Бързи здравословни въпроси и отговори – 35

• 54 344
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
Девичка, забъркали им. Взели 2 шишенца. Ще има. Не знам обаче в хладилник ли да ги държа? Може ли да се развалят?

# 376
О, да. В хладилник, аз всякакви течни лекарства ги държа там.

Намерих го този новият. Малка разфасовка, скъпичък.
https://pharmina.eu/1126/granofurin-sprey-op-h100-ml

# 377
Последно купих от 36.6 едно ню-ню шишенце Гранофурин за 10 лв. и повече. Преди, доста голямо шише, поне 200 мл беше два и нещо. В една от аптеките във веригата приготвят и разпространяват и в другите.

Седмица преди морето, давам Осцелококцинум по едно и какъвто и да е пробиотик. Обикновено първите дни на морето си довършват опаковките децата.

Последна редакция: ср, 13 юли 2022, 00:58 от 🧡 Clo 🧡

# 378
  • Пловдив
По програма на НОИ 2 пъти в годината ли можеш да идеш...?

# 379
  • пустинята Гоби
Грануфорин не се ли е забърквал винаги? Купувах наскоро под формата на спрей от аптеката в безистена на пл. Славейков, там винаги е имало.

# 380
Гранофурин последно се продаваше във ветеринарните аптеки под името Гранулин.

# 381
Здравейте, моля за препоръка за пробиотик - за регулиране на стомаха, срещу запек. За възрастен става въпрос (жена, 30 год).

# 382
По програма на НОИ 2 пъти в годината ли можеш да идеш...?

НОИ е веднъж, мисля. По КП е 2 пъти.

# 383
На леля ми(също възрастна) ѝ помогнаха овесените ядки(против запек), които включи в менюто си.

# 384
Жена на 30 си е направо млада, вероятно просто се е имало предвид че не е за дете.
Кефир помага на доста хора, също и ако обича и яде плодове - по някоя и друга слива вечер, даже и сушени стават когато не са в сезон. Повече течности и повече движение също бива да се имат предвид, ако изостава точно с тези две неща.

# 385
  • Пловдив
Може ли препоръка за пробиотик, действащ и за кожата при акне?

# 386
За пробиотик не знам каква е връзката, но при мен много помогна нийм капсули, пох големи количества и трябва повечко време.

# 387
Може ли препоръка за пробиотик, действащ и за кожата при акне?

Въглехидратите трябва да ограничи, пробиотикът не знам дали ще е от съществено значение.

# 388
Здравейте, според вас има ли нещо притеснително в изследванията на дъщеря ми на 1 годинка.

# 389

Общи условия

Активация на акаунт