам и с процедура за лице.

# 65
Забравих да кажа, че в края на миналата тема видях Light Beam с Бамби. Сигурна ли си, че си на 40+?
JoyJoyJoy Много сте мили с тези коментари, момичета Hug
На 01.07, някъде по изгрев, ще навърша 46 г. ММ, който е в бизнеса на организираните събития, от няколко месеца не без нотка ирония ми подхвърля, че вече било време да запазим ресторант за 50 годишнината, че хубавите свършвали бързо Joy

Извън кръга на шегата, дребните хора с по-кръгли лица и очи имат нещо детинско във физиономията дори, когато остареят.

Мая Бежанска примерно как я приемате - като зряла жена на 50 или като момиче с бели маратонки?

И тук в темата имаме поне няколко такива примера. Само Харпа се изгуби някъде от известно време и липсва.

Последна редакция: нд, 12 юни 2022, 23:00 от Light Beam

# 66
Внимавам да не пия, защото обичам бира. Концентрати - не. Виното също съм го спряла. Много ми е гадно от задържането на вода, даже си купих оптихепан слим за дрениране. Имам да махам пет кила и не мърдат. Не вечерям от една- две седмици, кантарът не е мръднал! Sad

# 67
  • София
Мимо, вземи се скрий с твоите 5 мижави кила. Аз 12 имам да свалям 🤣.

# 68
Ми то така ако продължавам и 12 ще станат.Joy

# 69
Аз пък само вечерям 🙄 Много обичам бира, но вече не ми държи главата и една ме събаря. Виното си обаче не отказвам. Преди два месеца си купих сокове за коктейли с водка. Тях ги изпих, водката остана.
И понеже казах че не стоя на слънце, днес много се изложих. Работих си нещо на покрива и сега съм с червен гръб.

# 70
Аз съм си определила 10 за сваляне и 3 вече свалих, но малко късно се сетих тази година.
Диети не пазя, леко внимавам с тестените изделия.
Не ми достига сън, абсолютно неспокойно спя напоследък и с това също свързвам по - трудното сваляне. При преумора ми се хапва повече и то въглехидрати, а постоянно се чувствам изтощена. Joy

# 71
В последните седмици имам сериозни драми с продължителен и обилен цикъл. Миналата неделя стигнах до кръвопреливане заради нисък хемоглобин. Подута съм, имам ужасен апетит, не пия никакъв алкохол, внимавам какво ям... все тая. Най-лошото е, че се налага да избягвам всякакви физически натоварвания и това съвсем усложнява килограмената обстановка.

# 72
То и аз не пазя специална диета, просто гледам да ям малко, но положението е трудно!

# 73
  • София
Аз съм със сбъркани хромозоми явно, защото за всеки проблем, казвам -малко ти е секса. Особено в пре и менопаузата, наистина е нужен.

# 74
  • Sofia
Здравейте, записвам се и аз при вас Simple Smile
Изчетох темата, много сте свежи всички и с радост ще наминавам Simple Smile
В момента имам седмокласник и ако не съществуваше виното, не знам какво щяхме да правим... Trollface

За лазерната епилация - аз съм много бяла с не много тъмни косми, но тази година се добрах до лазер, който сътвори чудеса. Преди години съм ходила - ефект почти нула, но сега технологиите са напреднали достатъчно явно и е такъв невероятен кеф, че си струва всяка стотинка (никак не е евтино)! Мен си ме болеше много първите 2-3 пъти, но поне е за кратко, а и човек, като види резултата, понася болката без проблем. След това косъмчетата се разреждат и е по-добре положението. Велико изобретение - спестява време и досадни часове занимания.

Общи условия

Активация на акаунт