Отговори
# 960
Имам конкретен въпрос към Ганис конкретно. Ще бъда много благодарна, ако ми обясни колко точки губи моята малка прекрасна лейди, ако вместо 16.45 е записала 16.55 часа. В разписаните точки пише 7 точки, толкова ли ще й се вземат наистина?
Верни ли са й изчисленията до този етап, до който е сгрешила в сбора?
[/quote
Да. само цифра 5 е написала неволно и при бързане, че е работила под напрежение в стаята по други причини, преждевременно излизащи деца и др. подобни, та сега плаче.

# 961
  • София
rihan, успокой детето! Ще й вземат най-много 1 точка, а може и 0,5.

# 962
rihan, успокой детето! Ще и вземат най-много 1 точка, а може и 0,5.
Благодаря Ви, Ганис!!!

# 963
  • Mars Hotel
Как ще се ориентираме за къде ни стига балът, като няма да имаме идея другите деца как се движат с точките?
И всъщност самия бял не ми е ясно как се формира?
Примерн по БЕЛ  ако има 90 точки на матурата и 6 за годината какъв бал ще има? Или това за всяко училище е различно според това, те как си формират бал?  
Напрово си мисля, че трябва да има консултанти за тези неща Simple Smile
Ами не, трябва само малко да прочетеш. Всичко е описано много подробно, но да - не е като някой да ти го сдъвче и сипе наготово.

# 964
Че то, за добро или за лошо, консултанти от години има във форума. Joy

# 965
Да благодаря и аз на Дидева и Ганис за неуморната и безкористна помощ.
Доволна съм, че вече всичко мина.
Много съм изтощена за разлика от девойката, която е вироглава и инатлива до +безкрайност.
Не желае да гледаме и сравняваме отговори. Очакванията ми са за около 80 т. БЕЛ и около 70 за МАТ.Дано ме изненада.

# 966
Как ще се ориентираме за къде ни стига балът, като няма да имаме идея другите деца как се движат с точките?
Примерн по БЕЛ  ако има 90 точки на матурата и 6 за годината какъв бал ще има? Или това за всяко училище е различно според това, те как си формират бал?  
Ами не, трябва само малко да прочетеш. Всичко е описано много подробно, но да - не е като някой да ти го сдъвче и сипе наготово.

Точно се захващам с това. Ще смятам сега и ориентировъчен бал за всяка паралелка, която мислим да пишем.

# 967
Абсолютно безпредметно упражнение в настоящия момент. Прогнози обикновено се правят след излизането на статистиката за успеваемостта и то с приблизителна точност за паралелки с балообразуване 2+2.

# 968
Как отчаяно искам тази година да се смъкнат малко баловете...поне за 32ро София....много ли искам😜

# 969
  • София
Как отчаяно искам тази година да се смъкнат малко баловете...поне за 32ро София....много ли искам😜
Ще ти кажа на 28-ми Joy

Аз пък стискам палци добрите балове по мат да си отидат по направление и да не се натискат да учат химия Joy

Ще палим свещи май!

# 970
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Аз пък стискам палци добрите балове по мат да си отидат по направление и да не се натискат да учат химия Joy

Ще палим свещи май!
Обещавам ти един такъв 😀

Последна редакция: чт, 16 юни 2022, 19:47 от ninanb

# 971
  • Варна
Ако съм пропуснала, сега използвам възможността да благодаря на Дидева. Благодарение на безценна информация на сайта преди 2 години позиционирах сина ми съвсем точно сред варненските езикови гимназии. Той си избра да се запише на първо класиране.

# 972
  • София
Какво значи ФА когато става въпрос за паралелка на дадено училище?Например:АЕ-интезивно, НЕ ,М ,ФА

# 973
  • София
Физика и астрономия

# 974
  • Сф

Точно се захващам с това. Ще смятам сега и ориентировъчен бал за всяка паралелка, която мислим да пишем.
Беба, в училището, в което е детето ви също съдействат.Може и там да отидете при записванията. Миналата година едно съседче така направи, даже самичка отиде  горе долу знаеше къде иска според бала и така .

Общи условия

Активация на акаунт