СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - ТЕМА 16

• 61 085
  • 767
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте ,на 3-ти ден от закъснението ЧХГ е 162,70 ,на 7-ми ден е 443,70 .Добре ли е  това или не ?

При мен на четвърти ден след закъснение беше 463 , но при мен е с инвитро. Незнам как е при нормална бременност.
Благодаря .Ще видим живот и здраве в понеделник какво ще ми кажат и ще пиша .Знам ,че при всеки е различно .
Здравейте момичета и днес си пуснах чхг 1443 . Отидих на преглед видя се сак ,но Аг-то не му хареса защото беше ниско долу. .И каза ,че се подготвя за спонтанен аборт
Но въпреки всичко каза да изчакаме до сряда,тъй като се покачва ЧХГ-то . .Е докато си дойда го вкъщи се получи спонтанният аборт .Искам да кажа на всички момичета да не губите вяра .И съм  сигурна ,че някой ден ще гушнем нашите  рожби .

Последна редакция: пн, 04 юли 2022, 20:48 от Емма Вълчева 686526

# 106
Може ли да кажете защо е било важно да го следите? Ако се налага много рано да се разбере дали има бременност и да се започне прием на лекарства, да, тогава е важно.
Когато няма такава нужда, изобщо няма нужда да се прави кръвен тест.

Инвитрото е сред рисковите фактори за ИМ, може би това е причината да се следи ЧХГ след инвитро

# 107
Здравейте, аз отново не разбирам какво се случва при мен. След последния преглед ми казаха да следя ЧХГ на 2 дни в една и съща лаборатория. В събота стойността ми беше 159 в първата лаборатория, а в понеделник беше 120 в другата лаборатория. Днес стойността беше почти двойно - 206 (изследвани е в същата лаборатория като понеделник). Предишните дни ми течеше доста слабо, беше само като зацапване. В понеделник два пъти изхвърлих големи съсиреци, като си мислех, че всичко е приключило и днес стойността ще е паднала доста. От понеделник насам ми тече ту силно, ту по-слабо. На лекар съм чак в понеделник. Не знам каква е причината днес да се е удвоило ЧХГ.

# 108
ЧХГ е много, много ниско и изобщо не расте нормално, като погледнем всичките ви тестове.
Плюс тези зацапвания, направо си звучи като извънматочна. Досега вече трябваше ЧХГ да е хиляди, а лошото е, че расте все още, а не пада.
Не бих чакала до понеделник, потърсете второ, ако трябва и трето мнение.

# 109
Ходих при двама лекари. Вторият път ми казаха, че няма как да направят нещо преди да се види къде е бременността. За извънматочна не трябва ли стойностите да са по-високи?
ЧХГ е много, много ниско и изобщо не расте нормално, като погледнем всичките ви тестове.
Плюс тези зацапвания, направо си звучи като извънматочна. Досега вече трябваше ЧХГ да е хиляди, а лошото е, че расте все още, а не пада.
Не бих чакала до понеделник, потърсете второ, ако трябва и трето мнение.

# 110
Не, не трябва. Точно бавнопокачващо се ЧХГ е един от признаците. Като добавим и зацапванията, съвсем на това прилича.
Дано да не е това, успех !

# 111
Трябваше да ми дойде на 5ти юли, значи имам 6дни закъснение, нисък ли е много резултата

# 112
Трябваше да ми дойде на 5ти юли, значи имам 6дни закъснение, нисък ли е много резултата

Караджова,повтори след 48 часа,моят прогестерон беше на горна граница в другата мерна единица,според мен този не е много нисък,но е добре да е по-висок. Ако можеш, консултирай се с друг АГ. ЧГХ при всеки расте различно,а и зависи кога е била овулацията. Моето беше например стойност 270 на 1-2 дни  закъснение на цикъла. Но пак е относително, защото аз съм имала и цикъл 27-28 дни,но и 32.

# 113
Прогестерона си е супер. Чхг може би малко ниско, но зависи кога е била имплантацията. Още едно ЧХГ след 48 часа ще даде отговор дали нараства добре.

# 114
Здравейте! Имам нужда от помощ , съвет и покрепа Simple Smile Няколко неуспешни бремености и докато чакам лекаря да ми отговори какво да аправя , искам да обсъдя и с вас резултата си от днес. Изключително неочаквано за месеца , цикъла ми закъсня и пуснах ЧХГ , който излезе положително. ПО график цикъла ми трябваше да дойде на 07.07.2022г Днес е 5тия ден от закъснението и прикачам и резултата. Ще повторя отново теста след 48часа, не съм пускала прогестерон, защото не очаквах от това да е забавянето на цикъла ми...

# 115
Здравейте! Имам нужда от помощ , съвет и покрепа Simple Smile Няколко неуспешни бремености и докато чакам лекаря да ми отговори какво да аправя , искам да обсъдя и с вас резултата си от днес. Изключително неочаквано за месеца , цикъла ми закъсня и пуснах ЧХГ , който излезе положително. ПО график цикъла ми трябваше да дойде на 07.07.2022г Днес е 5тия ден от закъснението и прикачам и резултата. Ще повторя отново теста след 48часа, не съм пускала прогестерон, защото не очаквах от това да е забавянето на цикъла ми...

Здравейте, резултатът е положителен. Повторете след 48 часа, за да видите как се движи. Успех

# 116
mariposa, резултатът е положителен и стойността е добре.
Установена ли е причината за предишните загуби?

# 117
Здравейте,
За прът пиша тук.
Имам стойност на  на 05.07.22 ЧХг 1064 след два дни 2100.Днес бях при АГ и се вида само плоден сак,каза че може да е кухо якцето.Утре пак ще си пускам ЧХГ през два дни.Имам шанс да видя ембрион в петък и др седмица отново
Имам леко кафяво отделяне,като на 07.07 имах кръвотечение за няколко минути.

# 118
Здравейте,
За прът пиша тук.
Имам стойност на  на 05.07.22 ЧХг 1064 след два дни 2100.Днес бях при АГ и се вида само плоден сак,каза че може да е кухо якцето.Утре пак ще си пускам ЧХГ през два дни.Имам шанс да видя ембрион в петък и др седмица отново
Имам леко кафяво отделяне,като на 07.07 имах кръвотечение за няколко минути.

Колко дни от закъснение имате? С вагиналентрансдьсер ли ви гледат?

# 119
Колко дни от закъснение имате? С вагиналентрансдьсер ли ви гледат?
[/quote]

Имам 14 дни закъснение
Да с вагинален.и това кафяво зацапване ме притеснява
В петък съм при друг АГ да ме прегледа

Общи условия

Активация на акаунт