Отговори
# 795
Ама това объркване за 10 клас им е подарило бонус, почти двойно време за работа. Иначе си е пълна пародия на матура, най-добре да ги махнат тези скалъпени матури за 10 клас, както си беше

# 796
Мисля, че всяка година са различни, не разпечатват всички формули, които са учили, а само застъпените в задачите, които са подготвили. Не знам дали е така

Не са различни формулите, едни и същи са, идват заедно с файла за НВО-то.

# 797
  • Варна
Имаше възмута и пледиране за морал.
Здравейте, не пиша много, но ви чета с интерес и вълнение, тъй като и аз имам седмокласничка!
Та по темата с морала и пледирането: Интересно ми е дали тези, които са пледирали за морал по повод публикуването, са морални във всички аспекти от живота си, но това е един доста философски въпрос...
Успех на всички деца и на моето, разбира се Simple Smile

Разбира се, че никой не е перфектен, но е важно да спазваме правилата и да даваме пример на децата ни. Иначе в България всеки си прави каквото си иска и е по-сладко, като заобиколиш системата. Но това е друга тема.

Не ме разбирайте погрешно. Аз съм абсолютно "За" правилата и съзнавам колко е важен примера на родителя. Просто съм се нагледала на какво ли не... Simple Smile
Друг е въпросът, че не мога да реша задачите, дори и по-рано да ги публикуват, защото силата ми не е в математиката Simple Smile

# 798
# 799
  • Mars Hotel
Уви, тези задачи мога само да ги гледам и да им мигам насреща.

# 800
  • Раковски
Скала за седми клас няма. Точките от НВОтата не се преобразуват в оценки. Поне доколкото знам. Тази скала е за 12. клас.

Дидева, много си бърза:)
Използвам и да ти благодаря за всичко, което правиш. Винаги си ми била много полезна.

Как да обясним на бабите колко има на изпитите Simple Smile Достатъчно, не достатъчно, ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ Laughing

# 801
  • София
Уф, задача за път...

# 802
  • Пловдив
Няма ли геометрична?

# 803
На моята десетокласничка са дали допълнително 90 мин. за сгрешените формули.

# 804
  • Пловдив
Уф, дано нямат тъпи грешки. Нищо неочаквано иначе.

# 805
Ама това объркване за 10 клас им е подарило бонус, почти двойно време за работа. Иначе си е пълна пародия на матура, най-добре да ги махнат тези скалъпени матури за 10 клас, както си беше
                   При нас /10 кл/ освен сгрешени формули е имало и такива ,които са липсвали.Донесли са нови в 11.03 ч.И "подареният бонус" изобщо не се е харесал на никой.Коментарите са от рода - защо изобщо си губихме времето!

# 806
  • Раковски

Не виждам третата задача!

# 807
  • Пловдив
Това целия модул 2 ли е? Обикновено са три задачи.

# 808
  • София
Има,разбира се!Просто не са я качили;)

# 809
  • Пловдив
Хаха 😂 Явно е грешна геометричната и сега "я поправят".
Ох, не е смешно, но 😂

Общи условия

Активация на акаунт